Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
66 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 66 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Δευ Ιουν 11, 2012 7:49 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
panta έγραψε: οι γνωσεις δεν ειναι δωρο, ειναι κομματι της δουλειας σας!

συμφωνω με αυτη την προταση!γενικα οχι για την myro.. Wink

27δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Δευ Ιουν 11, 2012 12:49 pm

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
panta έγραψε:
Myro έγραψε:αυτο το δωρο εχει νοημα μονο αν νοιωθει πραγματικα καποιος να το κανει κ οχι ως αγγαρεια επειδη πρεπει η επειδη το κανουν ολοι..

σαφως κ δεν ειναι κατι υποχρεωτικο να γινει απλα απαντωντας κ στην σουπερ μαμα για το αν το κανουν καποιες η οχι..εγω προσωπικα παντα κανω κ φτιαχνω πραγματακια για τα παιδια μου κ πιστεψε με καθομαι πολλες υπερωριες στο σχολειο για να φτιαξω ολα αυτα να κοψω να κολλησω κτλ..υπερωριες που δεν πληρωνονται (κ δεν εννοω χρηματικα) αλλα το κανω παντα με πολυ αγαπη και οχι με το σκεπτικο αν δεν μου κανουν δωρο γιατι να κανω εγω!!!
οι δασκαλοι κανουν πολλα δωρα στα παιδια καθολη την διαρκεια της σχολικης χρονιας τα οποια ειναι απο μια αληθηνη αγκαλια μεχρι κ τις πολλες πολλες γνωσεις που προσφερουν κ με τον τροπο που τισ προσφερουν

Μυρο διαφωνω σε καποια σημεια μαζι σου!
Σε οτι αφορα την πρωτη απαντηση εχω να πω πως μια χαρα και χωρις νοημα συμπληρωνονται τα χρηματα και απο τις μαμαδες που ενδεχομενως δε θελουν να συμμετεχουν, για να αγοραστει το δωρο στο τελος της χρονιας. Εχω ακουσει απο δασκαλα να καυχιεται για τα ακριβα δωρα των μαθητων της π.χ. κολιε gucci, τσαντα thiros κλπ χωρις να αναφερει πως τα δωρα αυτα ειναι αναγνωριση των μαθητων για το εργο της.

Επισης αυτο που λες πως δεν πληρωνονται οι υπερωριες, απο οτι καταλαβα αντι να καθεσαι στο κενο σου πχ την ωρα της γυμναστικης και να πινεις καφε, ασχολεισαι με καποιες χειροτεχνιες. Αυτο δε νομιζω πως ειναι κατι που θα επρεπε να αμοιβεται επιπλεον. Κι εσυ βοηθιεσαι για να κανεις το μαθημα σου πιο ευχαριστα.
Τελος οπως εσυ θεωρεις τις αγκαλιες προς τα παιδια δωρα, ετσι ακριβως θεωρω πως και η αγκαλια του δικου μου παιδιου ειναι δωρο προς εσενα. Και οχι μονο η αγκαλια αλλα και το γλυκο χαμογελο το πρωι και η καλημερα! Και οι γνωσεις δεν ειναι δωρο, ειναι κομματι της δουλειας σας!

Η δασκαλα του γιου μου στην 1η και 2α δημοτικου τους εκανε συνεχεια δωρακια ολη τη χρονια. Ντοσιε, μολυβακια, σημειωματαρια και στο τελος της χρονιας μπαλες θαλασσης. Επιπλεον ολα τα παιδια τα πηγαινε στα jumbo και τους αγοραζε οτι ηθελαν! Αγαπουσε πολυ τα παιδια, αλλα δεν τους εμαθε ουτε τα απαραιτητα. Ναι εδινα χρηματα για το δωρο της στο τελος της χρονιας, επειδη και αυτη τους εκανε συνεχως δωρα, αλλα οχι με την καρδια μου γιατι τα παιδια εμαθαν ελαχιστα στην ταξη! Αυτο σας το λεω για να δειτε και την αλλη πλευρα!

για μενα προσωπικα θα μιλησω...τα πραγματακια που φτιαχνω ολη την χρονια για τα παιδακια κ οχι μονο στο τελος δεν τα φτιαχνω σε ελευθερες ωρες κατα την σχολικη μερα μιας κ ειμαι νηπιαγωγως κ δεν εχω χρονο για καφεδες οπως αναφερθηκε...ειμαι συνεχεια μαζι τους οπως καταλαβαινεις..κ οσο για την αμοιβη των υπερωριων σαφως και διευκρινισα παραπανω οτι δεν εννοω να αμοιφθω επιπλεον για αυτα τα πραγματα...
για τα δωρα των παιδιων οπως ειπα κ παραπανω εγω προσωπικα χαιρομαι ακομα παραπανο οταν ειναι κατι φτιαγμενο απο τα χερακια τους...οταν το δωρο ειναι δωρο καρδιας,τοτε εχει αξια....αλλοιος ειναι μεγαλομανια μαμαδων να θελουν να δειχτουν και να φανουν.....
συμφωνω στο οτι οι αγκαλιες και τα γλυκα χαμογελα τους το πρωι ειναι δωρο προς εμενα και ειμαι πολυ χαρουμενη που κανω την πιο ωραια δουλεια του κοσμου..
οσο για τις γνωσεις φυσικα κ ειναι δουλεια μας κ δεν το λεω σαν να κανω κ καποιο καατορθωμα και να θελω παρασημο...αυτο πρεπει να κανω κ αυτο θελω να κανω αλλα η μεταδωση των γνωσεων κ ο τροπος που γινετε αυτος ειναι σημαντικος..αυτο ηθελα να πω οταν ανεφερα τις γνωσεις που τους μεταφερουμε...ειχα στο μυαλο μου (για μενα φυσικα μιλαω) οτι απο την μια μπορεις να δωσεις απλα καποιες πληροφοριες για καποιο θεμα και απο την αλλη να ζησεις ολο αυτο που προσπαθεις να διδαξεις και να κανεις με τον τροπο σου να καταλαβει το παιδακι ακομα κ το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο...

https://www.facebook.com/myrodeve

28δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Δευ Ιουν 11, 2012 1:14 pm

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Myro έγραψε:

για μενα προσωπικα θα μιλησω...τα πραγματακια που φτιαχνω ολη την χρονια για τα παιδακια κ οχι μονο στο τελος δεν τα φτιαχνω σε ελευθερες ωρες κατα την σχολικη μερα μιας κ ειμαι νηπιαγωγως κ δεν εχω χρονο για καφεδες οπως αναφερθηκε...ειμαι συνεχεια μαζι τους οπως καταλαβαινεις..κ οσο για την αμοιβη των υπερωριων σαφως και διευκρινισα παραπανω οτι δεν εννοω να αμοιφθω επιπλεον για αυτα τα πραγματα...
για τα δωρα των παιδιων οπως ειπα κ παραπανω εγω προσωπικα χαιρομαι ακομα παραπανο οταν ειναι κατι φτιαγμενο απο τα χερακια τους...οταν το δωρο ειναι δωρο καρδιας,τοτε εχει αξια....αλλοιος ειναι μεγαλομανια μαμαδων να θελουν να δειχτουν και να φανουν.....
συμφωνω στο οτι οι αγκαλιες και τα γλυκα χαμογελα τους το πρωι ειναι δωρο προς εμενα και ειμαι πολυ χαρουμενη που κανω την πιο ωραια δουλεια του κοσμου..
οσο για τις γνωσεις φυσικα κ ειναι δουλεια μας κ δεν το λεω σαν να κανω κ καποιο καατορθωμα και να θελω παρασημο...αυτο πρεπει να κανω κ αυτο θελω να κανω αλλα η μεταδωση των γνωσεων κ ο τροπος που γινετε αυτος ειναι σημαντικος..αυτο ηθελα να πω οταν ανεφερα τις γνωσεις που τους μεταφερουμε...ειχα στο μυαλο μου (για μενα φυσικα μιλαω) οτι απο την μια μπορεις να δωσεις απλα καποιες πληροφοριες για καποιο θεμα και απο την αλλη να ζησεις ολο αυτο που προσπαθεις να διδαξεις και να κανεις με τον τροπο σου να καταλαβει το παιδακι ακομα κ το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο...

Ισως να περερμηνευσα τα οσα εγραψες αλλα μιλησες για υπερωριες χωρις να διευκρινησεις το ποτε γινονται αυτες. Επιπλεον δεν ειχα καταλαβει πως εισαι νηπιαγωγος και οχι δασκαλα και επομενως δεν εχεις κενα στο ωραριο σου.
Οσο για τη μεγαλομανια των μαμαδων θα συμφωνησω πως υπαρχει σε πολυ πολυ μεγαλο βαθμο και γιαυτο κι εγω διαφωνω σε τετοιου ειδους δωρα στο τελος της χρονιας.
Παντως απο προσωπικη πειρα, εχω να πω πως οι περισσοτερες δασκαλες και νηπιαγωγοι βαριουνται να διδαξουν στα παιδια τα οσα πρεπει, ποσο μαλλον να το κανουν με χαρα και να το ζησουν.

29δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Δευ Ιουν 11, 2012 9:58 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω τα Χριστουγεννα πηρα απο το τζαμπο ενα κουτακι σε σχημα σπιτιου κι εβαλα μεσα μια μεγαλη χριστουγεννιατικη κουπα,κι μεσα εβαλα κι μελομακαρονα κ κουραμπιεδες,κι φτιαξαμε με τη μικρη μια ευχετηρια καρτα με χρυσοσκονες κτλ που η ιδια την εγραψε κ εκοψε.

Τωρα που τελειωνει το σχολειο,θα τους παρω κατι κουπες που λεει για τη δασκαλα μου,κι μεσα γραφει κατι,δν θυμαμαι τι.Κι θα το τυλιξω απλα.

Πιστευω οτι ο καθενας κανει οτι νιωθει,προσωπικα δν θα εδινα χρηματα για κατι κοινο,γτ το δωρο σαυτες τις περιπτωσεις ειναι λιγο θεμα συναισθηματος,το κανεις απο καρδιας,οχι επειδη θα το κανουν ολοι.

30δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Δευ Ιουν 11, 2012 10:17 pm

Myro

Πιστευω οτι ο καθενας κανει οτι νιωθει,προσωπικα δν θα εδινα χρηματα για κατι κοινο,γτ το δωρο σαυτες τις περιπτωσεις ειναι λιγο θεμα συναισθηματος,το κανεις απο καρδιας,οχι επειδη θα το κανουν ολοι.[/quote]

ετσι ακριβως αυτο ειπα κ εγω παραπανο... εχει να κανει με την σχεση που ειχε μια μαμα η καποιο παιδι με την δασκαλα του...γιατι δεν ειμαστε παντα το ιδιο με ολους τους ανθρωπους...η επαφη που υπαρχει δινει νοημα σε ολους...κ εγω αυτο πιστευω το δωρο ειναι θεμα συναισθηματος οπως το ειπες...αλλοιος δεν λεει κατι και για τις δυο πλευρες..

https://www.facebook.com/myrodeve

31δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Δευ Ιουν 11, 2012 10:49 pm

????????

Επισκέπτης
επειδη εχω περασει κι απ τις δυο θεσεις, να πω κατι

οταν εκανα μαθημα επαιρνα στα παιδια μου τετραδια, μολυβια, χαρακες, σετακια, και τους τα χαριζα.......δεν ειχα ομως την ευκολια ουτε την αδεια των γονεων ουτε θα αναλαμβανα ποτε να βγαλω 30 8χρονα για φαγητο.........

μου εδιναν δωρα ζωγραφιες, καρτες, ποιηματα που τα εχω ακομα

τωρα σα μανα θεωρω οτι με 10 ευρω που θα δωσω να παρω κατι στη δασκαλα δεν θεωρουμαι μεγαλομανης απλα θελω να της χαρισω κατι να μας θυμαται οπως κι εμεις θα τη θυμομαστε

τοσο απλο---τα Χριστουγεννα τρεις δασκαλες εχουμε, τους πηρα απο μια κουπα και μια καμπανα με φερερο και το παιδι ζωγραφισε απο μια καρτα με χρυσοσκονες και σχεδια, εγραψε και ευχες και καταχαρηκανε οι δασκαλες του

ε δεν επεσε και ο προυπολογισμος μου εξω...........

32δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Τρι Ιουν 12, 2012 12:36 am

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γλυκιές μανούλες θα σας μιλήσω ως δασκάλα...Το ωραιότερο δώρο για μένα είναι να βλέπω τις φατσούλες των παιδιών σας χαρούμενες! Οι μανούλες κάνουν και σε μένα δωράκια αλλά ειλικρινά είναι το τελευταίο που με απασχολεί...βέβαια ακούω συζητήσεις στο γραφείο όπου συγκρίνουν τα δώρα τους αλλά ειλικρινά ποτέ δε το βλέπω έτσι! Περισσότερο χαίρομαι όταν έρχονται στο τέλος της χρονιάς και μου απαριθμούν όσα πρόσφερα στα παιδάκια τους και ζητούν να με έχουν δασκάλα και την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι καταξίωση και όχι το δώρο που συχνά γίνεται και για λόγους εντυπωσιασμού από μερικές μανούλες.

33δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Τρι Ιουν 12, 2012 12:45 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ακριβως κοριτσια. τελικα συμφωνουμε ολες! Very Happy μαμαδες δασκαλες!
τα δωρα γινοντε απο αγαπη απο ευχαριστηση κοκ. οχι επειδη καποιες θελουν να το παιξουν μοντερνες! και στην τελικη οπως λεει και ο αντρας μου μια μαμα το ξεκιναει δινουμε ολες λεφτα αλλα παλι στο τελος ασχετα που θα πει οτι ''αυτο ειναι απο ολες'' παλι αυτη θα παει να το δωσει και γιατι οχι θα αναφερει οτι το διαλεξε αυτη.. την προηγουμενη φορα ουτε καν ηξερα ποτε το δωσανε και τι εγινε. τωρα στην εκδρομη ρωτησαν καποιες τελικα τι της πηρες??? Shocked αρα μονη της το εδωσε και οτι ηθελε ειπε..

34δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Τρι Ιουν 12, 2012 1:47 am

????????

Επισκέπτης
supermama ειναι περιπτωση μαλλον η συγκεκριμενη μαμα

35δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Τρι Ιουν 12, 2012 2:32 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι...

36δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Τρι Ιουν 12, 2012 7:00 am

spyridoula1986

spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
supermama έγραψε:ηθελα να δω τις γνωμες σας και μετα να μιλησω. λοιπον η ιστορια εχει ως εξης..
οκ ενα δωρακι τυπικο στο τελος ας πουμε οτι το δεχομαι. αλλα πιο ωραιο θα ειναι κατι απλο και οχι υπερβολες. εμεις περνουμε κολωνιες τσαντες και τετοια.
τωρα... ειναι μια η μαμα εξυπνη που παντα το προτινει. εγω κοριτσια η αληθεια ο λογος που δινω ειναι οτι δινουν ολοι.. αλλιως δε θα εδινα. στα νηπια καποια φαση στραβωσα. ειμουν η μονη μαμα που δεν εδωσε.
μετα οκ στο δημοτικο τωρα αρχισαν παλι. εδωσα χριστουγεννα με χαρα. τωρα παλι.λεει η μαμα λοιπον.
''εισαι οκ να δωσεις?''μιλαμε για 5Ε
λεω'' κοιτα. ειμαι μεσα. δεν με ενοχλουν τα 5 και τα 10Ε(λεμε τωρα γιατι σε λιγο θατα εχω επι3)αλλα η δικια μου γνωμη ειναι οι το θεωρω χαζο ολο αυτο καθε τρεις και λιγο΄''
επι λεξη αυτα ειπα. εκανε μια γκριματσα σαν να ελεγε δε ξερω τι να απαντησω.μετα το ελεγε με μια αλλη και ελεγε κατι η αλλη δυνατα και ποια μανα ειναι αυτη..που... χαμηλωνε υστερα τη φωνη. και με διαολοστηλε βασικα..καταλαβα οτι λενε για μενα αλλα εννοητε δε μιλησα. ειμασταν σε εκδρομη και δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση την κορη μου που ισως γινει θεμα μετα με τα παιδια και τις μαμαδες.
μετα εδωσα τα 5Ε στη μαμα που τα μαζευε.ολη μερα αυτο με ετρωγε,αν εκανα καλα που μιλησα. ο αντρας μου λεει οτι εκανα καλα. αν δεν εδινα τα λεφτα θα εδειχνα οτι εχω θεμα τωρα ομως λεει οτι ισα ισα εδειξα απλα οτι δεν ειμαι φυτο.δε ξερω Rolling Eyes
και τωρα η αποψη μου που λεω σε εσας. σιγουρα θα φανει ψυχρο αλλα ρε κοριτσια οκ εχουμε καλες δασκαλες δε λεω. κανενα παραπονο δεν εχω αλλα αυτο δε θαπρεπε να ειναι? να προσεχουν και να διδασκουν καλα τα παιδια μας? θελω να πω ειναι η δουλεια τους αυτη και πληρονοντε γιαυτο. αλλο να θελω να κανω ενα δωρο για ευχαριστω και αλλο αυτο που γινετε. το εχουν σχεδον υποχρεωτικο. μοδα βασικα...
δηλ στον γιατρο που παμε αρωστοι και μας κανει καλα πρεπει να του κανω αγαλμα???

υγ. ειναι η πρωτη φορα που βρεθηκε να το αναλαβει αλλη μαμα. τις προηγουμενες τα δωρα τα επερνε η μαμα που το προτινε και ολος τυχαιος παντα απο εκει που δουλευει......
συμφωνω απολυτα μαζι σου...αλλα αυτος καθιερωθηκε απο καποιον αορατο κι αγραφο νομο!κι εμενα η μαμα μου καθε χρονο στο δημοτικο με εβαζε και εδινα λουλουδια στις δασκαλες...μια φορα στη Ε' δημοτικου ειχα δασκαλο και μου εδωσε ανθοδεσμη και γιθα το αρσενικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως μετα στο γυμναιο ηταν πολλοι καθηγητες και χαλαρωσε χαχαχαχαχα!!Ενα ευχαριστω δασκαλε ειναι αρκετο...και συμφωνω πως καποιες μαμαδες το κανουν για να προσεξουν τα παιδια τουςκαλυτερα και δυστηχως ορισμενες παιδαγωγοι-εκπαιδευτικοι και το τονιζω ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ οχι ολοι γλυκαινονται και δινουν σημασια στα παιδακια αυτα!!
και συγνωμη,εμεις τωρα παμε παιδικο δε μας εχουν αναφερει κατι καμια μαμα δλδ αλλα του χρονου στο προνηπιο,αν 20 παιδακια δωσουναπο 5ευρω ειναι 100 ευρω πολλα δεν ειναι;;;μια ωραια πλουσια ανθοδεσμη με 30-40 ευρω ειναι υπεραρκετη πιστευω οχι υποχρεωτικη,αλλα οκ εργαζομενη ειναι,σε δυσκολες συνθηκες με 20 τερατακια να κουμανταρει της αξιζει μια επιβραβευση αν ειναι καλη και δικαιη δασκαλα,οχι σαν τη διευθυντρια τη δικια μας!!!!!anyway... Rolling Eyes

37δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Πεμ Ιουν 14, 2012 2:56 am

????????

Επισκέπτης
παιδια εγω δεν το βλεπω οτι θα καλοπιασω τη δασκαλα, ειδικα αφου θα της το δωσω στο τελος και το παιδι μου του χρονου θα ειναι στα νηπια οποτε δε θα το ξαναδει για να το εχει στα ωπα ωπα οπως λετε

απλα θελω να την ευχαριστησω για οσα εκανε για μας με κατι απλο

ουτε τσαντες τετοιες πανακριβες που λετε, δεν εχω τετοια δυνατοτητα

οταν ημουν στο φροντιστηριο ενας μπαμπας ειχε βιοτεχνια και εφερνε συνεχεια στη δασκαλα του παιδιου του εσωρουχα.... εκει ναι, η κοπελα ενιωσε ασχημα, (ο αρραβωνιαστικος της να δειτε) και δε δεχτηκε

αλλα μια κουπα η κατι που κανουν τα παιδια, σιγα μη βγει εξω ο προυπολογισμος μας

38δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Πεμ Ιουν 14, 2012 8:12 am

spyridoula1986

spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:παιδια εγω δεν το βλεπω οτι θα καλοπιασω τη δασκαλα, ειδικα αφου θα της το δωσω στο τελος και το παιδι μου του χρονου θα ειναι στα νηπια οποτε δε θα το ξαναδει για να το εχει στα ωπα ωπα οπως λετε

απλα θελω να την ευχαριστησω για οσα εκανε για μας με κατι απλο

ουτε τσαντες τετοιες πανακριβες που λετε, δεν εχω τετοια δυνατοτητα

οταν ημουν στο φροντιστηριο ενας μπαμπας ειχε βιοτεχνια και εφερνε συνεχεια στη δασκαλα του παιδιου του εσωρουχα.... εκει ναι, η κοπελα ενιωσε ασχημα, (ο αρραβωνιαστικος της να δειτε) και δε δεχτηκε

αλλα μια κουπα η κατι που κανουν τα παιδια, σιγα μη βγει εξω ο προυπολογισμος μας
αχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
εσωρουχα;;;;;;;και τι;το εκανε για να κοιταξει καλυτερα το παιδι του η γιατι του καλαρεσε η δασκαλα!!!αχχαχαχαχαχαχααααα οτι πιο κουλο εχω ακουσει για δωρο γονιου σε εκπαιδευτικο!!!!!!!!!!!!ααααααχχχχχχχχ θεε μου!!!

39δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Πεμ Ιουν 14, 2012 11:40 pm

????????

Επισκέπτης
ΝΑΙ και αφου ειχαν βιοτεχνια ας τα εφερνε η γυναικα του τελος παντων μα τα εφερνε εκεινος καλα και η κοπελα ηταν αρραβωνιασμενη με εναν πολιστα του ΑΡΗ μια μπουκια θα τον εκανε τον μπαμπα.........χιχιχι

40δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Παρ Ιουν 15, 2012 12:05 am

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στριγκακι δανδελα?χαχαχαχα

41δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Παρ Ιουν 15, 2012 12:08 am

????????

Επισκέπτης
κι αμα τον βλεπατε κιολας

χαχαχαααααααααααλια!!!!!!!!

42δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Παρ Ιουν 15, 2012 7:02 am

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΑ,ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ!ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙ.ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΦΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!!!ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩ,ΚΑΙ ΤΟ "ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ" ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΑΥΤΑ!SORRY, ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΛΩΣΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ!!!

43δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Παρ Ιουν 15, 2012 7:07 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alstxr έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΑ,ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ!ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙ.ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΦΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!!!ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩ,ΚΑΙ ΤΟ "ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ" ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΑΥΤΑ!SORRY, ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΛΩΣΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ!!!

I love you τι γλυκιά δασκάλα!!

44δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 Empty Απ: δωρο στη δασκαλα...??? Παρ Ιουν 15, 2012 8:55 am

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lilliput έγραψε:
alstxr έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΜΗΧΑΝΑ,ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ!ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙ.ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΦΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!!!ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩ,ΚΑΙ ΤΟ "ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ" ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΑΥΤΑ!SORRY, ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΛΩΣΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ!!!

I love you τι γλυκιά δασκάλα!!
δωρο στη δασκαλα...??? - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις