1 διαζυγιο και παιδια-χρειαζομαι βοηθεια. Σαβ Μάης 05, 2012 11:13 pm
tzenh27
Σιωπηλή δύναμη
ειμαι 28 ετων παντρεμενη εδω κ 9 χρονια εχω εναν γιο 8 κ μια κορη 6. ολα αυτα τα χρονια ειναι σα να ζω μονη μου.. ο αντρας μου εχει τα "χομπυ" του οπως λεει για να ξεφευγει και εγω παντα μενω μονη μου σπιτι. μιλησαμε ειπαμε οτι δεν παει αλλο. σταματησα εδω και ενα χρονο να ακολουθω καθε τι που βρισκει κατα καιρους να κανει για να ειμαστε μαζι δεν κανει και καμα προσπαθεια να ειμαστε καλα.αν δεν παρω εγω τα παιδια να βγω μπορει και να μεινω 2 μηνεσ στο σπιτι χωρισ να νοιαστει. θελω να χωρισουμε αλλα μου ειπε οτι τα παιδια δεν προκειτε να τα παρω και αν θελω αν φυγω μονη μου.οτι δεν συμφωνει με τον περιγυρω μου, που δεν εχει κατι αρνητικο η οικογενεια του αδερφου μου απλα δεν συμπαθει την νυφη μου-κολλητη μου. με απειλησε ευθεως..οχι οτι θα κανει κακο σε μενα αλλα σε εκεινουσ και οτι ειναι ικανοσ για πολλα.. δεν ξερω τι να κανω. καταλαβενω οτι ειναι δυσκολο για εκεινον να ειναι χωρις τα παιδια αλλα απ την αρχη του ειπα θα τα βλεπει οποτε θελει και να τα παιρνει αλλα ειναι καθετος! να φυγω αν θελω κ να τα κρατησει εκεινος και να ερχομε να τα βλεπω. προσπαθησα να του εξηγησω οτι τα παιδια χωρις την μητερα δεν μπορουν και θα επρεπε να το ξερει γιατι και εκεινοσ πιαδι χωρισμενων γονιων ειναι. δεν μπορω χωρις τα παιδια μου... ουτε μπορω να διανοηθω οτι θα τους κανω τετοιο πραγμα . να τα αφησω και θα φυγω κ θα ερχομε μονο να τα βλεπω. τι να κανω βοηθηστε με σας παρακαλω!!