Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
σε ευχαριστω κοπελα μου...αλλα εχω φαει τετοια απογοητευση που φοβαμαι...θελω να σας εκμυστηρευτω κατι...σκεφτομουν σμρ κ ελεγα οτι αν κανω χοριακη και βγει θετικη δεν θελω να παω στο γιατρο...φοβαμια φοβαμαι μην δεν παει κατι καλα...φοβαμαι μην παλι δεν ειναι καλες οι χοριακες....και δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη να το ξανα περασω ολο αυτο...ενω αν περιμενω κανα 2 βδομαδες θα εχει ανεβει αρκετα και δεν θα με στελνει συνεχεια για χοριακες οπως την αλλη φορα..μπορει αν λεω βλακειες αλλα ετσι νιωθω...ασχετα με το αν ειμαι τωρα σε ενα μηνα η σε ενα χρονο..

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΟΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΣΩΣΤΥΑ???

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
σε ευχαριστω κοπελα μου...αλλα εχω φαει τετοια απογοητευση που φοβαμαι...θελω να σας εκμυστηρευτω κατι...σκεφτομουν σμρ κ ελεγα οτι αν κανω χοριακη και βγει θετικη δεν θελω να παω στο γιατρο...φοβαμια φοβαμαι μην δεν παει κατι καλα...φοβαμαι μην παλι δεν ειναι καλες οι χοριακες....και δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη να το ξανα περασω ολο αυτο...ενω αν περιμενω κανα 2 βδομαδες θα εχει ανεβει αρκετα και δεν θα με στελνει συνεχεια για χοριακες οπως την αλλη φορα..μπορει αν λεω βλακειες αλλα ετσι νιωθω...ασχετα με το αν ειμαι τωρα σε ενα μηνα η σε ενα χρονο..

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΟΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΣΩΣΤΥΑ???
ετσι ειναι ....συμβαινουν και ομορφα...και με εμενα μου συνεβη να γνωρισω τον αντρα μου που τον λατρευω ...αλλα θελβω τοσο πολυ ενα μωρο....δεν θελω να το σκεφτομαι ..θελω να ρθει εκει που δεν το περιμενω..αλλα ειναι τοσο δυσκολο να το βγαλω απο το μυαλο μου...το εχω προσπαθησει...αλλα με νικαει...ειναι τοσο δυνατη η θεληση που νιωθω οτι καμια φορα με καταβαλλει...αλλα το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου και στον αντρα μου....τελος οι ασχημες σκεψεις....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:

το ιδιο νοιωθω κι εγω...φοβαμαι πολυ...με αγχωσαι και η χοριακη που ηταν 57,38 ενω την πρωτη φορα ηταν 10,33 μοναδες περισσοτερη...αυριο θα παρω ξανα τη γιατρο να της πω τις ανησυχιες μου...την αλλη πεμπτη δλδ ποσο πρεπει να εχει παει???ουφφφφφφφφφφ.....τι στεναχωρια ειναι αυτη...

PSN..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλως σας βρηκα.καλα καταλαβες 3 παιδακι ΔΕΝ περιμενω την τεταρτη 23/5.ευχαριστω.

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
boubou έγραψε:χαχαχα Τόνια τι πλακα που έχεις που λες ότι θα ειναι κορη! προσεχε γιατι ο μακεδονας εχει ταση για γιους μην απογοητευτείς μετά Razz Razz Razz Razz

PSN.. καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!! με το καλο να έρθει και το τρίτο σου παιδάκι (καλά κατάλαβα ε?).. αν θες να σε βάλω στην λιστα πες μου ποτε ΔΝ περιμένεις την ακατανόμαστη!!

Αρτεμις μακάρι να εισαι!σε λίγες μέρες θα ξέρεις!! λίγο υπομονή!!

οι άντρες σας πάντως το έχουν πάρει θερμά...ο δικός μου ποτέ δν συζητάει γαι μωρά!ειναι πολύ κουλ.. Cool Cool
εμενα το θελει....το θελει πολυ και το δειχνει....μια φορα τον ειδα να κλαιει οσα χρονια ειμαστε μαζι...[οταν απεβαλλα]εκλαιγε σαν μωρο]κουλουριατηκε στο κρεββατι κ εκλαιγε..τοτε καταλαβα οτι το θελει οσο και εγω...και ειμαι χαρουμενη για αυτο...γτ ξερω οτι δεν ειμαι μονη μ σε αυτο

τα ιδια κι εμεις....τι δοκιμασια ηταν κι αυτη χριστε μου...ευχομαι να μην χρειαστει καμια μας να το (ξανα)περασει...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρουλα.. μην περιμένεις να κανεις την αλλη βδομάδα!!!κάνε αύριο που θα είναι η δευτερη μέρα.. αν μερα παρα μέρα διπλασιαζεται ... ειναι ολα καλά,ασχέτου τιμής!! κι ετσι θα σου φύγει το αγχος!!!

Αρτεμις κι εσυ μην κάνεις κακές σκέψεις, γιατι έτσι στεναχωριέσαι συνεχόμενα!!! ακομη κι αν ειναι να συμβει κάτι κακό στην ζωή μας.. με το να το φοβόμαστε ότι θα συμβεί, χάνουμε και την ευχάριστη ζωή που έχουμε μέχρι να γινει κάτι κακό ,οτι κι αν ειναι αυτο!!! ασε να γινει κάτι, και μετά δν θα σου πει κανεις να μη στεναχωρηθείς!!Αλλά όχι προκαταβολικα!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλουκο μου θα δω τι θα κανω...μαλλον θα μιλησω πρωτα με τη γιατρο να της εξηγησω τους φοβους μου και ο,τι με συμβουλεψει θα κανω...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PSN.. έγραψε:καλως σας βρηκα.καλα καταλαβες 3 παιδακι ΔΕΝ περιμενω την τεταρτη 23/5.ευχαριστω.

μπηκες στην λίστα μας λοιπον!! και σου εύχομαι να βγεις απο αυτή πολύ σύντομα!! Cool

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:

το ιδιο νοιωθω κι εγω...φοβαμαι πολυ...με αγχωσαι και η χοριακη που ηταν 57,38 ενω την πρωτη φορα ηταν 10,33 μοναδες περισσοτερη...αυριο θα παρω ξανα τη γιατρο να της πω τις ανησυχιες μου...την αλλη πεμπτη δλδ ποσο πρεπει να εχει παει???ουφφφφφφφφφφ.....τι στεναχωρια ειναι αυτη...
εσυ αστα αυτα γιατι αγχωνεις το σπορακι σου....ολα καλα θα πανε και σε λιγους μηνες θα εχεις το μπεμπακι σου αγκαλια...ασε με εμενα να λεω ...τρελη ειμαι οτι θελω λεω Wink

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:γκρινιαρουλα.. μην περιμένεις να κανεις την αλλη βδομάδα!!!κάνε αύριο που θα είναι η δευτερη μέρα.. αν μερα παρα μέρα διπλασιαζεται ... ειναι ολα καλά,ασχέτου τιμής!! κι ετσι θα σου φύγει το αγχος!!!

Αρτεμις κι εσυ μην κάνεις κακές σκέψεις, γιατι έτσι στεναχωριέσαι συνεχόμενα!!! ακομη κι αν ειναι να συμβει κάτι κακό στην ζωή μας.. με το να το φοβόμαστε ότι θα συμβεί, χάνουμε και την ευχάριστη ζωή που έχουμε μέχρι να γινει κάτι κακό ,οτι κι αν ειναι αυτο!!! ασε να γινει κάτι, και μετά δν θα σου πει κανεις να μη στεναχωρηθείς!!Αλλά όχι προκαταβολικα!!
δικιο εχεις...αλλα με εχουν πιασει τα νταουν μου...το μου φταιτε και εσεις να σας πρηζω αλλα που αλλου να τα πω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
PSN.. έγραψε:καλως σας βρηκα.καλα καταλαβες 3 παιδακι ΔΕΝ περιμενω την τεταρτη 23/5.ευχαριστω.
και εγω για τριτο παω...με το καλο λοιπον..ποσο ειναι τα αλλα σου παιδακια??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτεμις μου δν στα λεω για να νιωσεις τυψεις!! ανθρωπος εισαι και φυσικο ειναι και να εχεις τα νταουν σου και να εχεις τις ανησυχιες σου!! εγω απλα που ειμαι απεξω σου λεω πως το βλεπω εγω σαν τριτο ατομο που δν με αφορα μηπως το βλεπω πιο καθαρα και σε βοηθησω να βγεις απο αυτο το ασχημο συναισθημα που εχεις!!!

Αλλα γιατί στεναχωριεσαι πριν καν αδιαθετισεις βρε κουκλα μου? περίμενε να δεις τι καταφερατε πρωτα!!

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλα εγω κοιμαμαι ορθια!!!!!!!!!!!!τωρα ειδα πως ειναι εγκυος η γκρινιαρα!!!!!!!κοριτσι μου!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 50580

πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!να σου πανε ολα τελεια κ να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο κ πανεμορφο μωρακι!!!!!λοιπον κοριτσια βλεπω να αυξανονται οι μελλουσες μανουλες...νιωθω πως αυτο τον μηνα η αλεκα δεν θα επισκεφτει αν οχι ολες τουλαχιστον μπολικες...οι ευχες μας αρχιζουν κ πιανουν...ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="boubou"]Αρτεμις μου δν στα λεω για να νιωσεις τυψεις!! ανθρωπος εισαι και φυσικο ειναι και να εχεις τα νταουν σου και να εχεις τις ανησυχιες σου!! εγω απλα που ειμαι απεξω σου λεω πως το βλεπω εγω σαν τριτο ατομο που δν με αφορα μηπως το βλεπω πιο καθαρα και σε βοηθησω να βγεις απο αυτο το ασχημο συναισθημα που εχεις!!!

Αλλα γιατί στεναχωριεσαι πριν καν αδιαθετισεις βρε κουκλα μου? περίμενε να δεις τι καταφερατε πρωτα!![/quate]αμ για αυτο στεναχωριεμαι...γιατι νομιζω οτι τα καταφεραμε....και θα μου πεις για αυτο στεναχωριεσαι..ναι γιατι δεν θελω για μια ακομα φορα να νιωσω σαν χαζη που εβλεπα συμπτωματα εκει που δεν υπαρχουν....αλλα ναι ρε κοριτσια νιωθω περιεργα εδω και μερες........τοσο εξω πια να εχω πεσει....? Crying or Very sad

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι σε ευχαριστω πολυ!!!ευχομαι κι εσυ συντομα να μεινεις εγκυουλα και να φερεις ενα υγιες μωρακι στο κοσμο!!!

κουκλες παω στον κουνιαδο μου για φαι...θα τα πουμε μολις γυρισω...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρτεμακι μου γλυκο θα σε μαλωσω...ευχομαι να εισαι μα εαν δεν εισαι θα εισαι τον αλλο μηνα..μην σκεφτεσαι συνεχεια τα συμπτωματα..ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει...πρεπει να χαλαρωσεις μην τα πολυαναλυεις...ευχομαι να μην εχεις πεσει εξω αλλα σκεψου κ αλλα πραματα....ξερω οτι θες ενα μωρο τοσο πολυ δεν σου μιλαω εκ του ασφαλους...ακουσε με σε παρακαλω...η ζωη περναει γρηγορα απολαυσε την καθε στιγμη κ θα ερθει το μωρο!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:χριστινακι σε ευχαριστω πολυ!!!ευχομαι κι εσυ συντομα να μεινεις εγκυουλα και να φερεις ενα υγιες μωρακι στο κοσμο!!!

κουκλες παω στον κουνιαδο μου για φαι...θα τα πουμε μολις γυρισω...

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 7 125586
καλη ορεξη κοριτσακι

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξύπνησα κι εγώ! κάνω καφέ κι έρχομαι...τι λέτε?τι κάνετε?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια Very Happy

Εμφανίστηκε η Αντα είδα, να είναι όλα περαστικά και σύντομα κοντά μας.

Η Ιωάννα όμως ; Rolling Eyes που είναι αυτό το κορίτσι ;
και η kira ;

xristina_29

xristina_29
Αρτεμακι εχω πολυ θετικο προαισθημα...για ολες μας..μεχρι τον Σεπτεμβρη θα εχουμε συλλαβει...κατι μου το λεει..μην αγχωνεσαι κ σκεψου μονο θετικα....

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝ ΑΜΕΓΑΛΟ ΚΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:Αρτεμακι εχω πολυ θετικο προαισθημα...για ολες μας..μεχρι τον Σεπτεμβρη θα εχουμε συλλαβει...κατι μου το λεει..μην αγχωνεσαι κ σκεψου μονο θετικα....
χριστινακι τι κανεις??μακαρι να ειμαστε ολες το καλοκαιρακι εγκυουλες...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝ ΑΜΕΓΑΛΟ ΚΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ..ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑ..ΤΑ ΝΙΩΘΩ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΨΘΨ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΩΡΟ..ΕΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΑΡΑ??ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ...ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ...

xristina_29

xristina_29
toniach29 έγραψε:
xristina_29 έγραψε:Αρτεμακι εχω πολυ θετικο προαισθημα...για ολες μας..μεχρι τον Σεπτεμβρη θα εχουμε συλλαβει...κατι μου το λεει..μην αγχωνεσαι κ σκεψου μονο θετικα....
χριστινακι τι κανεις??μακαρι να ειμαστε ολες το καλοκαιρακι εγκυουλες...

ειμαι μια χαρουλα Τονια μου...βλεπω κ τα ευχαριστα εδω κ νιωθω ακομα πιο καλα...γεμιζω αισιοδοξια για ολες μας!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!παω να κανω μανικιουρ γιατι φευγω για Λαμια αυριο..εχω να παω σε γαμο...αντε να παω κ στον δικο μου...χιχιχιιχιχι..φιλακια πολλα κοριτσια μου!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
art86 έγραψε:ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝ ΑΜΕΓΑΛΟ ΚΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ..ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑ..ΤΑ ΝΙΩΘΩ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΨΘΨ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΩΡΟ..ΕΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΑΡΑ??ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ...ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ...
ακριβως ετσι νιωθω και εγω κοριτσακι μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις