1 αχ αυτη η πεθερα μου Τρι Απρ 10, 2012 4:56 am
koukiditsa
Σιωπηλή δύναμη
πρεπει να τα πω γιατι θα σκασωωωωω .οπωσ παντα το μοναδικο προβλημα,σοβαρο προβλημα ειναι η πεθερα μου..καθε φορα που θα μιλησει δεν ειναι για καλο...και το καινουριο θεμα ειναι που θα κανουμε πασχα??? με ρωταει ο παναγιωτησ μου που θα κανουμε πασχα και του λεω να κανουμε στουσ δικουσ μου που μενουν εκτοσ αθηνων και θα σουβλισουν και θα καταλαβουμε την μερα αυτη και συμφωνησε...ολα καλα..το ειπα στουσ δικουσ μου κλεισανε οι ανθρωποι το αρνι-κατσικι δεν ξερω και εγω τι θα ψησουν και ολα καλα...χα χα..θα ηθελα..δεν μπορουσε να μην μπλεχτει και να αρχισει στανταρ τα κλαματα στον παναγιωτη και το παραμιλητο το ασταματητο..και κανατε περσι πασχα στουσ αλλουσ και γιατι και φετος και ετσι ειναι εγω περναω σε δευτερη μοιρα και τα χριστουγεννα δεν ηρθατε να φαμε(τα χριστουγεννα γιορταζε το παιδι μου,εχει το ονομα της)και εχετε να ερθετε απο.....(βαζει οτι την βολευει)...κανει τον παναγιωτη εξαλο με αποτελεσμα να μου λεει οτι του εχει πει η μανα του να τα περνω εγω ασχημα γιατι καθε φορα μασ πρηζει τα α.... και καταληγουμενα τσακωνομαστε με τον αντρα μου για της μαλ..... της..οι γονεις μου ουτε μια φορα δεν μου εχουν κανει προβλημα για το που θα φαμε και αυτη καθε φορα ιστορια...αν το πω στουσ δικους μου θα στεναχωρηθουν αλλα θα μου πουν να παω για να μην εχω φασαριες με τον πανο....δεν αντεχω αλλο...με φτανει σε σημειο να σκεφτομαι και τον χωρισμο με τον πανο για να γλυτωσω απο αυτην ....τα νευρα μου σε ασχημη κατασταση