Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν ο Σταύρος μου ειχε γεννηθεί Μάρτιο και τον ιούνιο πήγαμε στη θάλασσα . Ήταν γύρω στις 10,30 του έβαλα αντηλιακό με 40 δείκτη προστασίας φορέσαμε μαγιώ κάτσαμε μέσα με καπελάκι και μείναμε 10 λεπτά αρχικά μετά βγήκαμε και τον ξέπλυνα με νεράκι βρύσης το είχα πάρει μαζί μου κυρίως στο πουλάκι του και τον έντυσα κανονικά . Ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να περιμένει κάποιος να βουτήξει το μωρό στη θάλασσα αρκεί να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες . Η θάλασσα μόνο καλό είναι ο Σταύρος είναι 7 ετών και του αρεσει πολύ η θάλασσα

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και εμεις περιση το καλοκαιρι η Ναυσικουλα ηταν 1 ετους δεν ειχαμε ουτε μια μερα προβλημα με τη θαλασσα.τρελενεται και μονο που τη βλεπει αφου τωρα τΟ Πασχα που ειχαμε παει κοντα σε θαλασσα καιπηγαν τα μεγαλα μου τα παιδια για μπανιο εκεινη της βαλαμε τα ποδαρακια μεσα και ουτε που καταλαβε τιποτα αφου εκατσε και λιγο μεσα με το φουστανακι της! ειχε πολυ πλακα! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

nena1988

nena1988
τι ωραια ρε κοριτσια να μας αφησει και εμας να παμε,θα περασουμε τελεια με το μωρουλι μοας Very Happy Very Happy Very Happy

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

CHRISLA2216

CHRISLA2216
nena1988 έγραψε:τι ωραια ρε κοριτσια να μας αφησει και εμας να παμε,θα περασουμε τελεια με το μωρουλι μοας Very Happy Very Happy Very Happy

ναι, καλε, γιατι να μην σας αφησει??
με την καταλληλη προστασια, δεν υπαρχει θεμα να παθει κατι το μωρακι

nena1988

nena1988
CHRISLA2216 έγραψε:
nena1988 έγραψε:τι ωραια ρε κοριτσια να μας αφησει και εμας να παμε,θα περασουμε τελεια με το μωρουλι μοας Very Happy Very Happy Very Happy

ναι, καλε, γιατι να μην σας αφησει??
με την καταλληλη προστασια, δεν υπαρχει θεμα να παθει κατι το μωρακι

Ε ξερω και εγω ακουω απο φιλες που εχουν μωρο οτι δεν της αφησε παιδιατρος να παρουν το μωρο μαζι στις διακοπες,ενοειτε με την καταληλη προστασια δεν το συζητω..Μακαρι θα φανει οταν τον ρωτησω... Embarassed

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

εξαρταται απο το παιδιατρο,εγω γεννησα περυσι 28 Μαιου κ τον Αυγουστο που ηταν 3 μηνων δεν μας αφησε ο γιατρος!της εβαλα τα ποδαρακια ομως!

Ήρια

Ήρια
εμενα μου ειχε πει οτι απο 3 μηνων επιτρεπεται , αλλα δεν την ειχα βαλει , και γενικα δεν ξερω αν θα την ξανα βαλω ...... περυσι παθαμε σοκκ με αυτο που επαθε εξαιτιας της θαλασσας ...... κολλησε σταφυλοκοκκο απο την θάλασσα!!! και εχω μεγαλο φοβο!!!!

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος ότι τα μωράκια κάτω των 6 μηνών καλό είναι να μη τα βάζουμε στη θάλασσα αφενός γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και μπορεί να κολλήσουν κάποιο μικρόβιο από τη θάλασσα και από την άλλη το μωρό ίσως να δυσανασχετήσει βάζοντας το στο κρύο νερό και να τρομάξει. Έχω την εντύπωση ότι ούτε αντιηλιακό επιτρέπεται να βάζεις σε τόσο μικρά μωρά!

Ήρια

Ήρια
tsipita!! έγραψε:Εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος ότι τα μωράκια κάτω των 6 μηνών καλό είναι να μη τα βάζουμε στη θάλασσα αφενός γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και μπορεί να κολλήσουν κάποιο μικρόβιο από τη θάλασσα και από την άλλη το μωρό ίσως να δυσανασχετήσει βάζοντας το στο κρύο νερό και να τρομάξει. Έχω την εντύπωση ότι ούτε αντιηλιακό επιτρέπεται να βάζεις σε τόσο μικρά μωρά!

αντιλιακο κανει , εγω της εβαζα μετα τους 3 μηνες αλλα ειδικα απο το φαρμακειο ........ ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα ειναι πολυ πολυ πολυ καλα!!!!

nena1988

nena1988
τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι o καθε γιατρος λεει οτι θελει,και δεν υπαρχει κατι στανταρ.. Embarassed

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
tsipita!! έγραψε:Εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος ότι τα μωράκια κάτω των 6 μηνών καλό είναι να μη τα βάζουμε στη θάλασσα αφενός γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και μπορεί να κολλήσουν κάποιο μικρόβιο από τη θάλασσα και από την άλλη το μωρό ίσως να δυσανασχετήσει βάζοντας το στο κρύο νερό και να τρομάξει. Έχω την εντύπωση ότι ούτε αντιηλιακό επιτρέπεται να βάζεις σε τόσο μικρά μωρά!

αντιλιακο κανει , εγω της εβαζα μετα τους 3 μηνες αλλα ειδικα απο το φαρμακειο ........ ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα ειναι πολυ πολυ πολυ καλα!!!!

Συμφωνώ, γιατί εγώ από το φαρμακείο το έπαιρνα μετά από συμβουλή της παιδιάτρου. Αν τηρούνται κάποιοι κανόνες είναι ασφαλές το μπάνιο στη θάλασσα.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:εμενα μου ειχε πει οτι απο 3 μηνων επιτρεπεται , αλλα δεν την ειχα βαλει , και γενικα δεν ξερω αν θα την ξανα βαλω ...... περυσι παθαμε σοκκ με αυτο που επαθε εξαιτιας της θαλασσας ...... κολλησε σταφυλοκοκκο απο την θάλασσα!!! και εχω μεγαλο φοβο!!!!
φίλη μου σταφυλόκοκο θα κόλησε απο την άμμο η απο τα βότσαλα όχι απο το νερό της θάλασσας επίσης ένα βρέφος δεν θα το βάλουμε σε μια παραλία με πολλή κόσμο και μέσα στην Αττική κακά τα ψέματα οι πιο πολλές είναι χάλια αλλά αν πας σε ένα εκτός και το βάλεις δνε θα πάθει τίποτα . Επίσης το αντιλίακό επιβάλλετε και εκτός παραλίας έτσι όπως είναι τωρα η ατμόσφαιρα επιβάλλετε και ρωτάς τη παιδίατρο να πάρεις ένα καλό

xkl

xkl
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια εαν η θαλασσα ειναι καθαρη μη φοβαστε,εγω πηγαινα την μεγαλη μου στα baby swiming στο ολυμπιακο σταδιο οταν ηταν 6μηνων φοβερη εμπειρια πολυ πλακα τα μωρα,κ τις αλλες 2 απο 4,5μηνων τις εκανα στη θαλασσα υποβρυχιες βουτιες,καποιος πρεπει να σας δειξει μη το δοκιμασετε μονες σας,δεν ειναι τιποτα βεβαια,τα μωρα το χαιρονται γιατι μεχρι τους 10πρωτους μηνες τα μωρα θυμουνται το νερο απο την κοιλια κ τους ειναι οικειο,αρκει βεβαια να μην ειναι κρυο το νεο γιατι θα το παρουν απο φοβο κ δεν θα θελουν να ξαναμπουν.οσο για αντιηλιακο οπωσδηποτε κ με πολυ μεγαλο βαθμο ειδικο για παιδια.κ οχι πολυ ωρα στον ηλιο,εννοειτε.αντε ναρθει το καλοκαιρακι κοριτσια να βγαλουμε τα μωρα μας στην παραλια.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xkl έγραψε:κοριτσια εαν η θαλασσα ειναι καθαρη μη φοβαστε,εγω πηγαινα την μεγαλη μου στα baby swiming στο ολυμπιακο σταδιο οταν ηταν 6μηνων φοβερη εμπειρια πολυ πλακα τα μωρα,κ τις αλλες 2 απο 4,5μηνων τις εκανα στη θαλασσα υποβρυχιες βουτιες,καποιος πρεπει να σας δειξει μη το δοκιμασετε μονες σας,δεν ειναι τιποτα βεβαια,τα μωρα το χαιρονται γιατι μεχρι τους 10πρωτους μηνες τα μωρα θυμουνται το νερο απο την κοιλια κ τους ειναι οικειο,αρκει βεβαια να μην ειναι κρυο το νεο γιατι θα το παρουν απο φοβο κ δεν θα θελουν να ξαναμπουν.οσο για αντιηλιακο οπωσδηποτε κ με πολυ μεγαλο βαθμο ειδικο για παιδια.κ οχι πολυ ωρα στον ηλιο,εννοειτε.αντε ναρθει το καλοκαιρακι κοριτσια να βγαλουμε τα μωρα μας στην παραλια.

Να σε ρωτήσω για την βουτιά... Εμάς μας έλεγε η παιδίατρος να προσέχουμε τα αυτάκια όταν το κάνουμε μπάνιο (στη μπανιέρα) για να μην μπει νερό. Και πάντα αναρωτιόμουν όταν έβλεπα μωρά κάτω από το νερό σε βίντεο αν ήταν καλό για τα αυτάκια τους... Υπάρχει κάτι που τα καλύπτεις; Σε αυτό αναφερόσουν όταν έλεγες ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που γίνεται η βουτιά (εκτός δηλαδή από το να μην καταπιεί νερό όπως είναι κατανοητό);

Πάντως και εγώ πιστεύω πως αν πας το μωρό σε καθαρή θάλασσα νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, με αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και καπέλο και το βάλεις στην θάλασσα σιγά-σιγά κρατώντας το κοντά στο σώμα σου και κάνοντας παιχνίδια, δεν θα έχει πρόβλημα και δεν θα φοβηθεί. Εμένα την πρώτη φορά κοιτούσε όλο αυτό το νερό που ήταν μαζεμένο γύρω του... Πρώτη φορά έβλεπε τόσο πολύ νερό μάλλον! Laughing Την επόμενη όμως θυμόταν και ήταν πιο άνετος. Με την τρίτη δε, κουνούσε χέρια και πόδια σαν να προσπαθούσε να κολυμπήσει μόνος του! Εκεί κατάλαβα πόσο του άρεσε! Καλά φέτος που θα έχουμε και κουβαδάκια δεν θα ξεκολλάει...

xkl

xkl
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαρια μ. απαντω στην ερωτηση σου οχι εκτος του οτι πρεπει να παρακολουθησεις ποτε θα ξεκινησει να βγαλει την αναπνοη για να μη πιει νερο,τιποτα αλλο,κ ναι ολο το κεφαλι μεσα μπαινει οπως βουταμε εμεις,ο γιατρος λεει να μην ειναι το αυτι κατω απο τη βρυση κ μπει με πιεση.απλα πρεπει να δεις καποιον να το κανει για να σου φυγει το αγχος της πρωτης βουτιας.τη μεγαλη μου την πηγαινα πριν 4χρονια στο κολυμβητηριο,ηταν 6μηνων απο τοσο τα δεχοντουσαν.δεν ξερω αν συνεχιζουν ακομα αλλα το συνιστω ανεπιφυλακτα,φοβερη εμπειρια.στο εξωτερικο εχω δει βιντεο τα βουτανε πολυ πιο μικρα,αυτο που ελεγα εχουν πολυ προσφατες αναμνησεις απο την κοιλια ζουσαν 9μηνες κ το νερο ειναι οικειο.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xkl έγραψε:μαρια μ. απαντω στην ερωτηση σου οχι εκτος του οτι πρεπει να παρακολουθησεις ποτε θα ξεκινησει να βγαλει την αναπνοη για να μη πιει νερο,τιποτα αλλο,κ ναι ολο το κεφαλι μεσα μπαινει οπως βουταμε εμεις,ο γιατρος λεει να μην ειναι το αυτι κατω απο τη βρυση κ μπει με πιεση.απλα πρεπει να δεις καποιον να το κανει για να σου φυγει το αγχος της πρωτης βουτιας.τη μεγαλη μου την πηγαινα πριν 4χρονια στο κολυμβητηριο,ηταν 6μηνων απο τοσο τα δεχοντουσαν.δεν ξερω αν συνεχιζουν ακομα αλλα το συνιστω ανεπιφυλακτα,φοβερη εμπειρια.στο εξωτερικο εχω δει βιντεο τα βουτανε πολυ πιο μικρα,αυτο που ελεγα εχουν πολυ προσφατες αναμνησεις απο την κοιλια ζουσαν 9μηνες κ το νερο ειναι οικειο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Very Happy Ναι και εγώ είχα δει τέτοια βίντεο με μικρά μωράκια κάτω από το νερό και γι' αυτό αναρωτιόμουν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις