51 Απ: Γλυκό βάφτισης Δευ Ιουλ 05, 2010 3:04 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Ολι τι ειπες τωρα!!εισαι μια θεα καλη μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
TO EXW ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.. ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.bibimou έγραψε:κοριτσάκια ωραίο και πρωτότυπο είναι η αντίκα του Κωνσταντινίδη, που μοιράζει τα γλυκάκια. Ή εκμέκ παγωτό ή προφιτερόλ. Και κερνάει και νεράκι. Βέβαια η τιμή σαν κομμάτι είναι λίγο τσουχτερή αλλά αξίζει. Το παιδί σου μια φορά το βαφτίζεις!!!
PECENIA έγραψε:Litsakos μήπως έχει τέτοια καφασάκια σε είδη συσκευασίας. Σήμερα ή αύριο θα πάω στο Σοφρωνά. Αν τα δω, θα σου πω.
kapoy στην πειραιωσ ειναι θα ρωτησω το ατομο που ειχε κανει στη βαφτιση και θα σου πω, πολυ ωραιο γλυκο εκεινη τη στιγμη το εφτιαχναν, η αντικα ειναι σαν τα κοκκινα λεωφορεια του λονδινου , αλλα πρεπει να ειναι 4-5 ευρω το ατομο τουλαχιστον...roulaf έγραψε:τι ειναι αυτη η αντικα??μπορω να το δω καπου στο ιντερνετ??
den fainetai katimikros prigkipas έγραψε:σας δείχνω το μαλλί της γριας!!
Veroniki έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:Veroniki έγραψε:Εγω θα κανω βαζακια με μελι και αμυγδαλο που γινεται σαν γλυκο κουταλιου.Για τα παιδακια θα κανω παστελι και θα το κανω σε συσκευασια καραμελας.Το θεμα μας ειναι μελι και ανθη γτ το ονομα μας ειναι Μελισσανθη !!!Επισης θα βαλω και καρτελακι με το ονομα και απο πισω θα γραψω μια συντομη ιστορια ονοματος.
βερονικι μου μηπως το παστελι ειναι επικυνδινο για τα παιδακια; καποια που ειναι 2 και τριων ετων; δεν ξερω απλα το λεω γιατι εγω θα φοβομουν να το δωσω στο γιο μου περσι που ηταν 3
Mιλουπακι μου δικιο εχεις...δεν το ειχα σκεφτει!!!Αλλα πιστευω πως η μαμα του καθε παιδιου,οταν ειναι τοσο μικρουλη,ε θα το προσεχει.Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα,και δεν θα εδινα να το φαει μονο του.Στο κατω κατω σς παρουν βαζακι μετα....τι να πω
anastasia έγραψε:den fainetai katimikros prigkipas έγραψε:σας δείχνω το μαλλί της γριας!!
mikros prigkipas έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ anastasia!!!!!
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ!!!
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!
litsakos έγραψε:Veroniki έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:Veroniki έγραψε:Εγω θα κανω βαζακια με μελι και αμυγδαλο που γινεται σαν γλυκο κουταλιου.Για τα παιδακια θα κανω παστελι και θα το κανω σε συσκευασια καραμελας.Το θεμα μας ειναι μελι και ανθη γτ το ονομα μας ειναι Μελισσανθη !!!Επισης θα βαλω και καρτελακι με το ονομα και απο πισω θα γραψω μια συντομη ιστορια ονοματος.
βερονικι μου μηπως το παστελι ειναι επικυνδινο για τα παιδακια; καποια που ειναι 2 και τριων ετων; δεν ξερω απλα το λεω γιατι εγω θα φοβομουν να το δωσω στο γιο μου περσι που ηταν 3
Mιλουπακι μου δικιο εχεις...δεν το ειχα σκεφτει!!!Αλλα πιστευω πως η μαμα του καθε παιδιου,οταν ειναι τοσο μικρουλη,ε θα το προσεχει.Τουλαχιστον εγω αυτο εκανα,και δεν θα εδινα να το φαει μονο του.Στο κατω κατω σς παρουν βαζακι μετα....τι να πω
μπορεις να βαλεις παστελι μαλακο,δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει παστελακι απο Σιφνο?ειναι ρομβος το σχημα και περιπου μια παλαμη,αλλα πιο χοντρο,ειναι μαλακο και απο τα πιο νοσυιμα που χω δοκιμασει.και παιδι το τρωει πιο ευκολα,απο το σκληρο~
PECENIA έγραψε:Ψάχνω ακόμη τα μπουκάλια με φελό. Βρήκα αυτό (http://eshop-k-kiourtzoglou.com/default/glasses/bottle/boukali-yalino-opera-100ml-fello.html), αλλά παίρνει 100 ml. Λέω να πάω μια βόλτα στο κέντρο να ρίξω μια ματιά για κάτι καλύτερο. Σκέφτομαι να τα τοποθετήσω σε χάρτινα στρογγυλά
κουτιά (τύπου καπελιέρα) στα οποία θα κολλήσω υφασμάτινες καρδούλες ή να πάρω μερικά σταντ-πιατέλες για γλυκά. θα πάω να δω και στο angrivest μήπως πάρω καμία ιδέα. Εσύ τι σκέφτεσαι;
Veroniki έγραψε:litsakos έγραψε:Veroniki έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:Veroniki έγραψε:Εγω θα κανω βαζακια με μελι και αμυγδαλο που γινεται σαν γλυκο κουταλιου.Για τα παιδακια θα κανω παστελι και θα το κανω σε συσκευασια καραμελας.Το θεμα μας ειναι μελι και ανθη γτ το ονομα μας ειναι Μελισσανθη !!!Επισης θα βαλω και καρτελακι με το ονομα και απο πισω θα γραψω μια συντομη ιστορια ονοματος.
μπορεις να βαλεις παστελι μαλακο,δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει παστελακι απο Σιφνο?ειναι ρομβος το σχημα και περιπου μια παλαμη,αλλα πιο χοντρο,ειναι μαλακο και απο τα πιο νοσυιμα που χω δοκιμασει.και παιδι το τρωει πιο ευκολα,απο το σκληρο~
Θα ψαξω να βρω συνταγη τοτε να το φτιαξω....Σ'ευχαριστω Λιτσακι!!!!
mamametriazouzounakia λεγεται το μελοσ μασ!!!anastasia έγραψε:κοριτσια ενα μελοσ μασ εδωσε τη λυση για τα καφασακια και μαλλον και για αλλα κοιταξτε!!! ειναι τελεια!!! και πολυ καλη τιμη!
http://familyclubproducts.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html
maraki οχι θα παω ομωσ να δω...maria2010 έγραψε:Αναστασια και Μαρια, τελεια φαινονται τα γλυκα του Sweet Corner αλλα τα εχει δοκιμασει καμία?? Και εμένα πολυ κοντα μου ειναι.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης