1 Ξέρετε για ΥΔΡΟΟΥΡΗΤΗΡΑ-ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ?? Δευ Απρ 09, 2012 2:26 pm
Αλεξάνδρα13
Πανταχού παρούσα!
Έχει τύχει σε κάποια μανούλα να έχει το παιδάκι της υδροουρητήρα ή υδρονέφρωση?Πότε το ανακαλύψατε?Τί σας είπανε?Τί κάνατε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλα στελλα τα ιδια πραγματα ακριβως περασαμε ε????arco iris έγραψε:εμεις ειχαμε ηπια υδρονεφρωση απο τον 6ο μηνα εγκυμοσυνης
απλα το παρακολουθουσαμε
οταν γεννησα καναμε υπερηχο νεφρων
και εξεταση για παλινδρομηση ουρων
και ειχε φυγει ηδη!!!!!!!!
περναει στα περισσοτερα παιδακια κοπελια!
Myro έγραψε:μπραβο ωραια..εμας προφανος ηταν λιγο πιο ανεβασμενα..καλα το ανχος απεριγραπτο απο τη μια υδρονεφρωση απο την αλλα ραιβοποδια....απανοτα χτυπηματα...
χαχχχαχχα ναι μαλλον..αυτο ειπα κ εγω!!arco iris έγραψε:Myro έγραψε:μπραβο ωραια..εμας προφανος ηταν λιγο πιο ανεβασμενα..καλα το ανχος απεριγραπτο απο τη μια υδρονεφρωση απο την αλλα ραιβοποδια....απανοτα χτυπηματα...
ζουμε παραλληλες ζωες????? εμεις υδρονεφρωση και ραιβογονια!!!!!!!!
Τώρα είδα ότι είσαι και από Θεσσαλονίκη βρε κορίτσι!Πού τις κάνατε τις εξετάσεις?Σε νοσοκομείο,σε κλινική?Και σε ποιό γιατρό?Αν μπορείς να μου πείς όνομα!Ψάχνω παιδοουρολόγο,σε αυτόν μου είπανε να απευθυνθώ,αλλά δεν έχουμε βρεί κάποιον!Myro έγραψε:μπραβο ωραια..εμας προφανος ηταν λιγο πιο ανεβασμενα..καλα το ανχος απεριγραπτο απο τη μια υδρονεφρωση απο την αλλα ραιβοποδια....απανοτα χτυπηματα...
εγω γεννησα παπαγεωργιου κ με παραπεμψαν αμεσως με ραντεβου για το ποτε θα το κανω τον πρωτο υπερηχο κ τον εβλεπε μετα η παιδιατρος για το ποτε να ξανακανω..σε παιδονεφρολογο πηγα μετα οταν ηταν 5μηνων με ολες τις εξετασεις αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαρηστημενη απο την συγκεκριμενη γιατρο απο αποψη συμπεριφορας...η ιδια μου ειπε τωρα επανεξεταση σε 6μηνες τον ιουθνιο δηλ αλλα εκλεισα αμεσως κ τον υπερηχο κ παιδονεφρολογο για την ιδια μερα στο παπαγεωργιου....Αλεξάνδρα13 έγραψε:Τώρα είδα ότι είσαι και από Θεσσαλονίκη βρε κορίτσι!Πού τις κάνατε τις εξετάσεις?Σε νοσοκομείο,σε κλινική?Και σε ποιό γιατρό?Αν μπορείς να μου πείς όνομα!Ψάχνω παιδοουρολόγο,σε αυτόν μου είπανε να απευθυνθώ,αλλά δεν έχουμε βρεί κάποιον!Myro έγραψε:μπραβο ωραια..εμας προφανος ηταν λιγο πιο ανεβασμενα..καλα το ανχος απεριγραπτο απο τη μια υδρονεφρωση απο την αλλα ραιβοποδια....απανοτα χτυπηματα...
Myro έγραψε:ααααα κ ραιβοποδια ειναι ενα θεματακι στο ποδαρακι..στην δικη μας περιπτωση το ενα ποδαρακι ειχε αρκετη κληση προς τα μεσα κ θελει παρακολουθηση
arco iris έγραψε:Myro έγραψε:ααααα κ ραιβοποδια ειναι ενα θεματακι στο ποδαρακι..στην δικη μας περιπτωση το ενα ποδαρακι ειχε αρκετη κληση προς τα μεσα κ θελει παρακολουθηση
ξερω κοπελα μου εμεις ειχαμε ραιβοιπποποδια αλλα τωρα εχουμε ραιβογονια απλα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης