751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 8:33 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου τη κανετε ηρθα κ εγω ποιες ειστε εδω???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τη κανετε ηρθα κ εγω ποιες ειστε εδω???
boubou έγραψε:είμαι ερωτευμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αυτός ο μπέμπης θα μας τρελάνει όλους το λέω!! αχ τον πήρα και αγκαλίτσα με πηραν και τα ζουμια!!! σωστή χαζοθεία
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γύρισαααααα δε σας διάβασα ακόμα γιατί σκεφτόμουνα κάτι στο δρόμο κ ήθελα να μπω να το γράψω γιατί μπορεί να το ξεχάσω ακούστε:
"Στο φόρουμ κουβεντιάζουμε κ κάνουμε παρέα αχ κ να είμασταν κοντά να τα λέγαμε ακόμα πιο ωραία"
πάω να αλλάξω κ έρχομαι να σας διαβάσω κ να τα πούμε!
boubou έγραψε:είμαι ερωτευμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αυτός ο μπέμπης θα μας τρελάνει όλους το λέω!! αχ τον πήρα και αγκαλίτσα με πηραν και τα ζουμια!!! σωστή χαζοθεία
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:EΛΛΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ?
boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:EΛΛΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ?
όχι καλέ.. όχι από σήμερα!!ακόμη είχε καθετήρα απ'ότι κατάλαβα!! αλλά νομίζω από αύριο?θα την βάλουν να περπατήσει σιγά σιγά!!! να πηγαίνει και τουαλέτα και όλα αυτα!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:EΛΛΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ?
όχι καλέ.. όχι από σήμερα!!ακόμη είχε καθετήρα απ'ότι κατάλαβα!! αλλά νομίζω από αύριο?θα την βάλουν να περπατήσει σιγά σιγά!!! να πηγαίνει και τουαλέτα και όλα αυτα!!
ΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙ?
Λεμονάκι έγραψε:Έλλη έχς χαζεψ ;
τρελόγκα θεία !!!!
άντε κοίτα να μαθαίνεις τώρα γιατί σε λίγο θα λες και εσύ το ένα το βυζί το πήρε το άλλο όμως...
Γιάννα, Ευούλι, Αννα τι κάνετε ;
ουπψ...Ευούλι έγραψε:Hello little lemon!
Ελλη μου τίποτα μωρέ, απλά ένιωσα κάπως αδικημένη από τη διόρθωση της εργασιας και στράβωσα...Καλά με λέει ο άντρας μου φυτουλάκι...!Εστειλα ένα mail στην καθηγήτρια, τα είπα και ξέσπασα!Μάλλον έκανα βλακεία βέβαια γιατί πλησιάζουν και οι εξετάσεις...Αμα τσατιστεί μαζί μου την έβαψα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης