Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τρι Ιουλ 06, 2010 1:58 pm

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
puccarina έγραψε:
peppy-mama έγραψε:ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ!!!!!!
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΚ...ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ????ΠΩΣ??ΜΕ ΤΙ??
ΣΟΣ..ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΥΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΡΕ PUCCARINAKI ΠΟΥ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ!!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τετράγωνη κούτα ή ακόμα καλύτερα μια μακρόστενη απο αυτές που βάζουν πχ τα ψυγεία μέσα...Σου είχα γραψει ένα τεράστιο πόστ με οδηγίες αλλά το έχασα χειροποιείν.... - Σελίδα 2 679259 Υπόσχομαι να προσπαθήσω να σου φτιάξω ένα μικρό δείγμα αύριο και να σου ανεβάσω οδηγίες Wink

OH THANK U THANK U THANK U!!!!!

H ALITHEIA EINAI OTI THELW ETSI KATI STATHERO...
FANTAZESAI TI WRAIA POU THA PERNAME NA PAIZOUME KOUKLOTHEATRO KAI O MPEMPAKOS NA XERAINETAI STO GELIO????
KI EGV MIKRI TO KLAMMA POU EIXA RIKSEI GIA NA MOU PAROUN DEN LEGETAI...KAI TZIFOS!!!
MALLON PAIDIKO MOU TRAYMA EINAI KAI EXW KOLLISEI ETSI...OUF...

27Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τρι Ιουλ 06, 2010 10:35 pm

renaten

renaten
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πολύ ωραία η γατούλα puccarina.. αυτά ειναι να πιάνει το χέρι σου κ να εχεις φαντασία.. χειροποιείν.... - Σελίδα 2 875502 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 875502 ΜΠΡΑΒΟ!!!

28Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 2:58 am

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είχα υποσχεθεί ένα κουκλοθέατρο και έφτιαξα κάτι...Επειδή δεν είχα μεγάλη κούτα το έφτιαξα με μια μικρούλα όλα όμως μπορούν να γίνουν σε μεγαλύτερη κλίμακα. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να φτιάξω κάτι πιο περίτεχνο Rolling Eyes Ρίξε μια ματιά εδώ
http://puccarina.blogspot.com/

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι Wink

29Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:10 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
athi έγραψε:πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή και πολύ γλυκειά!
μαρεσουν οι γατουλες!
μπραβο.. γιατι εγω... δεν...

εσύ μην παραπονιέσαι έχεις άλλα ταλέντα!χειροποιείν.... - Σελίδα 2 328109

εγώ πάλι tziz φαντασία έχω αλλά τα χέρια μου δεν πιάνουν με τίποτα!

Ωραία τότε.
Θα δίνεις εσύ τις ιδέες και η puccarina θα τις υλοποιεί!!

30Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:15 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz τέλεια ναι puccarina ετοιμάσου να υλοποιήσεις τις ιδέες μου! λοιπόν η πρώτη είναι μια κατασκευή τοίχου από χαρτόνι, σκληρό, κούτα κατά προτίμηση, για παιδικό δωμάτιο, η οποία κατά προτίμηση να απεικονίζει συννεφάκια με ήλιο!

είναι να μην σου βάλουν ιδέες εσένα, μέχρι μεθαύριο θα το έχεις έτοιμο! Razz

τέλειο το κουκλοθέατρο! χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580

31Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:24 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: Razz Razz τέλεια ναι puccarina ετοιμάσου να υλοποιήσεις τις ιδέες μου! λοιπόν η πρώτη είναι μια κατασκευή τοίχου από χαρτόνι, σκληρό, κούτα κατά προτίμηση, για παιδικό δωμάτιο, η οποία κατά προτίμηση να απεικονίζει συννεφάκια με ήλιο!

τέλειο το κουκλοθέατρο! χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580

Κάτι σαν κάδρο?
Η "ταπετσαρία"?

32Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:24 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
puccarina πολύ όμορφο θα προσπαθήσω κι εγώ να σε αντιγράψω.Η αλήθεια είναι οτι πιάνουν τα χέρια μου αλλά είμαι τεμπέεεεεελα Razz συνήθως αρχίζω κάτι και το παρατάω στη μέση.
Προτιμάω να ζωγραφίζω και τώρα φτιάχνω πινακάκια για το δωμάτιο της ζουζούνας μου στο καινούριο σπίτι!

33Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:31 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Μαρία έγραψε: Razz Razz τέλεια ναι puccarina ετοιμάσου να υλοποιήσεις τις ιδέες μου! λοιπόν η πρώτη είναι μια κατασκευή τοίχου από χαρτόνι, σκληρό, κούτα κατά προτίμηση, για παιδικό δωμάτιο, η οποία κατά προτίμηση να απεικονίζει συννεφάκια με ήλιο!

Κάτι σαν κάδρο?
Η "ταπετσαρία"?

κάτι σαν ταπετσαρία, ξέρεις, να στολίζει το δωμάτιο του παιδιού, να κάνει "μπαμ" μέσα στο χώρο!
βασικά σκεφτόμουν να το κάνω εγώ αυτό για΄τι δεν μου φαίνεται δύσκολο όπως το έχω φανταστεί αλλά όπως λέει και η athin, είμαι λίγο τεμπέλα! Embarassed

34Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:36 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
κάτι σαν ταπετσαρία, ξέρεις, να στολίζει το δωμάτιο του παιδιού, να κάνει "μπαμ" μέσα στο χώρο!
βασικά σκεφτόμουν να το κάνω εγώ αυτό για΄τι δεν μου φαίνεται δύσκολο όπως το έχω φανταστεί αλλά όπως λέει και η athin, είμαι λίγο τεμπέλα! Embarassed

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?
Μας λείπει η διάθεση!
Προτιμάμε να κοιμόμαστε, ή να βλέπουμε TV, ή να μαγειρέψουμε για να φάει ο αντρούλης μας, ή να διαβάσουμε ένα βιβλίο, ή τέλος πάντων να κάνουμε κάτι που δεν απαιτεί πολύ κόπο...

35Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:40 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι πλάκα πλάκα δίκιο έχεις tziz
αν και γενικά εγώ τον τελευταίο καιρό είμαι σε μία τέτοια κατάσταση λόγω αναιμίας και νιώθω λες και σκάβω και ας μην έχω κάνει τίποτα όλη μέρα, αλλά μιας και άρχισα αγωγή, και μιας και θέλω να αγοράσω ένα κρεβάτι για το παιδάκι μου, να τον βγάλω από την κούνια, με την ευκαιρία να βάψω και το δωμάτιό του και λέω να πραγματοποιήσω τις ιδέες μου και να του κάνω ένα ακόμα πιο κλουκλίστικο δωματιάκι! χειροποιείν.... - Σελίδα 2 328109

36Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:45 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά σου εύχομαι.
Με τα φαρμακάκια θα σου περάσει, και πιθανότατα να μην ξανάρθει κιόλας...
Τουλάχιστον η μαμά μου το ξεπέρασε πριν κάποια χρόνια που έπρεπε να κάνει μια εγχείρηση. Πήρε σίδηρο για λίγες μέρες και από τότε όλα ΟΚ.
Πάντως δε χρειάζεται να κουράζεσαι. Λίγο λίγο τη φορά.
Κάτσε, πάρε μια ανάσα, ξανασυνέχισε...

37Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:48 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι βρε Μαράκι φτιάξτο όσο πιο ωραίο γίνεται....θέλω κι εγώ αλλά ακόμα δεν εχω ξεκινήσει το καινούριο σπίτι(κ*λ*πολεοδομίες) και η μικρούλα μου δεν έχει δωματιάκι....και έχω τόσες ιδέες Crying or Very sad

38Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:49 am

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala plaka kaneis??
teleio egine!!!
re sy esy eisai pragmatiki kallitexnis!!!xi xi tha to prospathisw sigoura!!kai syntoma malista!!!!
TELEIO TELEIO TELEIO!~!!!!!!! χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580

39Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:51 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Περαστικά σου εύχομαι.
Με τα φαρμακάκια θα σου περάσει, και πιθανότατα να μην ξανάρθει κιόλας...
Τουλάχιστον η μαμά μου το ξεπέρασε πριν κάποια χρόνια που έπρεπε να κάνει μια εγχείρηση. Πήρε σίδηρο για λίγες μέρες και από τότε όλα ΟΚ.
Πάντως δε χρειάζεται να κουράζεσαι. Λίγο λίγο τη φορά.
Κάτσε, πάρε μια ανάσα, ξανασυνέχισε...

το ξέρω καλή μου tziz,είχα και παλιά και επανήλθε τώρα! άρχισα σίδηρο και περιμένω να νιώσω καλύτερα!
πάντως αν καταφέρω και υλοποιήσω τις ιδέες μου θα της βγάλω φωτό και θα τις ανεβάσω και εδώ!
μέχρι τότε η puccarina θα φτιάχνει ότι της ζητάμε είμαι σίγουρη!

χειροποιείν.... - Σελίδα 2 654316 χειροποιείν.... - Σελίδα 2 328109

40Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:54 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Ναι βρε Μαράκι φτιάξτο όσο πιο ωραίο γίνεται....θέλω κι εγώ αλλά ακόμα δεν εχω ξεκινήσει το καινούριο σπίτι(κ*λ*πολεοδομίες) και η μικρούλα μου δεν έχει δωματιάκι....και έχω τόσες ιδέες Crying or Very sad

κιεμείς athin μου ήταν να αγοράσουμε άλλο σπίτι γιατί εδώ που μένουμε... άστα! αλλά λόγω οικονομικής κρίσης φοβόμαστε να ανοιχτούμε! γι'αυτό αφού για φέτος εδώ μας βλέπω, μια ανακαίνιση θα του την κάνω και το περιμένω πώς και πώς! κουράγιο, θα υλοποιήσεις και εσύ τις δικές σου ιδέες, σου εύχομαι σύντομα!

41Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 3:57 am

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαίρομαι που σου άρεσε χειροποιείν.... - Σελίδα 2 328109
Μαρία θα προσπαθήσω προσεχώς και αυτό που έχεις φανταστεί εσύ και αν βγεί καλό θα το ανεβάσω....Αύριο θα φτιάξουμε οριγκάμι βρείτε όλες ένα τετράγωνο χαρτί και θα φτιάξουμε αυτό

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

42Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:01 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά αυτό πάλι πώς το έκανες?χαρτί μαλακό? από μπλοκ ζωγραφικής για παράδειγμα?

43Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:04 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραίοοοο!
Για πες τι χαρτί;Εγώ μόνο καραβάκια ξέρω να φτιάχνω...χι χι

44Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:07 am

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η τεχνική λέγεται οριγκάμι και έχει τις ρίζες της στην Ιαπωνία( απο όπου είναι η μαμά μου χιχι) Χρειάζεται ένα απλό χαρτί αυτό απο το μπλόκ ζωγραφικής είναι ότι πρέπει απλά να το κόψεις απόλυτο τετράγωνο.Και ένα Α4 κάνει αρκεί να κοπεί τετράγωνο γενικά χρησιμοποιούνται ελαφριά χαρτιά. Δεν χρειάζονται κόλες και ψαλίδια μόνο το χαρτί και υπομονή αύριο θα σας ανεβάσω οδηγίες εσείς απλά ετοιμάστε το χαρτί. Α και αυτό το πουλάκι λέγεται "tsourou" στα ιαπωνικά η αλλιώς το πουλάκι της always χαχα όπως πιθανόν το ξέρετε.... tongue

45Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:07 am

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Athin@ έγραψε:puccarina πολύ όμορφο θα προσπαθήσω κι εγώ να σε αντιγράψω.Η αλήθεια είναι οτι πιάνουν τα χέρια μου αλλά είμαι τεμπέεεεεελα Razz συνήθως αρχίζω κάτι και το παρατάω στη μέση.
Προτιμάω να ζωγραφίζω και τώρα φτιάχνω πινακάκια για το δωμάτιο της ζουζούνας μου στο καινούριο σπίτι!

Xθες είμουν Τζαμπο και πηρε το ματι μου κατι καμβαδες-καδράκια σε πολλά σχηματα: στρογγυλά, τετράγωνα, τρίγωνα. Μια και διακοσμεις το δωματιο το παιδικό μια ιδεα είναι να παρεις αυτα και να εφαρμόσεις σε αυτα την τεχνική της χαρτοπετσέτας ή του ριζόχαρτου (decoupage). Παιρνεις χαρτοπετσέτες με αγαπημένους ήρωες, τοπία, παιδικά θέματα ή ό,τι αλλο σου αρεσει και τα εφαρμόζεις με ειδική κολλά πανω στον καμβά κάδρο. Σε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=hPO5WKwcSGo
δείχνει πώς το κάνει σε ένα κουτι με χαρτοπετσέτα Γουίνι, αλλά είναι ακριβως η ιδια τεχνικη. Εγω χρησιμοποιώ πινελο και όχι με το χερι οπως απλώνει την κολλα στο βίντεο. Η κολλα είναι ειδική και αδιαβροχοποιεί, σκληραινει την επιφανεια και της δίνει γυαλάδα σαν λούστρο.

Ελπίζω να σου έδωσα πολλές ακόμα ιδέες

46Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:13 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
puccarina έγραψε:Χαίρομαι που σου άρεσε χειροποιείν.... - Σελίδα 2 328109
Μαρία θα προσπαθήσω προσεχώς και αυτό που έχεις φανταστεί εσύ και αν βγεί καλό θα το ανεβάσω....Αύριο θα φτιάξουμε οριγκάμι βρείτε όλες ένα τετράγωνο χαρτί και θα φτιάξουμε αυτό

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

origami!ειμαι μεσα!δειξε το δρομο Very Happy

47Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:13 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
puccarina θα περιμένω αύριο να δω πώς το κάνεις και θα το κάνω και εγώ!

xoxlidaki ωραίο αυτό με τις χαρτοπετσέτες! και εύκολο!
εγώ πιο μικρή έπαιρνα καρμπόν και ένα παραμύθι σε μεγάλο μέγεθος, έβαζα μία κόλλα χαρτί από κάτω από την σελίδα που με ενδιέφερε και πάνω από την κόλλα το καρμπόν και με ένα μολύβι πάταγα πάνω στο σχέδιο που μου άρεσε και έκανα ένα πιστό αντίγραφο του αγαπημένου ήρωα! το ζωγράφιζα κιόλας και ήταν αριστούργημα! Very Happy
μετά αν θες μπορείς να πάρεις κάδρα και να το καδράρεις!

48Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:22 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xoxlidaki έγραψε:
Xθες είμουν Τζαμπο και πηρε το ματι μου κατι καμβαδες-καδράκια σε πολλά σχηματα: στρογγυλά, τετράγωνα, τρίγωνα. Μια και διακοσμεις το δωματιο το παιδικό μια ιδεα είναι να παρεις αυτα και να εφαρμόσεις σε αυτα την τεχνική της χαρτοπετσέτας ή του ριζόχαρτου (decoupage). Παιρνεις χαρτοπετσέτες με αγαπημένους ήρωες, τοπία, παιδικά θέματα ή ό,τι αλλο σου αρεσει και τα εφαρμόζεις με ειδική κολλά πανω στον καμβά κάδρο. Σε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=hPO5WKwcSGo
δείχνει πώς το κάνει σε ένα κουτι με χαρτοπετσέτα Γουίνι, αλλά είναι ακριβως η ιδια τεχνικη. Εγω χρησιμοποιώ πινελο και όχι με το χερι οπως απλώνει την κολλα στο βίντεο. Η κολλα είναι ειδική και αδιαβροχοποιεί, σκληραινει την επιφανεια και της δίνει γυαλάδα σαν λούστρο.

Ελπίζω να σου έδωσα πολλές ακόμα ιδέες

Πολύ ωραία ιδέα. Και τα κολάζ είναι πολύ όμορφα με διάφορες φωτογραφίες απο τα περιοδικά.

49Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 2:23 pm

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν και μαύρα μεσάνυχτα (τώρα έχει ησυχία στο σπίτι) το μάθημα οριγκάμι είναι έτοιμο περιμένω εντυπώσεις απο όσες προσπαθήσουν...(τη φωνή μου αγνοήστε την είχα αμηχανία και έχανα λιγάκι τα λόγια μου) Embarassed

http://puccarina.blogspot.com/2010/07/origami.html

50Ψηφοφορία Απ: χειροποιείν.... Τετ Ιουλ 07, 2010 4:04 pm

nasia

nasia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
puccarina έγραψε:Αν και μαύρα μεσάνυχτα (τώρα έχει ησυχία στο σπίτι) το μάθημα οριγκάμι είναι έτοιμο περιμένω εντυπώσεις απο όσες προσπαθήσουν...(τη φωνή μου αγνοήστε την είχα αμηχανία και έχανα λιγάκι τα λόγια μου) Embarassed

http://puccarina.blogspot.com/2010/07/origami.html

Πολύ ωραίο το βιντεάκι σου Puccarina και απόλυτα κατατοπιστικό....να φανταστείς κατάφερα να φτιάξω και εγώ ένα origami ενώ το παρακολουθούσα!!!!
Τέλειο συνέχισε έτσι, περιμένουμε και άλλες ιδέες!!!!
χειροποιείν.... - Σελίδα 2 50580

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις