Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 8:52 am

stauroulats

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Πήγα κ μου είπαν αυτό που σας είπα ότι θέλει χάπια κ κάθε τρις ώρες το θήλαστρο στο στήθος. Το μωρό δεν το θέλει με τίποτα

27ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 10:23 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι είδους χάπια??[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

28ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 10:47 am

Ragi

Ragi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα.... Very Happy 5 μηνων δεν ειπες οτι ειναι ??? πιστευω οτι πλεον πρεπει να σκεφτεσαι σιγα σιγα το θεμα να κοψεις τον θηλασμο πανω απο 6 μηνες δεν νομιζω οτι προσφερει κατι παραπανω ασε που θα ξεκινησεις και τα γευματα τωρα ,,, σιγουρα πολες κοπελες ειναι εναντια στην δικη μου γνωμη πιστευω ομως οτι μετα θα ειναι πολυ πολυ δυσκολο να το κοψεις το παιδι εχει παρει απο σενα οτι επρεπε να παρει μπορει οντωσ να μην καλυπτεται ,,,Σιγουρα για καθε αποφαση πρεπει να μιλησεις με τον παιδιατρο ,,,, !!!

29ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 11:39 am

stauroulats

Αμπουλες Μάγιας κ κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι πως το είπε αλλά είναι φάρμακο για να κατέβει το γάλα

30ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 11:44 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάψουλες μαγιάς παίρνουν και οι θηλάζουσες,δεν είναι κάτι τρομερό δηλ τύπου φάρμακο.Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο αλλά αν το θέλεις να το κάνεις..

31ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 12:43 pm

efinails

efinails
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα,θα σου πω τι εκανα εγω και ελπιζω να σε βοηθησει. η μπεμπα μου εκλεισε τον 4ο και κανει 8 γευματα απο τα οποια τα 3 ειναι ξενο και αυτο γιατι αν ηθελα να λειψω μην πλανταξει απο το κλαμα. τωρα ομως ξυπναει στις 3 το βραδυ και κλαιει γιατι πειναει κατι που εχει να κανει εναμιση μηνα( να ξυπνησει βραδυ), οποτε καταλαβα οτι κατι της λειπει, σημερα της εδωσα πρωτη φορα γαλα με ρυζαλευρο.αυτο δεν σημαινει οτι θα κοψω τον θηλασμο κατι το οποιο ισχυει και για σενα, μην νιωθεις τυψεις που θα δωσει ξενο, δεν ειναι κακο, ισα ισα που θα χορταινει και θα κοιμαται και αυτο και εσυ. οσο αφορα τα χαπια εγω δεν πηρα για να μειωσω την ποσοτητα ουτε ρωτησα καποιον ειδικο, απλα οταν αρχισε να κοιμαται ολο το βραδυ εγω εβγαζα με το θηλαστρο το γαλα γυρω στις 4 το πρωι και της εδινα ενα γευμα στηθος ενα γευμα μπιμπερο οσπου αρχισε το στηθος μου να μην πρηζεται και να μην πονα. τωρα την θηλαζω 5 φορες τη μερα και δεν ποναω καθολου.βεβαια τωρα πια δεν βαζω θηλαστρο γιατι δεν το εχω αναγκη, εχω την ποσοτητα γαλακτος που θελω και που θελει και εκεινη, απλα δεν την χορταινει.ελπιζω να σε βοηθησα

32ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 8:41 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
efinails έγραψε:Καλησπερα,θα σου πω τι εκανα εγω και ελπιζω να σε βοηθησει. η μπεμπα μου εκλεισε τον 4ο και κανει 8 γευματα απο τα οποια τα 3 ειναι ξενο και αυτο γιατι αν ηθελα να λειψω μην πλανταξει απο το κλαμα. τωρα ομως ξυπναει στις 3 το βραδυ και κλαιει γιατι πειναει κατι που εχει να κανει εναμιση μηνα( να ξυπνησει βραδυ), οποτε καταλαβα οτι κατι της λειπει, σημερα της εδωσα πρωτη φορα γαλα με ρυζαλευρο.αυτο δεν σημαινει οτι θα κοψω τον θηλασμο κατι το οποιο ισχυει και για σενα, μην νιωθεις τυψεις που θα δωσει ξενο, δεν ειναι κακο, ισα ισα που θα χορταινει και θα κοιμαται και αυτο και εσυ. οσο αφορα τα χαπια εγω δεν πηρα για να μειωσω την ποσοτητα ουτε ρωτησα καποιον ειδικο, απλα οταν αρχισε να κοιμαται ολο το βραδυ εγω εβγαζα με το θηλαστρο το γαλα γυρω στις 4 το πρωι και της εδινα ενα γευμα στηθος ενα γευμα μπιμπερο οσπου αρχισε το στηθος μου να μην πρηζεται και να μην πονα. τωρα την θηλαζω 5 φορες τη μερα και δεν ποναω καθολου.βεβαια τωρα πια δεν βαζω θηλαστρο γιατι δεν το εχω αναγκη, εχω την ποσοτητα γαλακτος που θελω και που θελει και εκεινη, απλα δεν την χορταινει.ελπιζω να σε βοηθησα

Δεν είναι απόλυτο ότι δεν θα ξυπνάει το βράδυ γιατί θα χορταίνει με το ξένο.Δεν ξυπνάνε πάντα (σε αυτή την ηλικία) επειδή πεινάνε,αλλά επειδή μπορούνε!Και επι τη ευκαιρία τρώνε κιόλας.

33ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 8:58 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!
Πριν βιαστειτε να προτείνετε την διακοπή του θηλασμου διαβάστε κ το έγραψε η κοπέλα ότι ήταν άλμα ανάπτυξης τελικά κ όχι ότι δεν χορταινει το παιδι.
Εννοείτε πως αν δίνεις 5 γεύματα στήθος δεν θα χορταινει, εμένα είναι 2 μηνών κ φτάνουμε κ τα 12-14 γεύματα κάποιες μέρες κ νύχτα θηλαζη κ όταν έχει άλμα θηλαζη κάθε ώρα. Ευτυχώς έχω παιδιατρο που υποστηρίζει τον θηλασμο αλλιώς ακούγοντας τέτοιες συμβουλές μπορεί κ εγω να μην θηλαζα, γιατί πολλές φορές σκέφτηκα αχ δεν χορταινει δεν της φτάνει το γάλα κ η Παιδιατρος μου είπε όσο περνει βάρος το παιδι μια χαρα της φτάνει το γάλα σου.
Όσο για το σχόλιο ότι ήταν να πάρει το πήρε-ασχολίαστο-

34ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 9:34 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα άλματα ανάπτυξης φυσικά δεν τελειώνουν ποτέ..(αμεσα εννοώ!).Εμείς κλείνουμε το 6ο και πριν 3-4 μέρες θηλάζαμε 20 φορές το 24ωρο όσο απίθανο (και εξοντωτικό) και αν ακούγεται!!

35ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Πεμ Μάης 10, 2012 11:33 pm

efinails

efinails
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kαλημερα κοριτσια,εγω δεν ειπα να κοψει το θηλασμο, ειπα μονο τι εκανα εγω, ηταν επιλογη μου να της δινω και λιγο ξενο, το οποιο δεν το δινω πριν κοιμηθει το βραδυ, αν αυτο καταλαβατε... οσο για το οτι εχω μειωσει τους θηλασμους δεν ηταν καθαρα αποφαση δικη μου, απο τη στιγμη που δεν ζητουσε γαλα καθε 1 ωρα, για ποιο λογο να με ποναει το στηθος? τελος παντων, ο θηλασμος ειναι αποκλειστικα προσωπικο θεμα και δεν θα επρεπε να κρινουμε τις γυναικες που επιλεγουν να μην θηλαζουν ή να θηλαζουν ακομη και οταν το παιδι βγαλει δοντια. αυτο ηθελα να πω με λιγα λογια

36ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Παρ Μάης 11, 2012 4:02 am

φωτεινουλης

φωτεινουλης
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τατιανα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου.πρωτα βλεπεις το βαρος του μωρου και μετα κρινεις αν χρειαζεται συμπληρωμα η οχι.αλλιως υπαρχει περιπτωση να κοπει το γαλα.και εμενα εχει τυχει ο 5 μηνων μπεμπης μου να ξυπναει συνεχεια το βραδυ για γαλα.φαση ειναι και περναει.αν καθε φορα που νομιζα οτι δεν χορταινει του εδινσ ξενο τοτε τωρα δεν θα ειχα το δικο μου για να του δινω.και φυσικα μπορει να εχεις πολυ γαλα και με το θηλαστρο να μην μπορεις να βγαλεις σταγονα.οσο για το ποσο ειναι το ιδανικο να θηλασεις ολοι οι συμβουλοι συστυνουν τουλαχιστον 1 χρονο.βεβαια η καθε μανουλα οσο μπορει και αντεχει.

37ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Παρ Μάης 11, 2012 7:52 am

τατιανα

τατιανα
Το θεμα ειναι οπως ειπε και η Φωτεινουλης πως σε πολλες γυναικες εντασοντας το ξενο και χανοντας γευματα θηλασμου το γαλα σιγα σιγα κοβεται και ειναι κριμα να σαμποταρουμε ετσι τον θηλασμο.Efinails σε σενα δουλεψε αυτο με το συμπληρωμα και εχεις γαλα και θηλαζεις,σε αλλη μπορει να κοπει τελειως το γαλα οπως ειπε και η stauroulats της συμβουλεψε παιδιατρος ξενο γιατι και καλα δεν χορταινε το παιδι και της κοπηκε το γαλα..κριμα δεν ειναι?
Εννοειτε πως ειναι επιλογη της καθε μαμας αν θα θηλασει ή οχι απλα σε καθε θεμα με θηλασμο ολο και θα μπει καποια να πει δωσε ξενο να ξενοιασεις (και δεν μιλαω προσωπικα σε καμια το λεω γενικα)
Εγω δεν μπαινω σε θεματα με γαλατα σκονη να υπερασπιστω τον θηλασμο κτλ ετσι και δεν μ'αρεσει να σαμποταρουν τον θηλασμο σε θεματα θηλασμου..
και μαλιστα ανημερωτη.

38ξυπναει καθε 1 ωρα  - Σελίδα 2 Empty Απ: ξυπναει καθε 1 ωρα Παρ Μάης 11, 2012 10:05 pm

rinoulamama

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:Καλημέρα!
Πριν βιαστειτε να προτείνετε την διακοπή του θηλασμου διαβάστε κ το έγραψε η κοπέλα ότι ήταν άλμα ανάπτυξης τελικά κ όχι ότι δεν χορταινει το παιδι.
Εννοείτε πως αν δίνεις 5 γεύματα στήθος δεν θα χορταινει, εμένα είναι 2 μηνών κ φτάνουμε κ τα 12-14 γεύματα κάποιες μέρες κ νύχτα θηλαζη κ όταν έχει άλμα θηλαζη κάθε ώρα. Ευτυχώς έχω παιδιατρο που υποστηρίζει τον θηλασμο αλλιώς ακούγοντας τέτοιες συμβουλές μπορεί κ εγω να μην θηλαζα, γιατί πολλές φορές σκέφτηκα αχ δεν χορταινει δεν της φτάνει το γάλα κ η Παιδιατρος μου είπε όσο περνει βάρος το παιδι μια χαρα της φτάνει το γάλα σου.
Όσο για το σχόλιο ότι ήταν να πάρει το πήρε-ασχολίαστο-
[list][*]

συμφωνω απολυτα μαζι σου , ειμαι ΥΠΕΡ του αποκελειστικου θηλασμου για 6 μήνες (δεν ειπα για μια ζωη ) θα ενιωθα ασχημα βεβαια αν το παιδι μου κλαει απο την πέινα 9/παροτι εχω μπολικο γαλα) ή αν δεν αναπτυσόταν σωστα κ για αυτο κ μονο θα άλλαζα την διατροφή της, αλλα αφου έμαθα οτι ειναι απο αυτο κ δεν κραταει πανω απο 2-3 μέρες ειμαι προς το παρων ύσηχη , θα μπουμε κ στον 6ο μήνα αρχες Ιουνη κ θα φαει κ αυτη με την σειρα της !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις