Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Κυρ Ιουν 30, 2013 2:26 pm

Γ_

Γ_
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mary 30 έγραψε:Θρομβοφιλια εχω εγω δεν παιζει ρολο μπορει αν δεν παρεις τη σωστη αγωγη να χασεις το παιδι κ μια μερα πριν τη γεννα. Εγω ειχα αιμοραγιες αποκολλησεις κ διαφορα κ δεν ηξερα γιατι μεχρι που πηγα σε αιματολογο κ κανω ενεσεις για τη πηκτηκοτητα του αιματος κ θα τις κανω κ για ενα διαστημα μετα τη γεννα. Αν θελεις μπορω να σου στειλω πμ τα στοιχεια του

Συγγνώμη που παρεμβαίνω.. Έχω παρατηρήσει στο σώμα μου ότι εμφανίζονται μελανιές σε διάφορα σημεία(συνήθως χέρια και πόδια)χωρίς να χτυπάω. Πήγα σε γιατρό και μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις για να δούμε μήπως έχω κάτι αντίστοιχο. Επειδή ήταν ακριβές,αλλά κυρίως γιατί δεν γινόταν στο νοσοκομείο,ούτε σε εξωτερικό ιατρείο, μου έγραψε απλές εξετάσεις αίματος για να δει την πηκτικότητα του αίματος. Αυτές βγήκαν φυσιολογικές και η μάνα μου είπε να μην το ψάξω άλλο και ότι είναι νορμάλ όλο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν φυσιολογικές οι ''απλές'' εξετάσεις,αλλά να έχω όντως πρόβλημα με την πήξη?? Γνωρίζεις???

Συγγνώμη τώρα για όλο αυτό,αλλά δεν είχα καταλάβει τους κινδύνους που μπορεί να έχει για μια εγκυμοσύνη.. :/

77περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Τρι Ιουλ 02, 2013 5:15 am

Gatoula_Gwgw

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mary 30 έγραψε:Θρομβοφιλια εχω εγω δεν παιζει ρολο μπορει αν δεν παρεις τη σωστη αγωγη να χασεις το παιδι κ μια μερα πριν τη γεννα. Εγω ειχα αιμοραγιες αποκολλησεις κ διαφορα κ δεν ηξερα γιατι μεχρι που πηγα σε αιματολογο κ κανω ενεσεις για τη πηκτηκοτητα του αιματος κ θα τις κανω κ για ενα διαστημα μετα τη γεννα. Αν θελεις μπορω να σου στειλω πμ τα στοιχεια του

Ναι θα ηθελα να μου στειλεις τα στοιχεια σε πμ..
πρεπει να βρω ενα καλο αιματολογικο να τα κανω.. θα κανω τις εξετασεις για να μου φυγει και αυτο το αγχος, αν και οπου εχω ψαξει για αυτο τον ορο, δεν ειδα πουθενα να λεει οτι φτανεις σε τοσο προχωρημενη εγγυμοσυνη.
δεν εχει κανεις τετοιο προβλημα στην οικογενεια μου, και αυτο ειναι κληρονομικο.
anyway εγω θα την κανω, αν και αποχαιρετισα για τα καλα τον γυναικολογο αυτον που ειχα.
Δεν χρειαζομαι ενα γιατρο που να κοιταει μονο το δικο του συμφερον.

το παιδι εξαλλου ο γιατρος που με ξεγενησε ειπε οτι ηταν απο περυτυλιξη, ενω ο δικος μου εδω ηταν καθετος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν ετσι και οτι αυτοι στο νοσοκομειο δεν ειναι γνώστες,λες και αυτος ηταν παρων..
ηταν πολυ εκνευριστικο κοριτσια...

ψαχνω επειγοντως καλοοοοοοο γυναικολογο..!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gatoula_Gwgw στις Τρι Ιουλ 02, 2013 5:21 am, 1 φορά

78περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Τρι Ιουλ 02, 2013 5:19 am

Gatoula_Gwgw

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γ_ έγραψε:

Συγγνώμη που παρεμβαίνω.. Έχω παρατηρήσει στο σώμα μου ότι εμφανίζονται μελανιές σε διάφορα σημεία(συνήθως χέρια και πόδια)χωρίς να χτυπάω. Πήγα σε γιατρό και μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις για να δούμε μήπως έχω κάτι αντίστοιχο. Επειδή ήταν ακριβές,αλλά κυρίως γιατί δεν γινόταν στο νοσοκομείο,ούτε σε εξωτερικό ιατρείο, μου έγραψε απλές εξετάσεις αίματος για να δει  την πηκτικότητα του αίματος. Αυτές βγήκαν φυσιολογικές και η μάνα μου είπε να μην το ψάξω άλλο και ότι είναι νορμάλ όλο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν φυσιολογικές οι ''απλές'' εξετάσεις,αλλά να έχω όντως πρόβλημα με την πήξη?? Γνωρίζεις???

Συγγνώμη τώρα για όλο αυτό,αλλά δεν είχα καταλάβει τους κινδύνους που μπορεί να έχει για μια εγκυμοσύνη.. :/

με τις απλες εξετασεις δεν θα εισαι πληρως καλυμενη.
γιατι εαν μπορουσε να εμφανιστει απο εκει, ολες αυτο θα καναμε..
για αυτο και στον προγεννητικο ελεγχο δεν της βαζουν(λογω του κοστους)
αλλα μια γυναικα αν αποβαλλει το πρωτο που κοιτανε ειναι αυτο..

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα καποια απο τα συμπτωματα της θρομφοφιλιας ειναι το μελανιασμα χωρις λογο.

αλλα κανε τις εξετασεις πριν κανεις οτι δηποτε, γιατι και εμεις γιατροι δεν ειμαστε. Smile

ενας λογος που αποκλειω εγω να εχω θρομβοφιλια ειναι οτι δεν ειχα κα8ολου πρηξιματα και μελανιες πουθενα στο σωμα μου!!!!

79περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Τρι Ιουλ 02, 2013 6:05 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω εχω στο ιστορικό μου μια καλή εγκυμοσύνη και ενα παιδάκι και μια παλλινδρομη.ο γιατρός που με παρακολουθούσε μου είπε οτι δεν οφείλεται σε θρομβοφιλια γιατι αν είχα θα ειχε υπάρξει προβλημα και στην πρώτη εγκυμοσύνη.μετα πήγα σε μια άλλη γιατρο και μου είπε οτι τίποτα δεν αποκλείεται και οτι μπορει να εχω και θρομβοφιλια άσχετα αν εχω ηδη ενα παιδι.οι εξετάσεις μου είπε οτι ειναι πανάκριβες και δεν τις καλύπτει κανένα ταμείο.δεν ξέρω τι ισχύει τελικα και πως 2 γιατροί έχουν διαφορετική γνώμη.

80περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Τρι Ιουλ 02, 2013 9:37 pm

Gatoula_Gwgw

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Dori έγραψε:Εγω εχω στο ιστορικό μου μια καλή εγκυμοσύνη και ενα παιδάκι και μια παλλινδρομη.ο γιατρός που με παρακολουθούσε μου είπε οτι δεν οφείλεται σε θρομβοφιλια γιατι αν είχα θα ειχε υπάρξει προβλημα και στην πρώτη εγκυμοσύνη.μετα πήγα σε μια άλλη γιατρο και μου είπε οτι τίποτα δεν αποκλείεται και οτι μπορει να εχω και θρομβοφιλια άσχετα αν εχω ηδη ενα παιδι.οι εξετάσεις μου είπε οτι ειναι πανάκριβες και δεν τις καλύπτει κανένα ταμείο.δεν ξέρω τι ισχύει τελικα και πως 2 γιατροί έχουν διαφορετική γνώμη.

Οντως κοπελα μου...η κουμπαρα μου ειχε ενα παιδι, και μετα εχασε αλλα δυο απο θρομβοφιλια και μετα εκανε το επομενο και ολα μια χαρα...τωρα και παλι ειναι εγγυουλα και περιμενει με χαρα και το 3ο της παιδακι...
η προληψη τελικα βοηθαει σε πολλους τομεις...
Πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικες και να προλαμβανουμε καταστασεις,,
γι αυτο ειναι σημαντικο ο γιατρος μας πανω απο ολα να ειναι ανθρωπος...

81περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Τρι Ιουλ 02, 2013 11:14 pm

Γ_

Γ_
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Gatoula_Gwgw έγραψε:
Γ_ έγραψε:

Συγγνώμη που παρεμβαίνω.. Έχω παρατηρήσει στο σώμα μου ότι εμφανίζονται μελανιές σε διάφορα σημεία(συνήθως χέρια και πόδια)χωρίς να χτυπάω. Πήγα σε γιατρό και μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις για να δούμε μήπως έχω κάτι αντίστοιχο. Επειδή ήταν ακριβές,αλλά κυρίως γιατί δεν γινόταν στο νοσοκομείο,ούτε σε εξωτερικό ιατρείο, μου έγραψε απλές εξετάσεις αίματος για να δει  την πηκτικότητα του αίματος. Αυτές βγήκαν φυσιολογικές και η μάνα μου είπε να μην το ψάξω άλλο και ότι είναι νορμάλ όλο αυτό. Υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν φυσιολογικές οι ''απλές'' εξετάσεις,αλλά να έχω όντως πρόβλημα με την πήξη?? Γνωρίζεις???

με τις απλες εξετασεις δεν θα εισαι πληρως καλυμενη.
γιατι εαν μπορουσε να εμφανιστει απο εκει, ολες αυτο θα καναμε..
για αυτο και στον προγεννητικο ελεγχο δεν της βαζουν(λογω του κοστους)
αλλα μια γυναικα αν αποβαλλει το πρωτο που κοιτανε ειναι αυτο..

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα καποια απο τα συμπτωματα της θρομφοφιλιας ειναι το μελανιασμα χωρις λογο.

αλλα κανε τις εξετασεις πριν κανεις οτι δηποτε, γιατι και εμεις γιατροι δεν ειμαστε.  Smile

ενας λογος που αποκλειω εγω να εχω θρομβοφιλια ειναι οτι δεν ειχα κα8ολου πρηξιματα και μελανιες πουθενα στο σωμα μου!!!!

Οκ,ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα

82περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Τρι Ιουλ 02, 2013 11:24 pm

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παιδια η θρομβοφιλια δεν ενεργοποιειται σε καθε εγκυμοσυνη . Μπορεις να γεννησεις κ να μην το ξερεις κ να χασεις το επομενο μου το εχει πει ο αιματολογος μου. Κ οπως καθεται κ μου τα εξηγει δεν εοναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα φανταζομαστε εμεις κ ειναι αρκετα περιπλοκοι οι παραγοντες της πηξης του αιματος. Πχ μπορει κ η μια συγκεκριμενη εγκυμοσυνη να προκαλει πηξη δηλ επικτητη θρομβοφιλια κυησης κ να μην ειναι κ κληρονομικο. Ενταξει το ξερω οτι ειναι ακριβες οι εξετασεις εγω ομως μετα τις απανωτες αποκπλλησεις φοβηθηκα παρα πολυ κ ετρεξα να το ψαξω κ ευτηχως ο γιατρος μου με υποστηριξε γιατι πολλοι σαφηνουν να χασεις δυο τρια κ μετα σε στελνουν για ψαξιμο. Ενω στο εξωτερικο οι ρξετασεις τις θρομβοφιλιας εχουν ενσωματωθει στις εξετασεις του προγεννετικου ελεγχου.

83περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 Empty Απ: περιτυλιξη ομφαλιου Πεμ Ιουλ 04, 2013 6:48 am

Gatoula_Gwgw

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mary 30 έγραψε:Παιδια η θρομβοφιλια δεν ενεργοποιειται σε καθε εγκυμοσυνη . Μπορεις να γεννησεις κ να μην το ξερεις κ να χασεις το επομενο μου το εχει πει ο αιματολογος μου. Κ οπως καθεται κ μου τα εξηγει δεν εοναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα φανταζομαστε εμεις κ ειναι αρκετα περιπλοκοι οι παραγοντες της πηξης του αιματος. Πχ μπορει κ η μια συγκεκριμενη εγκυμοσυνη να προκαλει πηξη δηλ επικτητη θρομβοφιλια κυησης κ να μην ειναι κ κληρονομικο. Ενταξει το ξερω οτι ειναι ακριβες οι εξετασεις εγω ομως μετα τις απανωτες αποκπλλησεις φοβηθηκα παρα πολυ κ ετρεξα να το ψαξω κ ευτηχως ο γιατρος μου με υποστηριξε γιατι πολλοι σαφηνουν να χασεις δυο τρια κ μετα σε στελνουν για ψαξιμο. Ενω στο εξωτερικο οι ρξετασεις τις θρομβοφιλιας εχουν ενσωματωθει στις εξετασεις του προγεννετικου ελεγχου.

Γενικως θα επρεπε να τις εχουν δωρεαν τις εξετασεις για τις εγγυους..
σε πολλα κρατη οτι εξεταση και να αφορα την εγγυμονουσα μητερα παρεχετε απο τις ασφαλειες..

αλλα Ελλαδιτσα εδω τι περιμενεις...
και δωρεαν να ηταν, κατι θα βρισκαν για να πληρωνεις παλι...περιτυλιξη ομφαλιου - Σελίδα 4 4872 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις