126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Τετ Μάης 23, 2012 11:30 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
θα εξαφανιστω για λιγο...θα κανει καταληψη του υπολογιστη ο αντρας μου...θα τα πουμε λιγο αργοτερα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:καλα καλε πως γραφτηκε ετσι το μηνυμα???
μισο κοκκινο μισο κανονικο....ελα παναγια μου!!!!
Καλά είναι Αλικαρνασσο τρως αξιοπρεπώς! Εκει που λες δεν έχω παει ποτέ!maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Τι ωραία!!! Μωρέ ας είσαι εσυ έγκυος και ας παει και περίπατο η διατροφή! Την αφήνεις για του χρόνου!! Χαχα!!! Που πάτε για ουζάκια;maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα Μαρακι
Καλα κι εγώ κάνω μεγάλη θυσία με τη σαλάτα! Θα ετρωγα άνετα το μοσχαρακι το κοκκινιστο με μακαρόνια που έφτιαξα το μεσημέρι!!! Αλλα!!!
2 βδομάδες τώρα έχει ανοίξει η ορεξή μου όλο λέω να μαζευτώ όλο δε μαζεύομαιφφφφφ τελικά παραγγείλαμε γιατί ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά! φφφφ καλόμαθα από χτες που είχαμε πάει για ουζάκι προς τα έξω φφφφ αν δεν είμαι έγκυος τελικά θα αρχίσω διατροφή....
Αλικαρνασσό πάμε κυρίως! χθες θέλαμε να πάμε στο λίγο κρασί λίγο θάλασσα για να δούμε θάλασσα αλλά είναι πρόβλημα το πάρκινγκ κ επειδή θέλαμε καλό κ παραλιακό πήγαμε Σίσσι !! Πάμε τα καλοκαίρια συχνά!!
xaftounaki έγραψε:Καλά είναι Αλικαρνασσο τρως αξιοπρεπώς! Εκει που λες δεν έχω παει ποτέ!maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Τι ωραία!!! Μωρέ ας είσαι εσυ έγκυος και ας παει και περίπατο η διατροφή! Την αφήνεις για του χρόνου!! Χαχα!!! Που πάτε για ουζάκια;maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα Μαρακι
Καλα κι εγώ κάνω μεγάλη θυσία με τη σαλάτα! Θα ετρωγα άνετα το μοσχαρακι το κοκκινιστο με μακαρόνια που έφτιαξα το μεσημέρι!!! Αλλα!!!
2 βδομάδες τώρα έχει ανοίξει η ορεξή μου όλο λέω να μαζευτώ όλο δε μαζεύομαιφφφφφ τελικά παραγγείλαμε γιατί ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά! φφφφ καλόμαθα από χτες που είχαμε πάει για ουζάκι προς τα έξω φφφφ αν δεν είμαι έγκυος τελικά θα αρχίσω διατροφή....
Αλικαρνασσό πάμε κυρίως! χθες θέλαμε να πάμε στο λίγο κρασί λίγο θάλασσα για να δούμε θάλασσα αλλά είναι πρόβλημα το πάρκινγκ κ επειδή θέλαμε καλό κ παραλιακό πήγαμε Σίσσι !! Πάμε τα καλοκαίρια συχνά!!
σου εύχομαι ολόψυχα όλα να είναι καλά !!!goldangel1990 έγραψε:κοριτσάκια μου γεια,την παρασκευη παω να κανω και την εξεταση θρομβοφιλίας,ετοιμασα σημερα τα χαρτια,ευχηθήτε μου ολα να είναι ενταξει!!!
τι κάνεις ; καλέ πότε πήγες στην 10η βδομάδα ;demmy29 έγραψε:Γειά σας κι από μένα κορίτσια!!!
Λεμονάκι έγραψε:τι κάνεις ; καλέ πότε πήγες στην 10η βδομάδα ;demmy29 έγραψε:Γειά σας κι από μένα κορίτσια!!!
Γρινιάρα ευχαριστούμε που δεν μας ξέχασες και άναψες κεράκι.
Καλή επιτυχία για αύριο
τι εννοείς να κάνεις λαικ ; δεν το κατάλαβα....ζωάκι έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:τι κάνεις ; καλέ πότε πήγες στην 10η βδομάδα ;demmy29 έγραψε:Γειά σας κι από μένα κορίτσια!!!
Γρινιάρα ευχαριστούμε που δεν μας ξέχασες και άναψες κεράκι.
Καλή επιτυχία για αύριο
Ρε γμτ! Έπρεπε να είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε like σε μηνύματα! Είναι σπαστικό να μπαίνεις και να γράφεις καθε φορά!
Τελικά σε ποια πόλη γίνεται η κακοκαιρία; Και οι γονείς μου στο Κιλκίς μου λένε τώρα ότι τους έχει πνίξει η βροχή και δε μεγαλώνουν τα ζαρζαβατικά!
χαχαχαχα !!!maryz-iraklio kritis έγραψε:αχ αυτές οι τηλεφωνήτριες στα σουβλατζίδικα πολύ γεια σας!!
Λεμονάκι έγραψε:χαχαχαχα !!!maryz-iraklio kritis έγραψε:αχ αυτές οι τηλεφωνήτριες στα σουβλατζίδικα πολύ γεια σας!!
μήπως έχει κόσμο και τα έκανε λίγο ανω κάτω ; τι σας έστειλαν ;
ζωάκι έγραψε:τι εννοείς να κάνεις λαικ ; δεν το κατάλαβα....
παντού βρέχει !
αχ και να μουν κάπου εκεί να τα έφερνε σε εμέναmaryz-iraklio kritis έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:χαχαχαχα !!!maryz-iraklio kritis έγραψε:αχ αυτές οι τηλεφωνήτριες στα σουβλατζίδικα πολύ γεια σας!!
μήπως έχει κόσμο και τα έκανε λίγο ανω κάτω ; τι σας έστειλαν ;
ακόμα δε τα έχει φέρει με πήρε τηλ το ντελίβερι κ έχει παέι στην άλλη άκρη του Ηρακλείου!! 3 φορες με δυνατη φωνη είπα στη κοπελία τη διεύθυνση!
δεν έχω φβ για αυτό δεν κατάλαβα...Λεμονάκι έγραψε:ζωάκι έγραψε:τι εννοείς να κάνεις λαικ ; δεν το κατάλαβα....
παντού βρέχει !
Όπως στο φεισμπουκ ένα πράμα! να πατάς απλα το κουμπάκι και να "αρέσεις" κάτι που είπε κάποια! εύκολα πράγματα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ζωάκι στις Τετ Μάης 23, 2012 12:07 pm, 1 φορά
στην σελίδα που είσαι τώρα πάνω έχει μια μπάρα με διάφοραLollipop83 έγραψε:βρε κοριτσια, μια βοηθεια.πωσ μπορω να βαλω φωτογραφια και εγω?
ναι ναιLollipop83 έγραψε:ευχαριστω πολυ λεμονακι.τα καταφερα
Λεμονάκι έγραψε:ναι ναιLollipop83 έγραψε:ευχαριστω πολυ λεμονακι.τα καταφερα
καλέ τι ησυχία είναι τουτη;
ζωάκι έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:ναι ναιLollipop83 έγραψε:ευχαριστω πολυ λεμονακι.τα καταφερα
καλέ τι ησυχία είναι τουτη;
Πολλή νύστα πλάκωσε! Είναι κι ο καιρός χειμωνιάτικος.. κρύο καιρός για 2! Πάω κι εγώ να την πέσω γιατί ηταν δύσκολη μέρα! Ευτυχώς αύριο έχουμε αργία οι δασκάλες!
Τα λέμε αύριο με την ελπίδα ότι ο ρώσικος στρατός θα μείνει στη Μόσχα!
Lollipop83 έγραψε:ευχαριστω πολυ λεμονακι.τα καταφερα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης