1 τι με επιασε τωρα μου λετε;;; Τετ Μάης 16, 2012 2:58 am
spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
τι επαθα ξαφνικα σημερα και κανω διαφορες σκεψεις και στεναχωριεμαι και στεναχωρω και το μωρακι μου;;;σκεφτομαι πως να...εφτασε η ωρα...ειμαι στον μηνα μου πια...περασε ο καιρος και οσονουπο με τη βοηθεια του Θεου θα γεννησω ενα υγιεστατο αγορακι...το τριτο στη σειρα και χαιρομαι πολυ ενω ταυτοχρονα κανω κατι σκεψεις...με τρωνε οι τυψεις επειδη στην αρχη της εγκυμοσυνης οταν το εμαθα σκεφτηκα πολυ σοβαρα να μη το κρατησω...για οικονομικους λογους κυριως και φοβηθηκα με αλλα δυο μικρα 3,5 ετων και 20 μηνων δεν γινεται και τριτο...θα ειναι ακατορθωτο...και επισκεφθηκα γιατρο που θα αναλαμβανε το"θεμα" και εκλεισα ημερομηνια...αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δε πηγα,την ιδια στιγμη που το κανονισα την ιδια το ακυρωσα...τι εφταιγε αυτο σκεφτηκα;;!!και μια φιλη μου εγκυος κι αυτη κοντα με εμενα,γεννησε χθες το δευτερο αγορακι της και λεω να..περιμενω κι εγω απο μερα σε μερα,απο στιγμη σε στιγμη!!!Αν ειχα διακοψει τη κυηση τα νεα της γεννησης του μωρου της φιλης μου θα με πικραιναν γιατι θα σκεφτομουν τη δικια μου ζωουλα που αφαιρεσα...Και νιωθω ευτυχισμενη,ανακουφισμενη που δε το εκανα ανυπομονω να τον αντικρυσω,να τον καλοσωρισω στον κοσμο,να του "συστησω" τα αλλα δυο του αδερφια...
Ταυτοχρονα ομως με τοσα που περασα σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω φοβηθει πολυ...να πανε ολα καλα θελω μονο και εχω ζητησει συγνωμη απο το Θεο που σκεφτηκα να επεμβω στο θελημα του και να αφαιρεσω τη ζωη που μου εδωσε χωρις να εχω κανενα δικαιωμα....με συγχωρεσε αραγε σκεφτομαι...
Ταυτοχρονα ομως με τοσα που περασα σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω φοβηθει πολυ...να πανε ολα καλα θελω μονο και εχω ζητησει συγνωμη απο το Θεο που σκεφτηκα να επεμβω στο θελημα του και να αφαιρεσω τη ζωη που μου εδωσε χωρις να εχω κανενα δικαιωμα....με συγχωρεσε αραγε σκεφτομαι...