Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
54 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 54 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:17 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:Κορούες, νομίζω ότι έχουμε καταχαραστεί το θέμα της θεματογράφου! Embarassed

Hahahahaha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

bluemammy, σου έστειλα pm για το στρατόπεδο.. Very Happy

27Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:19 am

Linaki2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια είμαι και εγώ απο Κύπρο!! Εδώ Λεμεσός Smile Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και χαίρομαι που μαζευτήκαμε πολλές Κύπριες για να ανταλλάσσουμε γνώσεις για γιατρούς και νοσοκομεία!! Εγώ προς το παρόν πάω στο Νοσοκομείο Λ/σού αλλά δεν μου αρέσει να μην εχω το προσωπικό μου γιατρό. Σήμερα δηλαδή έπρεπε να βάλω οτι μέσο είχα και δεν είχα για να μιλήσω με το γιατρό που είναι καθήκον. Μου είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και αν συνεχίσει ο πόνος να πάω να με δεί. Αλλά ένταξη θα κάνω λίγη υπομονή ελπίζοντας να περάσει!!

28Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:26 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Linaki2012 έγραψε:Κορίτσια είμαι και εγώ απο Κύπρο!! Εδώ Λεμεσός Smile Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και χαίρομαι που μαζευτήκαμε πολλές Κύπριες για να ανταλλάσσουμε γνώσεις για γιατρούς και νοσοκομεία!! Εγώ προς το παρόν πάω στο Νοσοκομείο Λ/σού αλλά δεν μου αρέσει να μην εχω το προσωπικό μου γιατρό. Σήμερα δηλαδή έπρεπε να βάλω οτι μέσο είχα και δεν είχα για να μιλήσω με το γιατρό που είναι καθήκον. Μου είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και αν συνεχίσει ο πόνος να πάω να με δεί. Αλλά ένταξη θα κάνω λίγη υπομονή ελπίζοντας να περάσει!!

Agapoulla m ki egw lemesiani...
Paw sto axilleio egw...
Ston giatro eustathiou...

Dustixws egw den fkallw akri sto nosokomeio...
K etsi den patw podi sto nosokomeio...

29Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:30 am

Linaki2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μακάρι να είχα την οικονομική ευχέρεια να πηγαίνω κ εγώ αλλά ο άντρας μου είναι άνεργος και εγώ έχω μια δουλειά άστα να πάνε..επομένως νοσοκομείο και κανεί... Embarassed

30Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:31 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Den mpirazei agapi m...
Apla na exeis ypomoni ekei mesa...

Se pia perioxei meneis???

31Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:33 am

Linaki2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αγ. Ιωάννη εσυ;

32Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 7:36 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Menw sto xorio t antra m Agios amvrosios...
Einai meta tin episkopi...

33Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 11:42 am

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορουες γεια σας! και γω κυπραια ειμαι! λευκωσια ομως Very Happy Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 215994

34Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 8:22 pm

bluemammy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joannoua3 έγραψε:Euxaristw agapi m...
Esena einai to proto s???
nai, gia afto me to paramikro tsimimataki h ponw arxizoun oi anisixeis ti na simainei afto kai giati na niwthw etsi. perimenw na perasoun oi 12 vdomades pou lene einai krisimes mpas kai iremisw ligo

35Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 8:26 pm

bluemammy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kristinaki έγραψε:κορουες γεια σας! και γω κυπραια ειμαι! λευκωσια ομως Very Happy Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 215994
Ki egw apo lefkwsia eimai, apo poia perioxi?
kai gia na min ksexname kai to thema mas esy se poio stadio tis egkimosinis vriskese?

36Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 8:30 pm

bluemammy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Linaki2012 έγραψε:Μακάρι να είχα την οικονομική ευχέρεια να πηγαίνω κ εγώ αλλά ο άντρας μου είναι άνεργος και εγώ έχω μια δουλειά άστα να πάνε..επομένως νοσοκομείο και κανεί... Embarassed
se katanow apolita me to poso diskolevese sto nosokomeio, egw paw se idiwti alla eipa na paw sto makareio na kanw oles tis analiseis pou mou egrapse, alla exei 3 imeres kai akoma prospathw na vrw wra na mou kleisoun rantevou gia na paw na mou anoiksoun fakelo kai milisa kai se 2 gnwstes pou einai ekei an mporoun na voithisoun ligo na mou kleisoun rantevou kai na paw na mou anoiksoun fakelo alla akoma tpt den vgike, eimai stin anamoni....

37Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 10:23 pm

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bluemammy έγραψε:
Kristinaki έγραψε:κορουες γεια σας! και γω κυπραια ειμαι! λευκωσια ομως Very Happy Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 215994
kai gia na min ksexname kai to thema mas esy se poio stadio tis egkimosinis vriskese?

Καλημερα!πως ειναι το ονομα σου; εγω ειμαι η Χριστινα , ειμαι 16 βδομαδων σχεδον. Μενω Γερι αν κ ειμαι απο Στροβολο,εσυ; Very Happy

38Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 10:34 pm

bluemammy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kristinaki έγραψε:
bluemammy έγραψε:

Καλημερα!πως ειναι το ονομα σου; εγω ειμαι η Χριστινα , ειμαι 16 βδομαδων σχεδον. Μενω Γερι αν κ ειμαι απο Στροβολο,εσυ; Very Happy
Εύη με λένε, εγώ μένω λακατάμια, στο παράλληλο της πυροσβεστικής

39Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 10:44 pm

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bluemammy έγραψε:
nai, gia afto me to paramikro tsimimataki h ponw arxizoun oi anisixeis ti na simainei afto kai giati na niwthw etsi. perimenw na perasoun oi 12 vdomades pou lene einai krisimes mpas kai iremisw ligo

Kalimera... Very Happy Very Happy Very Happy
Na min fwvase tpt ki ola tha pane kala... Cool Cool Cool

40Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 10:46 pm

bluemammy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joannoua3 έγραψε:
bluemammy έγραψε:

Kalimera... Very Happy Very Happy Very Happy
Na min fwvase tpt ki ola tha pane kala... Cool Cool Cool
ax makari dioti diavazotas oles tis apotiximenes egkimosines ktl ena mikropaniko ton epatha

41Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 10:51 pm

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Na min fwvasai tpt re agapi m...

42Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 10:56 pm

bluemammy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joannoua3 έγραψε:Na min fwvasai tpt re agapi m...
Smile ta alla sou paidakia ta gennises fisiologika esi?

43Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Τετ Απρ 25, 2012 11:00 pm

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nai agapi fusiologika...
Eipa t giatrou m na min tolmisei na me kanei kaisariki...
Ki as klaiw ki ypoferw...

44Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Πεμ Απρ 26, 2012 6:48 am

Linaki2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Joannoua καλά έκαμες! Και εγώ έτσι θέλω, πρώτα ο Θεός.
Σήμερα δεν πονώ όπως εχτές αλλά έβαλα μια μπουσκοβάλ εψές για να ηρεμήσουν οι πόνοι. Το παράξενο όμως είναι οτι ο πόνος δεξιά ακόμα συνεχίζεται. Έχετε καμιά ιδέα τι είναι; Πρέπει να πάω νοσοκομείο να το κοιτάξω αλλά η ταλαιπωρία και μόνο με κρατά πίσω... Sad
Σίγουρα δεν είναι τυφλό επειδή αφαίρεσα το πριν χρόνια....

45Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Πεμ Απρ 26, 2012 7:12 am

nenitsa

nenitsa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ UTROGESTAN ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ..ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!!! Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 417472

46Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Πεμ Απρ 26, 2012 7:27 am

Linaki2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έχεις δίκαιο απλά είμαι λίγο φοβητσιάρα εκ φύσεως φαντάσου τώρα που είμαι έγκυος!!! Μακάρι να είχα έναν υπέρηχο σπίτι να έβλεπα συνέχεια το μωρό μου ότι είναι καλά και μεγαλώνει.. ώρες ώρες γίνομαι λίγο παρανοϊκή νομίζω! Razz

47Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Πεμ Απρ 26, 2012 7:33 am

nenitsa

nenitsa
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ...ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΠΕΡΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΤΟΠΛΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .ΑΚΟΜΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΗ!!! Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 328109 Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 328109

48Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Πεμ Απρ 26, 2012 10:38 am

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Linaki2012 έγραψε:Έχεις δίκαιο απλά είμαι λίγο φοβητσιάρα εκ φύσεως φαντάσου τώρα που είμαι έγκυος!!! Μακάρι να είχα έναν υπέρηχο σπίτι να έβλεπα συνέχεια το μωρό μου ότι είναι καλά και μεγαλώνει.. ώρες ώρες γίνομαι λίγο παρανοϊκή νομίζω! Razz

Λινακι μου γεια σου. Στο πρωτο τριμηνο ειχα και εγω πονακια αρκετα και πολλα αλλα βεβαια οπως εμετους συνεχεια καιι ζαλαδες. Τωρα απλα να σου πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα. τα πονακια δεν ειναι τοσο εντονα. Εμετους εξακολουθω βεβαια να κανω αλλα οχι με τοση συχνοτητα. Αρχισα και γυμναστικη ξανα τωρα.
η ψυχολογια γενικως βελτιωνεται στο δευτερο τριμηνο ετσι εχω παρατηρησει.
οποτε δεν ειμαι καλα σκεφτομαι το νινακι μου και αυτο που δινει δυναμη απιστευτη

49Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Πεμ Απρ 26, 2012 12:11 pm

Linaki2012

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Λινακι μου γεια σου. Στο πρωτο τριμηνο ειχα και εγω πονακια αρκετα και πολλα αλλα βεβαια οπως εμετους συνεχεια καιι ζαλαδες. Τωρα απλα να σου πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα. τα πονακια δεν ειναι τοσο εντονα. Εμετους εξακολουθω βεβαια να κανω αλλα οχι με τοση συχνοτητα. Αρχισα και γυμναστικη ξανα τωρα.
η ψυχολογια γενικως βελτιωνεται στο δευτερο τριμηνο ετσι εχω παρατηρησει.
οποτε δεν ειμαι καλα σκεφτομαι το νινακι μου και αυτο που δινει δυναμη απιστευτη[/quote]

Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση Κριστινάκι! Θέλω και εγώ να αρχίσω γυμναστική αλλα θα περιμένω να περάσει λίγο ακόμα ο καιρός! Τι γυμναστική κάνεις περίπου;

50Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 Empty Απ: Συνεχές πόνος χαμηλά Παρ Απρ 27, 2012 1:27 am

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση Κριστινάκι! Θέλω και εγώ να αρχίσω γυμναστική αλλα θα περιμένω να περάσει λίγο ακόμα ο καιρός! Τι γυμναστική κάνεις περίπου; [/quote]

Καλημερα Λινακι μου. ναι καλυτερα να περιμενεις να περασει το πρωτο τριμηνο και εγω ετσι εκανα.. περπατημα καθε μερα γρηγορο 45 λεπτα αλλα και πιο λιγη ωρα να πηγαινεις βοηθα πολυ. εμενα μου περασαν και οι πονοι στην πλατη γιατι οταν ειχα μπει στον 4 μηνα αρχισε και με πονουσε πολυ και τωρα ευτυχως ειμαι μια χαρα. Συνεχές πόνος χαμηλά  - Σελίδα 2 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις