26 Απ: Xαλιά και προσφορές καθαρισμού. Τετ Μάης 02, 2012 7:56 am
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Φιλενάδες, ξέρει καμία τί ακριβώς κάνει η αδιαβροχοποίηση? Μήπως προστατεύει και από λαδιές??? Λέω μήπως...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
mamamatina έγραψε:Φιλενάδες, ξέρει καμία τί ακριβώς κάνει η αδιαβροχοποίηση? Μήπως προστατεύει και από λαδιές??? Λέω μήπως...
mamamatina έγραψε:Φιλενάδες, ξέρει καμία τί ακριβώς κάνει η αδιαβροχοποίηση? Μήπως προστατεύει και από λαδιές??? Λέω μήπως...
Αχαχαχα! έγινε! φιλιά!mamamatina έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου. Τώρα μου μένει να ενημερώσω τον άντρα μου, γνωστό καβούρι, ότι του βρήκα φθηνό καθαρηστήριο!
ZETA 22 έγραψε:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. BIOCLEAN Solutions.... ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ www.biocleansolutions.gr ΑΞΙΖΕΙ
ΚΟΙΤΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ??? ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ BIOCLEAN Solution ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ALLERG STOP ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ.litsakos έγραψε:ZETA 22 έγραψε:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. BIOCLEAN Solutions.... ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ www.biocleansolutions.gr ΑΞΙΖΕΙ
ZETA 22 τι τιμες ειχαν? Εγω εδωσα 10 ευρω για βιολογικο καθαρισμο στα παιδικα στρωματα και 15 για το διπλο. Απο οτι βλεπω αυτοι εχουν εμε 19 ευρω το διπλο.Και 20 ευρω την θεση για καναπε,ενω εδωσα απο 10-15 ευρω για την θεση.
ZETA 22 έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ??? ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ BIOCLEAN Solution ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ALLERG STOP ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ.litsakos έγραψε:ZETA 22 έγραψε:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. BIOCLEAN Solutions.... ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ www.biocleansolutions.gr ΑΞΙΖΕΙ
ZETA 22 τι τιμες ειχαν? Εγω εδωσα 10 ευρω για βιολογικο καθαρισμο στα παιδικα στρωματα και 15 για το διπλο. Απο οτι βλεπω αυτοι εχουν εμε 19 ευρω το διπλο.Και 20 ευρω την θεση για καναπε,ενω εδωσα απο 10-15 ευρω για την θεση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elina στις Πεμ Μάης 03, 2012 11:51 am, 1 φορά
Eirinomama έγραψε:Γεια σου Ελινα εχω και γω 2 ερωτησουλες να κανω!
Οι τιμες που ειδα στον καταλαγο για τα χαλια,ισχυει και για τα χειροποιητα?εχω ενα απο αυτα με τα πολλα κροσια που ειναι σαν γρασιδι( δεν ξερω πως να το περιγραψω!χααχα) !καθε χρονο το πλενω μονη μου,αλλα φετος εκανε πιπι του και το σκυλακι μου και θελει εξω..επισης..τα παραλαμβανετε εσεις και τ επιστρεφετε?εξυπηρετητε ολη την αθηνα?αυτο κοστιζει κατι επιπλεον?
και τελος,εχω 2 καναπεδες 1 διθεσιο και 1 τριθεσιο,ειναι λευκοι και δεν καθαριζουν με τιποτα..ποσο θα κοστισει περιπου..και παιζει καποιο ρολο που ειναι λευκοι και εχουν λεκεδες? ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.
elina έγραψε:ZETA 22 έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ??? ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ BIOCLEAN Solution ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ALLERG STOP ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ.litsakos έγραψε:ZETA 22 έγραψε:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. BIOCLEAN Solutions.... ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ www.biocleansolutions.gr ΑΞΙΖΕΙ
Το βιολογικό καθαρισμό τον κάναμε εμείς, οπότε θα σε ενημερώσουμε εμείς. Η λέξη βιολογικός έχει σχέση με το απορρυπαντικό και τις πιστοποιήσεις τις οποίες φέρει. Στη βεβαίωση που σου δώσανε αναγράφεται τί απορρυπαντικό χρησιμοποιήσανε έτσι ώστε να δούμε τις πιστοποιήσεις του? Εμείς χρησιμοποιούμε της Chemspec το rinse (είναι στη δεύτερη φωτό) το οποίο είναι το μοναδικό απορρυπαντικό στην Ελλάδα που έχει περάσει από το χημείο του κράτους και φέρει πιστοποίηση για βιολογικό καθαρισμό. Εσένα ποιό χρησιμοποίησαν? Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.286093734814178.64160.224159694340916&type=3 . Αν κάποιος το επιθυμεί είναι στη διάθεσή του! Εάν και μπορείτε κάλλιστα να δείτε τις πιστοποιήσεις του απορρυπαντικού στη σελίδα μας, καθώς και το πιστοποιητικό!
elina έγραψε: Λιτσάκι
ZETA 22 έγραψε:ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BIOCLEAN Solutions ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΙΟCLEAN Solution (www.biocleansolutions.gr) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΪΝΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ(τηλ 210 4000417 κιν 6957772170). ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!
ZETA 22 έγραψε:ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BIOCLEAN Solutions ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΙΟCLEAN Solution (www.biocleansolutions.gr) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΪΝΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ(τηλ 210 4000417 κιν 6957772170). ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης