576 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Παρ Μάης 18, 2012 11:28 pm
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
magileo έγραψε:
καλημερα!!!καλα γραφεις!!ρωτησεις κατι??δεν εχω προλαβει να διαβασω..ρωτα με εαν θες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
magileo έγραψε:
Καλημέραevi27 έγραψε:καλημέρα σε όλες! τι κάνετε?άντε θα πιούμε ?
magileo έγραψε:εδω και ενα 1 χρονο με τον αντρα ειχαμε ελευθερες επαφες αλλα τιποτα.... μεχρι που αποφασισαμε να το ψαξουμε ξερωντας οτι εχω πολυκιστικες!!!!!3 μηνες τωρα κανω αγωγη με κλομιφαινη ενεση πρεγνιλ. τον πρωτο μηνα θεραπειας πριν κανω να εχω καθυστερηση εκανα ενα τεστακι first step το οποιο βγηκε αχνο θετικο... τελικα αδιαθετησα αυτον τον μηνα περιμενω να αδιθετησω στις 23/5 εκανα παλι ενα τεστακι για την ακριβεια 2!!!! το ενα 7 μερες πριν την περιοδο και το αλλο 5 και βγηκαν και ταδυο πολυ πολυ αχνα θετικα να ελπιζω η οχι εχει ξανακανει καμια το first step???? εχω αγχωθει πολυ τι αλλο να κανω?
Ε όχι και πολυ πρωινή!!!9:30 σηκώθηκα, απο τις εφτα έχω ξυπνήσει αλλα χουζουρευα!!evi27 έγραψε:καλημέρα Ναταλί κ Άννα!!
πότε πρόλαβες καλέ κ τον ήπιες?πρωινή πρωινή!
ΑΧ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ!!!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΔΩ ΦΡΑΟΥΛΑ Κ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ...ΩΡΑΙΟ ΦΡΟΥΤΟ!!!evi27 έγραψε:καλώς την Τόνια! πίνουμε καφεδάκι...κ σκέφτομαι ότι θέλω να πάω να πάρω φράουλες να κάνω κι άλλη μαρμελάδα αλλά βαριέμαι...
Γεια σου τονια μουtoniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΔΩ Κ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ...
ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?
εγώ έχω ακόμα απο πέρσι, φέτος θα κάνω με κεράσια.evi27 έγραψε:καλώς την Τόνια! πίνουμε καφεδάκι...κ σκέφτομαι ότι θέλω να πάω να πάρω φράουλες να κάνω κι άλλη μαρμελάδα αλλά βαριέμαι...
xaftounaki έγραψε:Γεια σου τονια μουtoniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΔΩ Κ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ...
ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?
Εγω καλα, ο καιρός αθλιος, έχεις συννεφια, ψιλοβρέχει και εχει δροσουλα!!! Έλεγα να κάνω καμμια δουλεια αλλα θα τεμπελιασω! Το απογευματακι θα πάμε σε κάτι φίλους να ψησουμε και τα αγόρια θα δούνε μπαλα
Λεμονάκι έγραψε:
εγώ έχω ακόμα απο πέρσι, φέτος θα κάνω με κεράσια.
Μήπως έχεις καμιά συνταγή ;
Λεμονάκι έγραψε:Θα περάσει Τόνια και θα πας και εσύ
natali-maria έγραψε:Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια !!!!
Magileo καλως ήρθες σου εύχομαι να είσαι έγκυος !!!!Να σε ρωτήσω εχεις κάνει ορμονικό έλεγχο?Εκανα και εγω την ίδια θεραπεία με clomiphaine & pregnyl χωρίς αποτέλεσμα ομως διοτι είχα ναεβασμένη προλακτίνη και πολυκυστικές!
Έλα μου ντε!!!χιχιevi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
εγώ έχω ακόμα απο πέρσι, φέτος θα κάνω με κεράσια.
Μήπως έχεις καμιά συνταγή ;
καλημέρα Λεμονάκι!όχι δυστυχώς για κεράσια δεν έχω! (πως μου ξέφυγε? )
magileo έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια !!!!
Magileo καλως ήρθες σου εύχομαι να είσαι έγκυος !!!!Να σε ρωτήσω εχεις κάνει ορμονικό έλεγχο?Εκανα και εγω την ίδια θεραπεία με clomiphaine & pregnyl χωρίς αποτέλεσμα ομως διοτι είχα ναεβασμένη προλακτίνη και πολυκυστικές!
να σας ευχαριστησω ολες για την αναταποκριση!!!!!
natali εχω κανει ορμονολογικες ειναι ολα φυσιολογιακ μονο λιγο οριακα η τεστοστερονη μου... τι να πω προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα οπωσ ολες καταλαβαινεται λιγο δυσκολο....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης