1 Σημτοση ή ανωτερη δυναμη? Κυρ Μάης 13, 2012 5:33 am
peni-an
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια ηθελα κατι να μειραστω μαζι σας και να μου πειτε τη γνωμη σας. Προσπαθουμε με τον καλο μου εδω και αρκετα χρονια ν αποκτισουμε παιδακι και ειμασταν συνεχεια σε γιατρους και εξετασεις τα τελευταια χρονια χωρης ολοκληρομενο αποτελεσμα. Απογοητευτικαμε την τελευτια φορα και το αφισαμε για λιγο εδω και 2 χρονια. Ειπαμε θα χαλαρωσουμε και οταν νιωσουμε ετοιμοι θα ξαναπροπαθισουμε. Βλεπω στον υπνο μου πριν κανα 6 μηνο εναν γιατρο με ασπρη μπλουσα ( δεν τον ξερω αγνωστο προσωπο ) και μου λεει " Να πας στο Αρεταιϊο να κανεις μια εξεταση στο φυσικο σου ωαριο και μην ταλαιπωρισαι. Ειναι εκει ενας πολυ καλος γιατρος και θα σε βοηθισει. Αν ειναι καλο το ωαριο σου , ν κανετε εξοσωματικη και θα πετυχει!!! " Παθαινω ενα ΣΟΚ κι αρχιζω και ψαχνω. Εκεινη την ημερα δεν ητανε καποια γιορτη και εψαξα λιγο στο ιντερνετ ποιος αγιος ητανε γιατρος αλλα κανενας δεν μου θυμιζε αυτο το προσωπο. Δεν κανω κατι αμεσα και μετα απο δυο μηνες μπενω μεσα σ ενα εκκλησακι και βλεπω αυτη τη φιγουρα σε μια εικονα. Ηταν ο Μεγας Βασιλειος ( Βασιλη λενε τον αντρα μου ). Αναψα κερακι και ρποσευχιθικα να ξαναδω το ονοιρο αυτο αν ηταν αληθεια ή επιθυμια του μιαλου. Κα το ξαναβλεπω. Οταν το ειπα στον αντρα μου δεν ηταν θετικος καθολου στο να απευθινθουμε ξανα σε ενα δυμοσιο κεντρο γιατι ειχαμε ασχημη εμπιρεια απο ενα προηγουμνο. Στην αρχη με πειραξε πολυ και στεναχωριθικα αλλα μετα ειπα στην προσευχη μου οτι εχω εμπιστοσινη στο Θεο και αν ειναι κατι υπερ μας θα ερθει μπροστα απο μονο του. Περνανε 3 μηνες και η ξαδερφη μου εγγυος στον 5ο μηνα μου λεει για το γιατρο της που ειναι καταπληκτικος, αναπληρωματικος καθηγητης εξοσωματικης στο Αρετ.και να κλεισω ενα ραντεβου να του δωσω το ιστορικο μου. Μονο για να σε συμβουλεψει μου λεει πηγενε αλλα να ξερεις οτι επιδη ειναι κοριφη θα σου κλεισει ραντεβου σε κανα τριμηνο. Μην σας τα πολυλογω πηρα προχθες και μου εκλεισε για 6 Ιουνιου. Σε πολυ συντομο χρονο που η ξαδερφη μου δεν το πιστευε. Λετε να ειναι μια ανωτερη δυναμη που το οδυγει ολο αυτο? Λετε να ειναι το τυχερο? Σαν πολλες συμτόσεις μου μιαζουνε. Ελπίζω να μη σας κουρασα, θα ηθελα τη γνωμη σας και θα ξανα μπω αυριο να δω τα σχόλια σας. Καλη δυναμη σε ολες τις κοπελες που προσπαθουνε!!!