1 φαγητο για μωρακι στο 10 μηνα Παρ Απρ 13, 2012 1:56 am
mada
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας μανουλες θα ηθελα να μου πειτε τι φαγητο δινουμε στα μωρακια που ειναι στο 10 μηνα;τι λαχανικα;τι κρεατα;κ με τι συνδυασμο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mada έγραψε:γεια σας μανουλες θα ηθελα να μου πειτε τι φαγητο δινουμε στα μωρακια που ειναι στο 10 μηνα;τι λαχανικα;τι κρεατα;κ με τι συνδυασμο;
spyros3 έγραψε:mada έγραψε:γεια σας μανουλες θα ηθελα να μου πειτε τι φαγητο δινουμε στα μωρακια που ειναι στο 10 μηνα;τι λαχανικα;τι κρεατα;κ με τι συνδυασμο;
γεια σου mada κ να χαιρεσαι το παιδακι σου.λογικα θα χετε ξεκινησει το φαγητο ετσι?
αν θες να του δινεις φαγητο οχι αλασμενο μπορεις να δινεις απαυτο που ψηνεις σε μικρα κομματακια ή τα 'πατας' λιγο μενα πηρουνι.
φασολακια με πατατα κ μοσχαρακι,καροτο,κολοκυθακι.μπορει να σου πει κ ο παιδιατρος σου.
spyros3 έγραψε:mada έγραψε:γεια σας μανουλες θα ηθελα να μου πειτε τι φαγητο δινουμε στα μωρακια που ειναι στο 10 μηνα;τι λαχανικα;τι κρεατα;κ με τι συνδυασμο;
γεια σου mada κ να χαιρεσαι το παιδακι σου.λογικα θα χετε ξεκινησει το φαγητο ετσι?
αν θες να του δινεις φαγητο οχι αλασμενο μπορεις να δινεις απαυτο που ψηνεις σε μικρα κομματακια ή τα 'πατας' λιγο μενα πηρουνι.
φασολακια με πατατα κ μοσχαρακι,καροτο,κολοκυθακι.μπορει να σου πει κ ο παιδιατρος σου.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης