1 τοκετοσ στην καβαλα Σαβ Μάης 19, 2012 8:40 am
popikeli
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα υπαρχει καποια που γεννησε στη λητω καβαλας?Αν μπορει να μου δωσει πληροφοριες για ασφαλεια περιθαλψη,εγω εχω ικα,συνεργαζεται με ικα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Μαρία Σ. έγραψε:καλησπερα εγω ειμαι απο καβαλα αλλα το πρωτο μου το παιδι το γεννησα στην ελευθω και τη δευτερη φορα γεννησα στο νοσοκομειο που εμεινα υπερ υπερ ευχαριστημενη!!!!!!!!!!και τριτο να εκανα νοσοκομειο θα πηγαινα!!!τωρα στη λητω γεννησε η νυφη μου αλλα εχει χρονια. τι εννοεις αν συνεργαζεται με ΙΚα???στη κλινικη δεν εχει συνεργαζεσαι ή δεν συνεργαζεσαι με ασφαλιστικο ταμειο!!!!!απλα εσυ θα παρεισ χρηματα απο το ΙΚΑ και θα τα δωσεις στη κλινικη.δεν καταλαβαινω τι εννοεισ?
stauroulats έγραψε:Ποια παιδίατρο έχεις άσε με τον θηλασμό ακόμα κλαίω όταν το σκέφτομαι τα ξέρει ότι το μωρό δεν χωρτένέ κ την πάτησα ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω άστα
popikeli έγραψε:κοριτσια καλημερα εχω καταμπερδευει θα παω να ρωτησω στην κλινικη και τωρα που εχω ραντεβου με τον γιατρο μου θα τον ρωτησω.γιατι αν ειναι γυρω στα 1000 ευρω οπως λεει η σταυρουλα θα μπορεσω να γεννησω κλινικη!τι να πω θα δειξει!
popikeli έγραψε: ΧΑΙΝΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ 1800 ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ?
firsttimemommy έγραψε: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 1.100 ΟΛΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΑ. ΕΜΕΝΑ Η ΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 100 ΕΥΡΩ. ΔΛΔ ΜΕ 1200 ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ...!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης