26 Απ: glucophage 850gr το ξερετε κοριτσια; Παρ Απρ 06, 2012 2:57 am
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Οι γυναικολόγοι που έχω πάει μέχρι στιγμής δεν συμφωνούν με το glucophage...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
τι να σου πω εμενα αυτο μου εδωσε για να λυσουμε το προβλημα με τις πολυκυστικες.ειπε πως ειναι λιγο παραλογο μια γυναικα που εχει πολυκυστικες ωοθηκες και προσπαθει να συλλαβει να παιρνει αντισυλλιπτικα ,οπως δινουν αλλοι γυναικολογοι.ετσι με αυτο θα λυθει το προβλημα.το θεμα ειναι οτι η αργει η σε μενα δεν πιανει..gallida έγραψε:Οι γυναικολόγοι που έχω πάει μέχρι στιγμής δεν συμφωνούν με το glucophage...
MAMASTE έγραψε:αυτο για την προλακτινη τι ειναι;natali-maria έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!Παίρνω και εγω τα glucophage ενα μεσημέρι ενα βράδυ μετα το φαγητό ενα μήνα και μου ηρθε περίοδος στις 28 ημέρες!!Απο εκει που είχα 38 40 42 μέρες κύκλο!!!Βέβαια παίρνω και τα parlodel για την προλακτίνη μίσο κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο!!!
καλησπερα.συγνωμη αλλα δεν ξερω ουτε αυτο τι ειναι.μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω;εγω δεν εχω προβλημα με τον κυκλο μου καθε 28/30 ειναι σιγουρα.natali-maria έγραψε:MAMASTE έγραψε:αυτο για την προλακτινη τι ειναι;natali-maria έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!Παίρνω και εγω τα glucophage ενα μεσημέρι ενα βράδυ μετα το φαγητό ενα μήνα και μου ηρθε περίοδος στις 28 ημέρες!!Απο εκει που είχα 38 40 42 μέρες κύκλο!!!Βέβαια παίρνω και τα parlodel για την προλακτίνη μίσο κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο!!!
Είναι χάπι για την υπερπρολακτιναιμία!!!
MAMASTE έγραψε:καλησπερα.συγνωμη αλλα δεν ξερω ουτε αυτο τι ειναι.μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω;εγω δεν εχω προβλημα με τον κυκλο μου καθε 28/30 ειναι σιγουρα.natali-maria έγραψε:MAMASTE έγραψε:αυτο για την προλακτινη τι ειναι;natali-maria έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!!Παίρνω και εγω τα glucophage ενα μεσημέρι ενα βράδυ μετα το φαγητό ενα μήνα και μου ηρθε περίοδος στις 28 ημέρες!!Απο εκει που είχα 38 40 42 μέρες κύκλο!!!Βέβαια παίρνω και τα parlodel για την προλακτίνη μίσο κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο!!!
Είναι χάπι για την υπερπρολακτιναιμία!!!
MAMASTE έγραψε:ναι καταλαβα σε ευχαριστω.ευχομαι να σου πανε ολα καλα.καλο πασχα με υγεια σε σενα και την οικογενεια σου.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης