1 Μαμάδες στην Αυστρία;;; Δευ Απρ 09, 2012 3:53 pm
katerina f.
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα! Έχω βγει προς αναζήτηση Ελληνίδων μαμάδων στην Αυστρία!!!Με ακούει καμιάαααα;;;;;;;; [b]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχαχαχχαχ καλοοοοοοοοοοοbell έγραψε:Αχ Αυστρία!!!!!!!! Τι μου θυμίζει!!!
Ότι δεν έχω πάει!!!
Αγαπάκι έγραψε:Καλησπέρα Κατερίνα..δεν είμαι μαμά αλλά καθώς έψαχνα πληροφορίες για την Αυστρία και τυχαία βρέθηκα στην συζήτησή σας,πήρα το θάρρος να σου κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί ίσως μπορείς να με βοηθήσεις...
Είμαι 23 χρονών και έχω τελειώσει σε δημόσιο ιεκ προσχολική αγωγή(βρεφονηπιαγωγός δηλ)..από την σχολή μας,υπάρχειη βεβαίωση ότι το το πτυχίο μας ισχύει και για τις χώρες της Ε.Ε..
εσύ σαν παιδαγωγός εκεί τι έχεις καταλάβει..πόσο μπορεί να ισχύει αυτό..σε περίπτωση που γνωρίζεις αγγλικά και γεμανικά,είναι εύκολο να εργαστείς πάνω στο αντικειμένό σου στην αυστρία??υπάρχουν παιδκοί σταθμοί και σε τι επίπεδο πρέπει να γνωρίζεις την γλώσσα τους..μετράει από ελλάδα η πρέπει να δώσεις και εκεί εξετάσεις...
ευχαριστώ εκ των προτέρον..και αν έχω νέα σου μετά θα σε ρωτήσω λίγες πληροφορίες και για την ζωή γενικά εκεί..γιατί έχω πολλά όνειρα για μια φυσιολογική ζωή που εδώ στην ελλάδα όπως καταλαβαίνεις γκρεμίστηκαν και δεν θέλω να τ αφήσω...
Αγαπάκι έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις..
εγώ τώρα άρχισα να μπαίνω στο τρυπάκι του εξωτερικού..οπότε τώρα άρχισα να κοιτάω χώρες που ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να έχω μια ανθρώπινη ποιότητα ζωής..
από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στο ίντερνετ οι χώρες με καλές συνθήκες ζωής ειναι αυστρια,αυστραλια,καναδας,σουηδια..
οποτε αυτο που πρεπει να κανω τωρα ειναι να μαζεψω καποια χρηματα για τα πρωτα εξοδα,να μαθω την γλωσσα και μετα να αρχισω να κανω επαφες για δουλεια..οποτε υπολογιζω ολα αυτα να μου παρουν κανενα χρονο..
για τη ωρα θα ηθελα να μαθω..αν οντως η αυστρια ειναι τοσο παραμυθενια,ομορφη,σωστη,ησυχη(απο εγληματικοτητα)χωρα και εχει τις προοπτικες για μια νορμαλ ησυχη ζωη με μια δουλεια..ειναι χωρα που σου επιτρεπει να κανεις οικογενεια και να μεγαλωσεις τα παιδια σου καλα..
διαβασα επισης οτι ειναι ακριβη χωρα για σπιτι και φαγητο και οτι οι αυστριακοι δεν καλοβλεπουν τους ελληνες...επειδη εχουμε οικονομικη κριση..
ελπιζω να μην σε κουρασω με τις ερωτησεις μου..θα σε ρωταω οτι μου ερθει.. απλα θελω να μαθω οτι μπορω για να συγκρινω χωρες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης