26 Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 8:52 am
stauroulats
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Πήγα κ μου είπαν αυτό που σας είπα ότι θέλει χάπια κ κάθε τρις ώρες το θήλαστρο στο στήθος. Το μωρό δεν το θέλει με τίποτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
efinails έγραψε:Καλησπερα,θα σου πω τι εκανα εγω και ελπιζω να σε βοηθησει. η μπεμπα μου εκλεισε τον 4ο και κανει 8 γευματα απο τα οποια τα 3 ειναι ξενο και αυτο γιατι αν ηθελα να λειψω μην πλανταξει απο το κλαμα. τωρα ομως ξυπναει στις 3 το βραδυ και κλαιει γιατι πειναει κατι που εχει να κανει εναμιση μηνα( να ξυπνησει βραδυ), οποτε καταλαβα οτι κατι της λειπει, σημερα της εδωσα πρωτη φορα γαλα με ρυζαλευρο.αυτο δεν σημαινει οτι θα κοψω τον θηλασμο κατι το οποιο ισχυει και για σενα, μην νιωθεις τυψεις που θα δωσει ξενο, δεν ειναι κακο, ισα ισα που θα χορταινει και θα κοιμαται και αυτο και εσυ. οσο αφορα τα χαπια εγω δεν πηρα για να μειωσω την ποσοτητα ουτε ρωτησα καποιον ειδικο, απλα οταν αρχισε να κοιμαται ολο το βραδυ εγω εβγαζα με το θηλαστρο το γαλα γυρω στις 4 το πρωι και της εδινα ενα γευμα στηθος ενα γευμα μπιμπερο οσπου αρχισε το στηθος μου να μην πρηζεται και να μην πονα. τωρα την θηλαζω 5 φορες τη μερα και δεν ποναω καθολου.βεβαια τωρα πια δεν βαζω θηλαστρο γιατι δεν το εχω αναγκη, εχω την ποσοτητα γαλακτος που θελω και που θελει και εκεινη, απλα δεν την χορταινει.ελπιζω να σε βοηθησα
[list][*]τατιανα έγραψε:Καλημέρα!
Πριν βιαστειτε να προτείνετε την διακοπή του θηλασμου διαβάστε κ το έγραψε η κοπέλα ότι ήταν άλμα ανάπτυξης τελικά κ όχι ότι δεν χορταινει το παιδι.
Εννοείτε πως αν δίνεις 5 γεύματα στήθος δεν θα χορταινει, εμένα είναι 2 μηνών κ φτάνουμε κ τα 12-14 γεύματα κάποιες μέρες κ νύχτα θηλαζη κ όταν έχει άλμα θηλαζη κάθε ώρα. Ευτυχώς έχω παιδιατρο που υποστηρίζει τον θηλασμο αλλιώς ακούγοντας τέτοιες συμβουλές μπορεί κ εγω να μην θηλαζα, γιατί πολλές φορές σκέφτηκα αχ δεν χορταινει δεν της φτάνει το γάλα κ η Παιδιατρος μου είπε όσο περνει βάρος το παιδι μια χαρα της φτάνει το γάλα σου.
Όσο για το σχόλιο ότι ήταν να πάρει το πήρε-ασχολίαστο-
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης