26 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Κυρ Μάης 13, 2012 6:35 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
gkriniara πως σε εχω στο φεις?με μπερδεψατε!!!
ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!
ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
lenaki1982 έγραψε:σε ευχαριστώ Λενιώ μου!!!γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλορίζικο κορίτσια"!!!!!!!!
με πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!!
χρονια πολλα συννονοματη...να σε χαιρεται η κορουλα σου και το σπορακι σου!!!!!
εγώ είμαι Μυκονιάτισσα αλλά μένω Γιάννεναmaryz-iraklio kritis έγραψε:lenaki1982 έγραψε:σε ευχαριστώ Λενιώ μου!!!γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλορίζικο κορίτσια"!!!!!!!!
με πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!!
χρονια πολλα συννονοματη...να σε χαιρεται η κορουλα σου και το σπορακι σου!!!!!
μάλιστααααα ωραιαα ποια είναι η κοζανίτισσα κ ποια η γιαννιώτισσα οεο??
Κρήτη δεν έχω πάει ποτέ!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:το είδααα μπήκα στα προφίλ σας κ το έλυσα χεχεχε πω πω από νησί βρέθηκες σε βουνό κ τι νησί ε??χεχε
sofouli έγραψε:ξαναγυρισα μετα απο πολλες ωρες υπνου!!!!!!!!!!!maryz,σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!δεν εχω συχνοουρια.ακομα τουλαχιστον! εγω στο fb ειμαι sophia papadopoulou.μεσω της ελλης μπορειτε να με βρειτε γιατι και με τετοιο επιθετο που εχω.....!!!!!καλε ξεχασα να ευχηθω....καλοριζικοοοοοοοοοοο!!!!!!!! πως φαινεται οτι παρακοιμηθηκα ε?
20 ευρω??καλε πιο πηρες κ ειναι τοσο ακριβο??αμαν αυτη η αλεκα καμια μας δεν λεει να ξεχασει??ετσι εχω παθει κεγω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sofouli στις Κυρ Μάης 13, 2012 7:36 am, 1 φορά
ΣΟΦΟΥΛΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΚΙΟΛΑΣ 20ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ??ΟΕΟ?ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΠΟΙΑ ΕΙΝΙΑ Η ΠΗΤ?sofouli έγραψε:τονια μου εισαι η nokostonia?αν εισαι σ'εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!
toniach29 έγραψε:20 ευρω??καλε πιο πηρες κ ειναι τοσο ακριβο??αμαν αυτη η αλεκα καμια μας δεν λεει να ξεχασει??ετσι εχω παθει κεγω...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης