51 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #43 Παρ Ιουν 01, 2012 1:16 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Τόνιαααααααααααα Τεταρτη ξεκιναει 9! θα μαθω πληροφοριες κ θα σου πω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maraki_iraklio έγραψε:Μου φαίνεται πήγατε όλες για μαγείρεμα οπότε πάω και γω!!!Θα τα πούμε μετά!!! μάκια!!!
xristina_29 έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:xristina_29 έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:xristina_29 έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Πολύ χασμουρητό ρε κορίτσια!!!αυτά τα ultrogestan με μαστουρώνουν τελείως!!!
Στις 2:30 θα πάω να δω το σποράκι μου!!
πραγματι αυτα τα χαπια φερνουν τρομερη υπνηλια..συγνωμη ομως...γιατι τα παιρνεις???εχεις αποκολλησουλα????γιατι σε τετοιες περιπτωσεις ξερω πως τα δινουν...αντε με το καλο να πας να ο δεις το σπορακι σου!!!!!!!!
Δεν έχω αποκόλληση ευτυχώς.Μου τα έδωσε προληπτικά γιατί την προηγούμενη βδομάδα είδα λίγο αίμα.Σήμερα θα δούμε αν είναι ακόμα όλα καλά και θα τα σταματήσω...ίσως...ακούσω και καρδούλα!!Μακάρι!!!
Δουλεύεις Χριστινάκι?
ναι δουλευω σε παιδικο σταθμο..απο κρητη εισαι Μαρακι/??ο αντρας μου ειναι κρητικος!!!!
Ναι Κρητικιά από Ηράκλειο!!!Από ποιο νομό είναι ο άντρας σου?Πως και δεν μείνατε Κρήτη?
Η δουλειά σου όμορφη αλλά δύσκολη!!!
ειμαι γραμματεας δεν ειμαι μεσα στα παιδια...ο αντρας μου ειναι απο Εμπαρο αν ξερεις...εκει πιανει Λασιθι αν δεν κανω κανω λαθος..κρητη μενει η πεθερα μου κ δεν εχουμε καθολου καλες σχεσεις κ εγω κ ο αντρας μου οποτε την αποφευγουμε..κ εδω στην Αθηνα εχουμε τα σπιτια μας,τις οικογενειες μας...οποτε..δεν πηγαμε εκει να μεινουμε...εκει δεν εχουμε τιποτα..
maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Μου φαίνεται πήγατε όλες για μαγείρεμα οπότε πάω και γω!!!Θα τα πούμε μετά!!! μάκια!!!
σου στειλα κ σε σενα πμ
xristina_29 έγραψε:σχολαω νωρις σημερα κ παω σουπερ μαρκετ να ψωνισω για να μαγειρεψω!!!θα τα πουμε απο το σπιτι..προς το παρον σας φιλω οοολλες!!!!!
ΜΠΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ 2 Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ...Λεμονάκι έγραψε:μα Τόνια γιατί να αργεί ;
ρε μήπως να έκανες κανένα τεστ αυριο το πρωί ;
να χαίρεσαι που είναι αρνητικό,xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι κοριτσακια
Καλο μήνα και καλορίζικο στο νέο θεματακι!!!
Εγω βγήκα λίγο έξω και πήρα τα αποτελέσματα για το τοξοπλασμα και ήταν αρνητικό! Στεναχωρέθηκα λίγο γιατι έτσι θα είχα ξεγνιάσει αλλα τελοσπαντων
Αναστασία έλιωνα για Εζελ!!!!
Λέω ότι αν είχα τα αντισώματα δεν θα είχα άγχος όταν μείνω έγκυος για τη γάταΛεμονάκι έγραψε:να χαίρεσαι που είναι αρνητικό,xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι κοριτσακια
Εγω βγήκα λίγο έξω και πήρα τα αποτελέσματα για το τοξοπλασμα και ήταν αρνητικό! Στεναχωρέθηκα λίγο γιατι έτσι θα είχα ξεγνιάσει αλλα τελοσπαντων
δλδ ; δεν κατάλαβα...
αχ είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Εζέλ... μα τι άντρας... μόνο η τρίχα με χαλούσε
Τόνια τι να πω ; θα φανεί σε λίγες μέρες...
xaftounaki έγραψε:Λέω ότι αν είχα τα αντισώματα δεν θα είχα άγχος όταν μείνω έγκυος για τη γάταΛεμονάκι έγραψε:να χαίρεσαι που είναι αρνητικό,xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι κοριτσακια
δλδ ; δεν κατάλαβα...
αχ είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Εζέλ... μα τι άντρας... μόνο η τρίχα με χαλούσε
Τόνια τι να πω ; θα φανεί σε λίγες μέρες...
Κάνω λάθος;
σωστή !!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:αννα κ λεμον καντε κομμα με εζελ κ εγω κ η τονια με σαββα!χαχα
Λεμονάκι έγραψε:κοιτάξτε ομορφιά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #43
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης