Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
εγω δεν ειμαι καθολου αρνητικη απλα δεν το ηξερα καθολου αυτο το φαρμακο ,και σιγουρα δεν περασαμε σοβαρη κριση βηχα για να το φτασουμε εκει.
Οτι μου πει ο γιατρος παντα κανω,αλλα το ξεπερασμαε οπως σας ειπα πιο πανω,και δεν χρειαστηκε να παρω κατι αλλο.μακρια απο μας . Very Happy

Δεν το πήρατε και μακάρι να μην χρειαστεί να το πάρετε γιατί ο Διονυσάκος ήταν στο σπίτι και όχι εκτεθειμένος σ' ένα παιδικό σταθμό όπου τα μικρόβια και οι ιώσεις κάνουν κάθε μέρα rave party. Η περίπτωση της Τιτίκας είναι...περίπτωση!!! Είπαμε, η Μυρσινούλα χτίζει αντισώματα για να είναι έτοιμη για το σχολείο!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
εγω δεν ειμαι καθολου αρνητικη απλα δεν το ηξερα καθολου αυτο το φαρμακο ,και σιγουρα δεν περασαμε σοβαρη κριση βηχα για να το φτασουμε εκει.
Οτι μου πει ο γιατρος παντα κανω,αλλα το ξεπερασμαε οπως σας ειπα πιο πανω,και δεν χρειαστηκε να παρω κατι αλλο.μακρια απο μας . Very Happy

Δεν το πήρατε και μακάρι να μην χρειαστεί να το πάρετε γιατί ο Διονυσάκος ήταν στο σπίτι και όχι εκτεθειμένος σ' ένα παιδικό σταθμό όπου τα μικρόβια και οι ιώσεις κάνουν κάθε μέρα rave party. Η περίπτωση της Τιτίκας είναι...περίπτωση!!! Είπαμε, η Μυρσινούλα χτίζει αντισώματα για να είναι έτοιμη για το σχολείο!

Του χρονου να μαστε καλα να μιλαμε εδω ολες μαζι σας βλεπω ολες κουλ απο ιωσεις και εγω να τρεχω πανικοβλητη.Θα κολλησει τα παντα ο μικρος μου φαινετε ,πως θα το αντιμετωπισω δεν ξερω Sad Sad

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Του χρονου να μαστε καλα να μιλαμε εδω ολες μαζι σας βλεπω ολες κουλ απο ιωσεις και εγω να τρεχω πανικοβλητη.Θα κολλησει τα παντα ο μικρος μου φαινετε ,πως θα το αντιμετωπισω δεν ξερω Sad Sad

Κατ' αρχάς μη σκέφτεσαι αρνητικά! Μπορεί να μην κολλήσει και τίποτα! Το ότι δεν σου έχει κάνει βρογχιολίτιδα μέχρι τώρα είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ θετικό! Και στην τελική έχει αρρωστήσει και 5-6 φορές το χειμώνα, οπότε έχει και αρκετά αντισώματα! Εγώ τον πήγα παιδικό 13 μηνών και εκεί αρρώστησε για πρώτη φορά. Μέχρι τότε δεν ήξερα ούτε βήχα, ούτε μύξα, ούτε πυρετό , ούτε τίποτα!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ναι εμεις ειμαστε η εξαιρεση του κανονα.αλλα γενικοτερα και εγω ειμαι υπερ του δυνατου φαρμακου για λιγες μερες απο το ελαφρυ και χωρις αποτελεσμα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Κατ' αρχάς μη σκέφτεσαι αρνητικά! Μπορεί να μην κολλήσει και τίποτα! Το ότι δεν σου έχει κάνει βρογχιολίτιδα μέχρι τώρα είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ θετικό! Και στην τελική έχει αρρωστήσει και 5-6 φορές το χειμώνα, οπότε έχει και αρκετά αντισώματα! Εγώ τον πήγα παιδικό 13 μηνών και εκεί αρρώστησε για πρώτη φορά. Μέχρι τότε δεν ήξερα ούτε βήχα, ούτε μύξα, ούτε πυρετό , ούτε τίποτα!

ας ειμαστε ρεαλιστες ο πρωτος χρονος παιδικος ειναι πολυ δυσκολος για ολα τα παιδια ανεξαιρετως ηλικιας.απλα καποια εινια ευαισθητα καπου αλλου καποια αλλα αλλου.οποτε εδω θα ειμαστε του χρονου να αναλυουμε τις ιωσεις το υκαθε παιδιου

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εχουμε κανει αλλα στην αρχη το προλαβα και το περασε πολυ ελαφρια ,σου ειπα κιχ και γιατρος εγω.το περασαμε πριν κλεισει 1ος χρονου θυμαμαι .

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

ας ειμαστε ρεαλιστες ο πρωτος χρονος παιδικος ειναι πολυ δυσκολος για ολα τα παιδια ανεξαιρετως ηλικιας.απλα καποια εινια ευαισθητα καπου αλλου καποια αλλα αλλου.οποτε εδω θα ειμαστε του χρονου να αναλυουμε τις ιωσεις το υκαθε παιδιου

Αχα...κι εγώ με τη Γεωργία θα έχουμε το υφάκι της έμπειρης...και καλά...και θα συμβουλέυουμε εσάς τα γατάκια!!!Αχαχχαχαχαχαχαχαχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Αχα...κι εγώ με τη Γεωργία θα έχουμε το υφάκι της έμπειρης...και καλά...και θα συμβουλέυουμε εσάς τα γατάκια!!!Αχαχχαχαχαχαχαχαχα

μπα εγω σωτηρια μ ου μετα απο τοσες ιωσεις ολο τον χειμωνα εγω γινει οχι απλα εξπερ διδακτορικο εχω παρει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μπα εγω σωτηρια μ ου μετα απο τοσες ιωσεις ολο τον χειμωνα εγω γινει οχι απλα εξπερ διδακτορικο εχω παρει.

να με συμβουλευετε εμανα κοριτσια που ειμαι αμαθη τελειως με αυτα.
Αλλα μακαρι να τα περασουμε ελαφρια ολα.

παιζει ρολο οντως η ιδιοσυγκρασια του παιδιου ε?ο γιατρος τι σας εχει πει?
ας πουμε στην κουμπαρα μου που ο μικρος δεν εχει αφησει ιωση να περασει τις ειπε οτι ειναι πολυ ευαισθητος και θελει πιο προσοχη σαν παιδι.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Αχαχαχαχαχα...σωστά! Εσύ θα είσαι στην ομάδα μας!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον πρωτο χρονο δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρρωστησει εστω και μια φορα ενα παιδακι.με τιποτα ομως.απλα αλλα ειναι επιρρεπη σε ωτιτιδες αλλα σε βηχα αλλα σε γαστρεντεριτιδα και ουτω καθ'εξης.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τον πρωτο χρονο δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρρωστησει εστω και μια φορα ενα παιδακι.με τιποτα ομως.απλα αλλα ειναι επιρρεπη σε ωτιτιδες αλλα σε βηχα αλλα σε γαστρεντεριτιδα και ουτω καθ'εξης.
α ααααααα το βρηκα γαστρεντεριτιδα την εχουμε περασει 2 χειμωνες αβλεπη
εκει ειναι το αδυνατο σημειο μας.

Sot2010

Sot2010
Καλά, εννοείται οτι θ' αρρωστήσουν έστω μία φορά. Εδώ εμείς αρρωσταίνουμε που είμαστε μεγάλοι και προσέχουμε παραπάνω υποτίθεται κλπ....

Σίγουρα παίζει θέμα ευαισθησίας. Εμείς ας πούμε δεν έχουμε περάσει καμία γαστρεντερίτιδα. Ωτίτιδες όμως...τρείς ή τέσσερις!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι πάλι!!!

Λοιπόν εμάς μιας πιάνει το αερολιν κατευθείαν, και έτσι δεν χρειάστηκε να συνεχίσουμε σε κορτιζονούχο, τόσο καιρό πρώτη φορα έχει βήχα από τοότε που ξεκινήσαμε να πέρνουμε αερολιν τον Ιανουάριο και αυτή την φορά δεν φταίει το φάρμακο που δεν τον πιάνει, αλλα ήταν η μορφή της άσθένειας, τέτοια στην αρχή αμυγδαλίτιδα που ήθελε υγραντήρα, ατμούς, και ευκάλυπτο (που έδωσα Βιβή μου, τον θυμόμουν από την τελευταία φορά), και εκεί δεν δίνουμε βρογχοδιασταλτικά π.χ. αερολιν (γι αυτο δεν σας έδωσε Βιβή και ο γιατρός σας αερολιν), αλλά μόλις ανάρωσε απο την αμυγδαλύτιδα που προκαλείτε από μικρόβιο και μπορεί σε βαριά μορφή να δώσει και αντιβίωση, μας βρήκε ευαίσθητους και κολλήσαμε ιο (που προκαλεί βρογχιολίτιδα), όπου εκεί δίνεις αερολίν, αλλά θέλει τα ακριβώς αντιθετα, δηλαδή ξηρό αερα, και από κρύα υγρά πας στα χλιαρά- ζεστά...

Το ότι ξανα κύλισε στο παιδικό, αν κρίνω και από την εικόνα του παιδιού από χτες που τον πήρα μεχρι τώρα, θα το αποδώσω όπως ο γιατρος στην κούραση και εξάντληση αλλά και στο γεγονός ότι δεν του καθαρίσαν την μύτη αν 2 ώρες όπως τους είπα και η δυσποια του έφερε δυσφορία και άρα μαζί με τα παραπάνω πυρετο...

Επείδη όπως είπες Σωτηρία μου εχουμε γίνει εξπερ, έχω μάθει ένα πράγμα φέτος, να μην κρίνω από το σύπτωμα, γιατι και η αμυγδαλίτιδα και η βροχγιολίτιδα έχουν πολύ βήχα αλλά το ένα είναι μικρόβιο- βακτηριο και το άλλο ιος... άρα φάρμακο χωρίς διάγνωση εγώ προσωπικά ποτέ...

Επίσης και εμείς δεν αρρωστήσαμε ποτέ μέχρι να πάμε βρεφικό 13 μηνών, και οι 4 παιδιάτροι που τον έχουν εξετάσεις μου λένε ότι δεν είναι καθόλου ευαίσθητος... Shocked και ο ρυθμός που αρρωσταίνει είναι πολύ καλός σε σχέση με τον παιδικό... Shocked Shocked Shocked , (στατιστικές... τι να πείς), επίσης συμφωνουν με αυτο που λέτε ότι στην αρχή όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν και μετά είναι πιο γερά και ότι μόνο ένα μικρό ποσοστο των παιδιών που παρουσιάζουν βρογχιολίτιδες το γυρνάνε μεγάλα σε χρόνιο άσμα...

Εγώ βέβαια δίνω και ένα μεγάλο βάρος στο περιβάλλον, μέσα στην πόλη και τα καυσαέρια, και στο σπίτι όλο το χειμώνα, να φαντηστείτε ότι τρέχει 15λεπτά έξω στο χωριό και λαχανιάζει και κουράζεται αφού είναι ασυνήθιστος, τα αγυμναστα παιδιά είναι λογικό να αρρωσταίνουν συχνότερα...

Sot2010

Sot2010
[quote="γεωργία02/07/10"]Να μαι πάλι!!!

Επείδη όπως είπες Σωτηρία μου εχουμε γίνει εξπερ, έχω μάθει ένα πράγμα φέτος, να μην κρίνω από το σύπτωμα, γιατι και η αμυγδαλίτιδα και η βροχγιολίτιδα έχουν πολύ βήχα αλλά το ένα είναι μικρόβιο- βακτηριο και το άλλο ιος... άρα φάρμακο χωρίς διάγνωση εγώ προσωπικά ποτέ...

Αυτό εννοείται πουλάκι μου! Κι εγώ τις δύο - τρείς φορές που του έκανα μασκούλες με flixotide ήταν κατόπιν συμβουλής παιδιάτρου! Δεν το έκανα απο μόνη μου!

Επίσης και εμείς δεν αρρωστήσαμε ποτέ μέχρι να πάμε βρεφικό 13 μηνών, και οι 4 παιδιάτροι που τον έχουν εξετάσεις μου λένε ότι δεν είναι καθόλου ευαίσθητος... Shocked και ο ρυθμός που αρρωσταίνει είναι πολύ καλός σε σχέση με τον παιδικό... Shocked Shocked Shocked ,

Ακριβώς το ίδιο μου είπαν κι εμένα και η παιδίατρος και ο ωριλάς!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι να το κάνω όμως βρε Σωτηρία μου, αν είναι άρρωστος εγώ γίνομαι κομμάτια... και δεν με νοιάζει τόσο που κολλάμε όλοι μετά, αλλά να το βλέπεις άρρωστο και μία φορά φτάνει, πόσο μάλλον κάθε τόσο... ευχομαι μόνο του χρονου να είμαστε καλύτερα.. σκεφτόμαστε και μετακόμιση από το Σεπτέβρη προς Φίλυρο ή Πεύκα (βουνο), ποιος ξέρει ο καθαρός αέρας μπορεί να μας οφελήσει... Wink

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 τι ακνετε? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 δουλευετε? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ακουω dnnce hits 90's ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 oλοι ορθιοιιιιιιιιι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 215994

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 8 604962

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:τι να το κάνω όμως βρε Σωτηρία μου, αν είναι άρρωστος εγώ γίνομαι κομμάτια... και δεν με νοιάζει τόσο που κολλάμε όλοι μετά, αλλά να το βλέπεις άρρωστο και μία φορά φτάνει, πόσο μάλλον κάθε τόσο... ευχομαι μόνο του χρονου να είμαστε καλύτερα.. σκεφτόμαστε και μετακόμιση από το Σεπτέβρη προς Φίλυρο ή Πεύκα (βουνο), ποιος ξέρει ο καθαρός αέρας μπορεί να μας οφελήσει... Wink

Έλα μωρέ, υπομονή!!! Σίγουρα θα είμαστε καλύτερα του χρόνου!!! Καλά, αν μετακομίσεις....θα γίνουμε γειτόνισσες!!! Δηλαδή....θα μας τρελλάνεις!!! Και στο ίδιο χωριό και στην ίδια περιοχή;;;; Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ομαδαααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ειμαστε καλααααααααα? Very Happy Very Happy Very Happy
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Very Happy Very Happy Very Happy ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ σ-κ? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΌΛΕ ΌΛΕ ΌΛΕ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;επιτελους ερχεται σκ .τι κανουν τα παιδακια σας;

Sot2010

Sot2010
Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Σήμερα έχουμε εμβόλιο.....
Κορίτσια, γαμώ τον ΕΟΠΠΥ μου.....πήγα χθες να πάρω φάρμακα και το εμβόλιο του Χρηστάκου και τα πλήρωσα όλα κα-νο-νι-κά!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Σήμερα έχουμε εμβόλιο.....
Κορίτσια, γαμώ τον ΕΟΠΠΥ μου.....πήγα χθες να πάρω φάρμακα και το εμβόλιο του Χρηστάκου και τα πλήρωσα όλα κα-νο-νι-κά!!!

γιατι τα πληρωσες κανονικα;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Σήμερα έχουμε εμβόλιο.....

γιατι τα πληρωσες κανονικα;

Γιατί τα φαρμακεία δεν δέχονται πλέον συνταγές....πλήρωσε τα μου λέει και πήγαινε εσύ να πάρεις τα λεφτά απο τον ΕΟΠΠΥ γιατί εμάς δε μας πληρώνουν..... Mad Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις