501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 3:57 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου πεταλουδιτσα!γιατι να γινεις κακια?με ωραιο τροπο ολα επιτρεπονται!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
petalouda έγραψε:ρε κοριτσια θα γινω κακια αν γκρινιαξω σε αυτον που μας νοικιαζει το σπιτι οτι η διπλανη βαζει καθε μεσημερι κ μετα της 11 το βραδυ την μουσικη τερμα????
ειλικρινα δεν την αντεχω αλλο
καθε μερα εδω κ 2 μηνες αυτο το βιολι
προχτες την εκλεισε στης 3 την νυχτα
Δεν θα γίνεις καθόλου κακιά!!! Πόσο μου τη σπάει η δυνατή μουσική!! Της έχεις πει τίποτα εσυ; Ισως είναι καλύτερα να της πεις εσυ κάτι και αν δεν συμμορφωθεί βλεπεις τι να κάνεις!petalouda έγραψε:ρε κοριτσια θα γινω κακια αν γκρινιαξω σε αυτον που μας νοικιαζει το σπιτι οτι η διπλανη βαζει καθε μεσημερι κ μετα της 11 το βραδυ την μουσικη τερμα????
petalouda έγραψε:ρε κοριτσια θα γινω κακια αν γκρινιαξω σε αυτον που μας νοικιαζει το σπιτι οτι η διπλανη βαζει καθε μεσημερι κ μετα της 11 το βραδυ την μουσικη τερμα????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την γκρινιαρα στις Πεμ Μάης 24, 2012 4:00 am, 1 φορά
petalouda έγραψε:το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι ξενη κ μαζευει ολους τους αλλοδαπους μεσα στο σπιτι νυχτα μερα κ απο την μια φοβαμαι να παω να της πω τπτ μην γινει καμια μερα κανενα ντου στο σπιτι το δικο μου
boubou έγραψε:σας αφήνω να ετοιμαστώ για δουλεια! θα τα πουμε μετα!
ioanna85 έγραψε:παω να μαγειρεψω!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ.
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑΝΝΑ!!!
τα είδες τα πμ? εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου νύστα δε ξέρω επειδή ήπια καφέ.. αντιθέτως συχνοουρία!! α κ εγώ πρέπει να διαβάσω ψάχνομαι για κάνα μεταπτυχιακό ή τίποτα κατακτήριες..από την άλλη πάλι λέω να κάτσω στα αυγά μου αυτά θέλουνε κ βίσματα κ πούντα!toniach29 έγραψε:maraki εγω ειμαι εδω..νυσταζω αλλα διαβαζω..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης