1 ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FORUM... Τρι Ιουν 12, 2012 1:14 pm
evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
με αφορμή πολλά πολλά μηνύματα που έχω διαβάσει αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που είμαι μέλος του συγκεκριμένου forum,πήρα και εγώ το θάρρος να αναρωτηθώ..ποιός ο λόγος να παρεξηγούμαστε όταν όλες μας γραφτήκαμε για να περνάμε όμορφα κάποιες ώρες της ημέρας!!!
γραφτήκαμε για να κάνουμε ερωτήσεις,να μας απαντάνε αυτές που ξέρουν λόγω εμπειρίας και να απαντάμε ή να λέμε τη γνώμη μας έστω και σε κάτι που νομίζουμε πως το γνωρίζουμε!!
κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα και λογικό είναι εφόσον δε βλέπεις το συνομιλητή σου!αλλά μέχρι εκεί..βλέπω πως γινόμαστε κακιές μερικές φορές χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος!
εσάς ποιά είναι η γνώμη σας?
προτείνω λοιπόν,καταρχήν ηρεμία και σεβασμό από όλες για όλες!
δεν υπάρχει λόγος να γραφτεί κάποια αν έχει τα νεύρα της και θέλει απλά να ξεσπάσει κάπου!!!
Υ.Γ:ελπίζω,λέω ελπίζω,να μη παρεξηγηθώ από κάποιες ε???
φιλιά πολλά πολλά πολλά
γραφτήκαμε για να κάνουμε ερωτήσεις,να μας απαντάνε αυτές που ξέρουν λόγω εμπειρίας και να απαντάμε ή να λέμε τη γνώμη μας έστω και σε κάτι που νομίζουμε πως το γνωρίζουμε!!
κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα και λογικό είναι εφόσον δε βλέπεις το συνομιλητή σου!αλλά μέχρι εκεί..βλέπω πως γινόμαστε κακιές μερικές φορές χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος!
εσάς ποιά είναι η γνώμη σας?
προτείνω λοιπόν,καταρχήν ηρεμία και σεβασμό από όλες για όλες!
δεν υπάρχει λόγος να γραφτεί κάποια αν έχει τα νεύρα της και θέλει απλά να ξεσπάσει κάπου!!!
Υ.Γ:ελπίζω,λέω ελπίζω,να μη παρεξηγηθώ από κάποιες ε???
φιλιά πολλά πολλά πολλά