401 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Παρ Μάης 18, 2012 3:48 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
α εσυ εχεις βαλει σκοπο ε?????????????ετσι σε θελωtoniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!!!!ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ/?ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣart86 έγραψε:α εσυ εχεις βαλει σκοπο ε?????????????ετσι σε θελωtoniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ
2 γαλλικους το πρωι......ΣΙΓΟΥΡΑ..φραπε σπανια...αλλα για ανοιξει το ματι τωρα εκανα φραπε...αγαπη έγραψε:art86 έγραψε:απλωσα τα ρουχα εκανα καφε κ παλευω να ανοιξει το ματι...σαν ζομπι νιωθω....ποιες ειστε εδω?
και εγω μολις απλωσα κατι ρουχαλακια καλε ποσους καφεδες την μερα πινεις???
δεν νομιζω να τον χαλαειtoniach29 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!!!!ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ/?ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣart86 έγραψε:α εσυ εχεις βαλει σκοπο ε?????????????ετσι σε θελωtoniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ
art86 έγραψε:δεν νομιζω να τον χαλαειtoniach29 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!!!!ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ/?ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣart86 έγραψε:α εσυ εχεις βαλει σκοπο ε?????????????ετσι σε θελωtoniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ
σε ρωτησα κ πιο πανω αλλα μαλλον δεν θα το ειδες...πονας...πως παει?toniach29 έγραψε:art86 έγραψε:δεν νομιζω να τον χαλαειtoniach29 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!!!!ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ/?ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣart86 έγραψε:α εσυ εχεις βαλει σκοπο ε?????????????ετσι σε θελωtoniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ
Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ??ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ
εγω αναζωογονημενηΛεμονάκι έγραψε:εγώ θα σας αφήσω, πάω να ετοιμάσω σαλάτα, τελικά μάζεψα και μερικά αντίδια να τα βράσω και αυτά.
Θα είμαι ον.
Ρε κορίτσια μετά απο τις
νιώθετε κουρασμένες ;
υπομονη κοριτσακι.θα περασει....αντε τον αλλο μηνα βρε......dimitrav έγραψε:Γειά σας κορίτσια τι κάντε??Εγώ όπως είχα πει τελικα μου ήρθε σήμερα κ πονάω πάααααρα πολύ έχω πάρει 1 felnten κ τίποτα....οπότε πάμε τώρα στον πάτο...22-6 η επόμενη ημερομηνία μου!!!
τι κανεις κοριτσακι εσυ?το σποριδιο σου μεγαλωνει?
αχχχ δεν μπορώ πονάω τόοσο πολύ από τότε που απέβαλα πονάω κάθε μήνα πολύ δεν ξέρω γιατί...για τον άλλο μήνα τι να πώ??αμα ερθει ας ερθει...κουράστηκα να τρελαίνομαι!!λέω να αλλάξω κ γυναικολόγο να πάω σε έναν αντρα ο οποίος είναι παραπολυ καλός..οχι οτι η δικιά μου μ έκανε κάτι αλλά κατι μου λέει μέσα μ να πάω σ'αυτόν για έναν έλεγχο!!art86 έγραψε:υπομονη κοριτσακι.θα περασει....αντε τον αλλο μηνα βρε......dimitrav έγραψε:Γειά σας κορίτσια τι κάντε??Εγώ όπως είχα πει τελικα μου ήρθε σήμερα κ πονάω πάααααρα πολύ έχω πάρει 1 felnten κ τίποτα....οπότε πάμε τώρα στον πάτο...22-6 η επόμενη ημερομηνία μου!!!
sofouli έγραψε:γκρινιαρουλα,εμενα μου ειχανε πει τα χιλια δυο για τη χαμηλη τιμη της χοριακης μου.εξωμητριο,αποβολη κτλ.αποτελεσμα??????????ο μπομπιρας ητανε καθυστερημενη συλληψη και τωρα να'μαστε και στις 27 μπαινω στον 6ο.!
art86 έγραψε:τι κανεις κοριτσακι εσυ?το σποριδιο σου μεγαλωνει?
ετσι ν α σκεφτεσαι....θα ρθει..τωρα?σε 1 μηνα ?σε2?θα ρθει...οσο για τον γυναικολογο οι αντρες γυναικολογοι κατα την γνωμη μ ειναι καλυτεροι....δεν ειναι απολυτο βεβαια αλλα απο πειρα στο λεω...αν το θες λοιπον καντο τωρα...πριν μεινεις εγκυος για να σε παρακολουθησει απο την αρχη ο ιδιοςdimitrav έγραψε:αχχχ δεν μπορώ πονάω τόοσο πολύ από τότε που απέβαλα πονάω κάθε μήνα πολύ δεν ξέρω γιατί...για τον άλλο μήνα τι να πώ??αμα ερθει ας ερθει...κουράστηκα να τρελαίνομαι!!λέω να αλλάξω κ γυναικολόγο να πάω σε έναν αντρα ο οποίος είναι παραπολυ καλός..οχι οτι η δικιά μου μ έκανε κάτι αλλά κατι μου λέει μέσα μ να πάω σ'αυτόν για έναν έλεγχο!!art86 έγραψε:υπομονη κοριτσακι.θα περασει....αντε τον αλλο μηνα βρε......dimitrav έγραψε:Γειά σας κορίτσια τι κάντε??Εγώ όπως είχα πει τελικα μου ήρθε σήμερα κ πονάω πάααααρα πολύ έχω πάρει 1 felnten κ τίποτα....οπότε πάμε τώρα στον πάτο...22-6 η επόμενη ημερομηνία μου!!!
καλησπέρα τόνια μου!!!ξέρεις αυτός έχει τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κ κάθε φορά κάνει κ υπερυχο κ εξεταση στηθους αναλυτικοτατη κ δεν δινει φαρμακα με την πρώτη αναποδια...αν κ δεν εχω πάρει τιποτα οπως μ ειχε πει η δικια μου να μ γραψει φαρμακα για να πιάσω πιο εύκολα...toniach29 έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ 2 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ
Λεμονάκι έγραψε:
έτσι ακριβώς !!!
ρε φιλενάδα μήπως να ελαττώσουμε τις στάσεις
Δήμητρα δεν πειράξει, τον άλλο μήνα δυναμικά
και ναι γιατί όχι στην αλλαγή γιατρού; πάνε να δεις τι θα πει !!
Τόνια, Αρτ πως τα καταφέρνετε
εγώ είμαι πτώμα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης