1 ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ Τετ Απρ 18, 2012 5:27 am
mammy_natty
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ;ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
...με θεμα τον παιδικο σταθμοmamavivo έγραψε:αν δεν σου πει ο γιατρος να ριξεις τα διδυμα, ε τοτε ..... κανε παρτυ ...
τουρτιτσα έγραψε:...με θεμα τον παιδικο σταθμοmamavivo έγραψε:αν δεν σου πει ο γιατρος να ριξεις τα διδυμα, ε τοτε ..... κανε παρτυ ...
χαχαχαχαχαχαχ
πιστευω πωσ δεν θα τα ριξω γιατι νιωθω μια χαραmamavivo έγραψε:αν δεν σου πει ο γιατρος να ριξεις τα διδυμα, ε τοτε ..... κανε παρτυ ...
axaxxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxmammy_natty έγραψε:πιστευω πωσ δεν θα τα ριξω γιατι νιωθω μια χαραmamavivo έγραψε:αν δεν σου πει ο γιατρος να ριξεις τα διδυμα, ε τοτε ..... κανε παρτυ ...
χαχαχαχχαmamavivo έγραψε:axaxxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxmammy_natty έγραψε:πιστευω πωσ δεν θα τα ριξω γιατι νιωθω μια χαρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]mamavivo έγραψε:αν δεν σου πει ο γιατρος να ριξεις τα διδυμα, ε τοτε ..... κανε παρτυ ...
καν καν χορευεις?πριν εκλαιγες?
αχαχχαχαχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχα
Elena84 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ;;; ΑΡΓΕΙ ΕΕΕΕ;;;; ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ….. ΧΑΧΑ
tatijana έγραψε:Elena84 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ;;; ΑΡΓΕΙ ΕΕΕΕ;;;; ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ….. ΧΑΧΑ
Θέλω την κόρη σου για τον γιο μου.ευχαριστω.
didimomam@ έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΜΠΙΔΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης