Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκλεισα ραντεβου οδοντιατρο δεν την παλευω απογευμα θα παω .

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άντε πήγαινε δεν παλευεται ο πόνος δοντιού με τίποτα όμως.
γραμματική λόφο αξιωματικών θα μείνω ε δεν είναι κ μακρυά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:άντε πήγαινε δεν παλευεται ο πόνος δοντιού με τίποτα όμως.
γραμματική λόφο αξιωματικών θα μείνω ε δεν είναι κ μακρυά

οχι δεν εινια μακρυα.αντε με το καλο να γινεις συντοπιτισα μου Very Happy

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άντε να τα λεμε κ από κοντά

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα τι κανετε?εμεις καλα.
προχθες το βραδυ μου λεει κακα,την βαζω στο γιογιο και σηκωθηκε και πηρε και ενα βιβλιο να διαβασει.ειχε πολυ γελιο.θελει να διαβαζει οταν κανει την αναγκη της.την ιδια μερα το απογευμα βλεπαμε το minute to win it που αρεσει πολυ στην μεγαλη μου και παιζανε και αυτες αυτο με το χαλι.βαλανε μια πετσετα κατω και προσπαθουσανε να περπατησουν.
καλα ενταξει δεν υπαρχει ρεεεεεεεεεεε
διαβαζει οταν κανει κακα?αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωω

στα δικα σας τωρα.εγω της εχω κερασια και δεν επαθε τιποτα.και δεν εχω ακουσει ποτε αλεργια στα κερασια.

σοτ δεν παρεξηγουμε ευκολα.και ενταξει τις ωρες χονδρικα τις εβαλα.7 και κατι πηγαμε 9μιση περιπου φυγαμε.
ειναι πολυ ντροπαλη,αν δει ατομα που δεν γνωριζει σε αντιθεση με την μεγαλη μου που δεν εχει ιχνος ντροπης.

βιβηκα τωρα ποιος τον κραταει τον μικρο?γιαγια?την παλευει με τον μικρο?
η γιαγια η οποια δεν την παλευει ,τα κανει ολα οπα απο την ωρα που ξυπανει ο Διονυσης και δεν την ακουει κιολας ,της εχει παρει τον αερα ολιγον.Αλλα η μαμα μου κουραζετε πολυ γιαυτο και θελω να τον βαλω βρεφικο σταθμο αλλιως δεν θα το σκεφτομουν για αλλη μια χρονια.
βιβη και οχι μονο διαβαζει,βαζει και το δαχτυλο στο στομα για γυρναει πιο ευκολα τις σελιδες.

οσο για την μαμα λογικο να κουραζεται,εδω εμεις και βγαινουμε νοκ αουτ,τι να κανει η γιαγια.

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μωρέ ας ξεκινήσει κ εμένα το γιο γιο κ θα του κατεβασω τις εγκυκλοπαιδιες

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια, πώς ειστε??
Δεν σας προλαβαινω καλε!!Τι κανουν τα παιδακια σας τα γλυκα??
Χτες πηγαμε να παιξουμε σεπαιδικη χαρα και ηταν εκει μια μαμα με το 16μηνων αγορι της!!Καλα μιλαμε, ο δικος μου ηταν αγγελος μπροστα του!!Δεν καθοταν με τιποτα, ολο επεφτε, καποια στιγμ επεσε και απο το παγκακι κ η μαμαηταν λιγο αναισθητη, ειχε συνηθισει!Ή εγω φοβαμαι τοσο , τι να πω?/Μουειπε μαλιστα οτι χτες του καθησε ενα καπακι απο νερο στο λαιμο και με 3προσπαθειες που εκανε, βγηκε!Αγχωθηκα λιγο να πω την αληθεια, τα ματια μας 114!!
Ρια, σιδερενιο το αγορι σου!Τιποτα κακο μην του ξανατυχει!
Βιβη, πηγες γιατρο??πωπω χειροτερος απο γυναικολογος ο οδοντιατρος Rolling Eyes !
Τρελομαμα, χαρηκα για το μπαμπα, ολα να πανε κατ' ευχην!
Αλικακι (μου Razz ) καλα που ειπες για τα κερασια, χτες θα επαιρνα κ θα το αφησω για λιγο ακομα.Στο καθε παιδι βεβαια ειναι αλλιως, αλλα ας προσεχουμε!
Χαπι, με το καλο να σε παρουν!!Σε γρηγορη στο κεντρο ή εκει που μενεις??Μπραβο στο γιο σου για την πανα!! Απο ποτε του δινεις μελι??Πας τελικα σε εκεινη την παιδιατρο στο Γ.... που μου ειχες πει??Οι υπολοιπες δινετε μελι?
Ουτε εμεις εχουμε κανει Τιτικα προσπαθεια για πανα, μολις κλεισουν σχολεια σκεφτομαι.
καλα Τουρτιτσα, ζουζουνα η μικρη!Γλυφει κ το δαχτυλο χαχα!!Παντως κ μενα οποτε τον πιασει ειναι πολυ καλος εξω, αφου μου λενε :μα τι ησυχος που ειναι Shocked !!Καλο ειναι ομως να εχουν τους τυπους Smile !!
Σωτ, ο δικος σου?
Ανα , πού χαθηκες??
χ ποια ειπε για τους πλενομενους, η Γεωργια??Βγαινουν απο παντου δηλαδη??Καλυτερα ο γιοκας ε??
Τωραθ αξυπνησει κ ο δικος μου να παμε βολτα με ποδηλατο!Ειχε πολλη πλακα σημερα, του ειπα τουλαχιστον 50 ονοματα σημερα και τα επαναλάμβανε με τοδικοτου τροπο!Α!Καλε , τα εχετε παει σε κομμωτηριο??Δε με αφηνει να του τα κοψω, αφηστε που θα τον κανω χαλια Embarassed !!Εχει σγουρηνει το μαλλι κ πρεπει να κοπουν ,αλλα σιγα μην καθησει σε κομμωτηριο!
Ουπς!Ξυπνησε........Φιλια!!!Καλα να περασετε........

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio στα γρηγορης εδω που μενω...
μελι αρχισα να του δινω στο χρονο και ναι ακομα παω σε αυτη την παιδιατρο ειναι πολυ καλη (ευτυχως που αλλαξα τοτε)

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρια περαστικα στο ζουζουνι σου,ολα μαζι του επεσαν του καημενου

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα.καμια δεν μπηκε ακομα?που ειστε καλε?οταν το κλεισω θα μπειτε ολες.τεσπα,τι κανετε?εγω βαριεμαι αφανταστα.εχει και ενα καιρο χαλια,μονο για να κοιμασαι ειναι.
η μικρη μου ζωγραφιζει τωρα.τι ομως δεν ξερω,δεν θελω να δω.τι θα φατε σημερα?εγω θα κανω κοτοσουπα,οτι πρεπει με τετοιο καιρο και την τρωνε και τα κοριτσια.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.καμια δεν μπηκε ακομα?που ειστε καλε?οταν το κλεισω θα μπειτε ολες.τεσπα,τι κανετε?εγω βαριεμαι αφανταστα.εχει και ενα καιρο χαλια,μονο για να κοιμασαι ειναι.
η μικρη μου ζωγραφιζει τωρα.τι ομως δεν ξερω,δεν θελω να δω.τι θα φατε σημερα?εγω θα κανω κοτοσουπα,οτι πρεπει με τετοιο καιρο και την τρωνε και τα κοριτσια.

καλημερα κοριτσακι μου.μωρε τι καλο παιδι εχεις που καθεται και ζωγραφιζει.και εγω ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι αφανταστα

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ενα λεπτο πηγα στην τουαλετα και εγινε...παω τουαλετα και ερχεται και αυτη,την βλεπω και εγινε κατακοκκινη απο την μυτη και κατω.της λεω αν θελεις να ζωγραφιζεις στο μπλοκ οχι στα μουτρα σου.ελεγε ελεγε αυτη τα δικα της.βγες εξω και κλεισε και την πορτα,βγαινει,κλεινει και την πορτα και λεει"αμα πια".
Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:ενα λεπτο πηγα στην τουαλετα και εγινε...παω τουαλετα και ερχεται και αυτη,την βλεπω και εγινε κατακοκκινη απο την μυτη και κατω.της λεω αν θελεις να ζωγραφιζεις στο μπλοκ οχι στα μουτρα σου.ελεγε ελεγε αυτη τα δικα της.βγες εξω και κλεισε και την πορτα,βγαινει,κλεινει και την πορτα και λεει"αμα πια".
Shocked

χαχαχαχαχαχαχαχα πλακα εχει.σε ποιον εμοιασε και ειναι γλωσσου;

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:ενα λεπτο πηγα στην τουαλετα και εγινε...παω τουαλετα και ερχεται και αυτη,την βλεπω και εγινε κατακοκκινη απο την μυτη και κατω.της λεω αν θελεις να ζωγραφιζεις στο μπλοκ οχι στα μουτρα σου.ελεγε ελεγε αυτη τα δικα της.βγες εξω και κλεισε και την πορτα,βγαινει,κλεινει και την πορτα και λεει"αμα πια".
Shocked

ελα μου ντε!και εγω μικρη δεν μιλουσα και πολυ εως καθολου.ο αντρας μου δεν ειναι και πολυ ομιλητικος.απο ποιον πηρε?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Shocked

ελα μου ντε!και εγω μικρη δεν μιλουσα και πολυ εως καθολου.ο αντρας μου δεν ειναι και πολυ ομιλητικος.απο ποιον πηρε?

καποιος θα ειναι ομιλητικος δε μπορεις.καμια γιαγια κανας παππους;

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Δεν παίζονται τα ζουζουνάκια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Κάθε μέρα που περνάει, μας τρελλαίνουν και πιο πολύυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ρε τουρτιτσα τι ατομακι ειναι αυτο ρε συ?απαππαππα το παιδι πεταει λεμεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy χαιρομαι να διαβαζω τις ιστοριες σας. Very Happy Very Happy

Εμεις χτες αφου πηγα οδοντιατρο (ο καλος μου δεν με πονεσε καθολου)και μου εκλεισε προσωρινα το δοντι το καραχαλασμενο που δεν το ειχα παρει καν χαμπαρι (μια και καλη το καταλαβα)γυρισα σπιτι και ειχα παρει 2 βιβλια του Διονυση που πατας και κουμπια και ακους ηχους και λεξεις πολλες,με τρελανε με το χλιμιντρισμα συγκεκριμενα,του εβγαλα να ζωγραφισει.ΚΙΟΛΑς με τα super washbaλε ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ μαρκαδορους.ηταν πολυ καλος και ησυχος εκατσε και ζωγραφισε στα μπλοκ τα μεγαλα,και οτνα πηγενε να την κανει πιο εκει του ελεγα μονο εδω ζωγραφιζουμε.το ειπα 100 φορες το εμπεδωσε πιστευω.
Του εδινα 2 μαρκαδορους ,τους επαιρνα μετα πισω ,του εδινα αλλους 2 μετα.
Στο τελος που βαρεθηκε τα μαζεψα και τα εκρυψα.Θα ζωγραφιζει οταν ειμαι εγω για αρχη για να τον προσεχω .να μην τον αφηνω να ταλιμπανιζει με τους μαρκαδορους στο χερι.
Εχει μεγαλωσει πολυυυυυυ ,μου δινει φιλακι το πρωι που φευγω,ερχετε και με ξυπναει με χαδακι"μαμα μαμα μαμαμ λεει "Σημερα φαγαμε πρωινο μαζι (βουτυρο με μαρμελαδα και λιογο γαλα με hemo)για να ξαναπαρει μπρος με το γαλα.ηπιε λιγο μετα δεν ηθελε αλλα οκ σιγα σιγα παλι.
Ειναι παρα πολυ επιλεκτικος με το φαι ,οτι δεν του αρεσει στο ματι αναγουλιαζει,η μανα μου εχει απηυδισει.
Το βραδυ συνεχιζει να κλαιει μες στον υπνο του.θελει καποιον συντροφια εκει καταλαβα.δεν θελει μονος του.
ΑΥΤΑ τα νεα.εσεις?

Sot2010

Sot2010
Κι εγώ του πήρα ένα μπλοκ macqueen που έχει μέσα αυτοκινητάκια που πρέπει να τα χρωματίσεις, με μαρκαδόρους και κηρομπογιές. Μετά του πήρα κι άλλους μαρκαδόρους και το τραπέζι στο δωμάτιο του είναι Full!!!Ζωγραφίζει συνέχεια το τραπέζι και τα χέρια του. Όταν βαρεθεί σηκώνεται και μου λέει " Πάμε πύνουμε χέγια τώλα"....Κι εγώ τρέχω με το οινόπνευμα για να καθαρίσω το τραπέζι γιατί μετά .....φτου κι απ' την αρχή!!!

Ευτυχώς δεν έχει ανακαλύψει ακόμα οτι μπορεί να ζωγραφίζει και τους τοίχους.... Razz Razz Razz
Μπροστά μου εν τω μεταξύ είναι κύριος. Μόλις κάνω πως βγαίνω απο το δωμάτιο, παρατάει το μπλοκ και βάφει τα υπόλοιπα!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Είμαι με μπουκωμα χάλια και εγώ και ο άντρας μου, χτες το βράδυ ανεβάσαμε και δέκατα!!! Crying or Very sad

Ο μικρός χτες πήγε παιδικό μετά από μια βδομάδα, και ανεβασε 38,2. Πήγα και τον πήρα και είμαστε ΠΑΛΙ σπίτι, ο βήχας έχει πυκνώσει, αλλά θα τρελαθώ ρε κορίτσια στο ύπνο του δεν κάνει ούτε κιχ. Κανονικά δεν θα έπρεπε το βράδυ να είναι χειρότερα??? Αυτος τα δίνει με το που ξυπνήσει, από την μια καλύτερα γιατι ξεκουράζεται το καλό μου και δεν ταλαιπωρείται, αλλά από την άλλη πολύ με έχει προβληματίσει αυτή την φορά η ίωση του... Rolling Eyes Σήμερα κλείνουμε 9 μέρες, βέβαια πρωτα είχε αμυγδαλύτιδα και μετά το γύρισε σε βροχιολίτιδα, αλλά δεν ξέρω, αν δεν φτιάξει ο καιρός δεν μας βλέπω να ισιώνουμε... όσο για την εκδρομή δεν το συζητώ ότι πάει άκυρη... αν και κάτι ακουσα χτες που πήγα να τον πάρω ότι παίζει λόγω καιρού να αναβληθεί πάλι... ΛΕΣ?

Α! τώρα που το θυμήθηκα, χτες πήρα και τις φωτογραφίες που είχαν βγει στο παιδικό, κορίτσια εγω νόμιζα ότι θα μας δώσουν 3 φώτο, σαν βιβλιαράκι που ανοίγει, όπως μας δίναν εμάς παλιά αλλά έπεσα έξω... Με 13 ευρω , ένα πασλ φωτογραφια (σε μέγεθος Α3 με την τάξη ου πάνω σε μια γωνία και τις δασκάλες, και στην μέση μικρές ατομικές φωτο όλων των παιδιών.), Μιά μεγάλη ατομική φωτο δική του για μεγάλη κορνίζα λίγο πιο μικρή από Α4, 10 μικρες φωτο ατομικές, σαν αυτές που μπαίνουν σε διαβατήρια, μια κούπα με σχεδιο κυβο ΚΟΥΜΠ και την φωτο του επάνω στα τετράγωνα του κύβου καιιιι ένα ξυλο σε μέγεθος Α4 σκουρο καφε με σκοινι στην άκρη, μοιάζει πολύ σχέδιο ναυτικό, που επάνω είναι τυπωμένη η φωτο του σε καμβά!!! Επαθα πλάκα μάλλον θα παρααγγείλω και άλλα γιατι οι γιαγιαδες και οι παππουδες ξετρελάθηκαν!!!!

Πάω να σας διαβάσω...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Είμαι με μπουκωμα χάλια και εγώ και ο άντρας μου, χτες το βράδυ ανεβάσαμε και δέκατα!!! Crying or Very sad

Ο μικρός χτες πήγε παιδικό μετά από μια βδομάδα, και ανεβασε 38,2. Πήγα και τον πήρα και είμαστε ΠΑΛΙ σπίτι, ο βήχας έχει πυκνώσει, αλλά θα τρελαθώ ρε κορίτσια στο ύπνο του δεν κάνει ούτε κιχ. Κανονικά δεν θα έπρεπε το βράδυ να είναι χειρότερα??? Αυτος τα δίνει με το που ξυπνήσει, από την μια καλύτερα γιατι ξεκουράζεται το καλό μου και δεν ταλαιπωρείται, αλλά από την άλλη πολύ με έχει προβληματίσει αυτή την φορά η ίωση του... Rolling Eyes Σήμερα κλείνουμε 9 μέρες, βέβαια πρωτα είχε αμυγδαλύτιδα και μετά το γύρισε σε βροχιολίτιδα, αλλά δεν ξέρω, αν δεν φτιάξει ο καιρός δεν μας βλέπω να ισιώνουμε... όσο για την εκδρομή δεν το συζητώ ότι πάει άκυρη... αν και κάτι ακουσα χτες που πήγα να τον πάρω ότι παίζει λόγω καιρού να αναβληθεί πάλι... ΛΕΣ?

Α! τώρα που το θυμήθηκα, χτες πήρα και τις φωτογραφίες που είχαν βγει στο παιδικό, κορίτσια εγω νόμιζα ότι θα μας δώσουν 3 φώτο, σαν βιβλιαράκι που ανοίγει, όπως μας δίναν εμάς παλιά αλλά έπεσα έξω... Με 13 ευρω , ένα πασλ φωτογραφια (σε μέγεθος Α3 με την τάξη ου πάνω σε μια γωνία και τις δασκάλες, και στην μέση μικρές ατομικές φωτο όλων των παιδιών.), Μιά μεγάλη ατομική φωτο δική του για μεγάλη κορνίζα λίγο πιο μικρή από Α4, 10 μικρες φωτο ατομικές, σαν αυτές που μπαίνουν σε διαβατήρια, μια κούπα με σχεδιο κυβο ΚΟΥΜΠ και την φωτο του επάνω στα τετράγωνα του κύβου καιιιι ένα ξυλο σε μέγεθος Α4 σκουρο καφε με σκοινι στην άκρη, μοιάζει πολύ σχέδιο ναυτικό, που επάνω είναι τυπωμένη η φωτο του σε καμβά!!! Επαθα πλάκα μάλλον θα παρααγγείλω και άλλα γιατι οι γιαγιαδες και οι παππουδες ξετρελάθηκαν!!!!

Πάω να σας διαβάσω...

καλημερα κοριτσακι αρρωστησατε ολοι τελικα ε;παρε τον παιδιατρο και ρωτα τον ρε συ πολλε μερες με βηχα ειναι ο μικρος.μηπως θελει αλλη θεραπεια για τον βηχα;
τοσα πολλα πραγματα σας εδωσαν στον παιδικο;ελα ρε συ τελεια.

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Καλημέρα Γεωργίτσα μου! Περαστικά σε όλους σας βρε κουκλίτσα μου!!!Τι κακό είν' αυτό; Πάντως ακούω πολύ για αμυγδαλίτιδες και βρογχιολίτιδες αυτό τον καιρό! Τις ιώσεις του μέσα...... Κι εγώ έχω τον αντρούλη με βήχα και μπούκωμα και γκρίνια ατελείωτη.............. Smile

Τι τέλειο αυτό που σας έδωσαν απο τον παιδικό! Θέλουμε κι εμείιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςς!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sot2010 έγραψε:Κι εγώ του πήρα ένα μπλοκ macqueen που έχει μέσα αυτοκινητάκια που πρέπει να τα χρωματίσεις, με μαρκαδόρους και κηρομπογιές. Μετά του πήρα κι άλλους μαρκαδόρους και το τραπέζι στο δωμάτιο του είναι Full!!!Ζωγραφίζει συνέχεια το τραπέζι και τα χέρια του. Όταν βαρεθεί σηκώνεται και μου λέει " Πάμε πύνουμε χέγια τώλα"....Κι εγώ τρέχω με το οινόπνευμα για να καθαρίσω το τραπέζι γιατί μετά .....φτου κι απ' την αρχή!!!

Ευτυχώς δεν έχει ανακαλύψει ακόμα οτι μπορεί να ζωγραφίζει και τους τοίχους.... Razz Razz Razz
Μπροστά μου εν τω μεταξύ είναι κύριος. Μόλις κάνω πως βγαίνω απο το δωμάτιο, παρατάει το μπλοκ και βάφει τα υπόλοιπα!!!

Αχ! Πάλι καλά Σωτηριά μου, εμενα έχει βρει καινούριο κόλπο αυτές τις μέρες που έχει γίνει ένα γαιδούρι και μισο που δεν μ ακουει, αλλά τι να τον κάνω που είναι άρρωστος, πλέον τα πετάει ΟΛΑ κάτω, σαν να έχει νεύρα αλλα δεν έχει! Πως όταν ήταν 7 μηνων και τα πετούσε, έτσι και τώρα, το τι φώναξα το τι αδιαφόρισα τίποτα, και δεν με νοιάζει μην κάνει καμια ζημιά ρε κοριτσια αλλά πιο πολύ μην χτυπήσει και να μην μάθει άσχημους τρόπους... ξέρω μπορεί να με πείτε υπερβολική, αλλά θέλω να τον πάω κάπου και αρχίζει και πετάει ότι βρίσκει στο πάτωμα, και στην μαμα μου παρα έξω πως θα πάω? Σκέφτομαι να πάω μολις συνελθει στην κουμπάρα μου... πως θα πάω? Και αυτο που με βγάζει από τα ρούχα μου ρε κοριτσια είναι που δεν με υπολογίζει καθόλου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 6 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 6 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 6 654655

Ενω σον μπαμπά του ΣΟΥΖΑ! Και δεν χρειάζεται να του φωνάξει καν, μόνο τον αγριοκοιτάζει και είναι Παναγίτσα... ο άντρας μου μου είπε προχτες ότι φταίει ο τρόπος μου, χαιροπουλος!!! Εγινα ακόμα πιο τούρμπο, βέβαια όταν μου είπε ότι ούτε εκείνον δεν πείθω όταν φωνάζω... και τι να κάνω δεν κορίτσια???? Μήπως μου έχει πάρει τον αερα ο μικρός, θα τρελαθώ... πάει η αυτοπεπεοιθηση μου... είπε ο συζυξ θα με βοηθήσει και όταν είναι αυτός μπροστα, για να με ακούει ο μικρός, το διάβασε λέει στο βιβλίο που έχει για την ΝΤΑΝΤΑ, άντε να δούμε!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Κι εγώ του πήρα ένα μπλοκ macqueen που έχει μέσα αυτοκινητάκια που πρέπει να τα χρωματίσεις, με μαρκαδόρους και κηρομπογιές. Μετά του πήρα κι άλλους μαρκαδόρους και το τραπέζι στο δωμάτιο του είναι Full!!!Ζωγραφίζει συνέχεια το τραπέζι και τα χέρια του. Όταν βαρεθεί σηκώνεται και μου λέει " Πάμε πύνουμε χέγια τώλα"....Κι εγώ τρέχω με το οινόπνευμα για να καθαρίσω το τραπέζι γιατί μετά .....φτου κι απ' την αρχή!!!

Αχ! Πάλι καλά Σωτηριά μου, εμενα έχει βρει καινούριο κόλπο αυτές τις μέρες που έχει γίνει ένα γαιδούρι και μισο που δεν μ ακουει, αλλά τι να τον κάνω που είναι άρρωστος, πλέον τα πετάει ΟΛΑ κάτω, σαν να έχει νεύρα αλλα δεν έχει! Πως όταν ήταν 7 μηνων και τα πετούσε, έτσι και τώρα, το τι φώναξα το τι αδιαφόρισα τίποτα, και δεν με νοιάζει μην κάνει καμια ζημιά ρε κοριτσια αλλά πιο πολύ μην χτυπήσει και να μην μάθει άσχημους τρόπους... ξέρω μπορεί να με πείτε υπερβολική, αλλά θέλω να τον πάω κάπου και αρχίζει και πετάει ότι βρίσκει στο πάτωμα, και στην μαμα μου παρα έξω πως θα πάω? Σκέφτομαι να πάω μολις συνελθει στην κουμπάρα μου... πως θα πάω? Και αυτο που με βγάζει από τα ρούχα μου ρε κοριτσια είναι που δεν με υπολογίζει καθόλου... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 6 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 6 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 6 654655

Ενω σον μπαμπά του ΣΟΥΖΑ! Και δεν χρειάζεται να του φωνάξει καν, μόνο τον αγριοκοιτάζει και είναι Παναγίτσα... ο άντρας μου μου είπε προχτες ότι φταίει ο τρόπος μου, χαιροπουλος!!! Εγινα ακόμα πιο τούρμπο, βέβαια όταν μου είπε ότι ούτε εκείνον δεν πείθω όταν φωνάζω... και τι να κάνω δεν κορίτσια???? Μήπως μου έχει πάρει τον αερα ο μικρός, θα τρελαθώ... πάει η αυτοπεπεοιθηση μου... είπε ο συζυξ θα με βοηθήσει και όταν είναι αυτός μπροστα, για να με ακούει ο μικρός, το διάβασε λέει στο βιβλίο που έχει για την ΝΤΑΝΤΑ, άντε να δούμε!!!

υπομονη θα στρωσει που θα παει θυμαμαι μου ειχε πει η παιδιατρος μεχρι τα 3 του ενα παιδι ειναι δυσκολο και θελει συνεχεια παρακολουθηση.με εμας συμβαινει το αντιθετο τον πατερα της δεν τον υπολογιζει καθολου.εμενα αμα βαλω καμια φωνη με τρεμει αλλα δε μπορω να φωναζω και συνεχεια.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήρα Τιτικα χτες αμέσως μόλις με πήραν από τον παιδικό, μου είπε ότι δεν τον ανησυχεί ο βήχας μπορεί να παει και 5 μέρες ακόμη, αλλά ο πυρετός τον προβληματισε γιατι ήταν 2 μέρες απύρετος, τον απέδωσε στην κούραση του εκεί και την εξάντληση, πάντως από χτες δεν ξανα ανέβασε, όπως και να έχει μου είπε να το κρατησω μέσα 2 μέρες και την Παρασκευή να ξαναπάμε, εκτός αν έχω κανένα 39 πάλι όποτε τον παίρνω και πάμε κατευθείαν είπε.... γιατι μάλλον θα θέλει και άλλη βοήθεια και φοβάται μην χτυπήσουμε πνευμονάκια... το ιστορικό μου μέσα και τον κωλοκαίρο....

Σόρυ για το μπινελίκι κορίτσια η ακατανόμαστη είναι ακόμα εδω....

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Αχ! Πάλι καλά Σωτηριά μου, εμενα έχει βρει καινούριο κόλπο αυτές τις μέρες που έχει γίνει ένα γαιδούρι και μισο που δεν μ ακουει, αλλά τι να τον κάνω που είναι άρρωστος, πλέον τα πετάει ΟΛΑ κάτω, σαν να έχει νεύρα αλλα δεν έχει!

Αν του πεις ότι αν κάνει έτσι δεν θα τον πας στη γιαγιά ή βόλτα ή οτιδήποτε τον ευχαριστεί, δεν πιάνει;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις