701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Σαβ Μάης 19, 2012 6:42 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:τι κάνουν εδώ τα κορίτσια ;
ΧΑΙ ΛΕΜΟΝ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:τι κάνουν εδώ τα κορίτσια ;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΣΥΧΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Λεμονάκι έγραψε:ροζ νυχια διαβάζω..
αχλαδάκια
ζωηρούς γείτονες
για μίκη και αγκαλιές
η γρινιάρα μας που είναι ;
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΣΥΧΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
καλά σήμερα δε το χωωω ξέχασα να πατήσω υποβολή ωωωωωωω πότε θα κάνετε τη βάφτιση? όπως λέει το τίκερ 'μαρία" θα τη βγάλετε? τι σκέφτεσαι να πάρεις στους νονούς?
boubou έγραψε:Αφήστε,έψαχνα ευκαιρία.. το μεσημέρι που έφυγε και ο αδερφός μου και εχω τον υπολογιστή μου από εδώ και πέρα δικό μου, θα το τερματίσω πιο εύκολα!!!Το έχω κάψει λέμε!!! Είναι τέλειο γιατι σε βοηθάει να ξεχνιέσαι..δν σκέφτεσαι τίποτα!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΣΥΧΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
καλά σήμερα δε το χωωω ξέχασα να πατήσω υποβολή ωωωωωωω πότε θα κάνετε τη βάφτιση? όπως λέει το τίκερ 'μαρία" θα τη βγάλετε? τι σκέφτεσαι να πάρεις στους νονούς?
ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ,ΣΤΙΣ 1-7 .ΑΚΟΜΑ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ.
ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ?
evi27 έγραψε:ξύπνησα κι εγώ...τι κάνετε?
evi27 έγραψε:ξύπνησα κι εγώ...τι κάνετε?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Σαβ Μάης 19, 2012 6:54 am, 2 φορές συνολικά
αν και δεν φαίνεται πολύ καλά είναι φουφουλένιο και αυτό !!!maryz-iraklio kritis έγραψε:την έβαλα στο προφιλ γιατι δε ξερω πως περνανε φωτο εδω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης