26 Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΦΑΚΙΑ!!! Κυρ Ιουν 12, 2011 12:21 pm
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ευάκι έγραψε:NeNaKi_Gr έγραψε:Ευάκι έγραψε:ενα θα σας πω!!!το σκουφακι που φοραω στο χειρουργειο εχει πανω τον γκρινιαρη θυμωμενο με τα χερια σταυρωμενα να λεει "μου τη δινουν οι χειρουργοι"!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχα λολολ Δεν παίζεσαι λέμε!
Εγώ πάντως, ανετότατα θα επέλεγα να με χειρουργήσει ένας γιατρός με τέτοιο σκουφάκι... όταν ένας γιατρός διαθέτει τόσο καλόγουστο χιούμορ, σημαίνει ότι, πέρα απο το ύφος που απαιτεί η δουλειά του, ξέρει καλά το νόημα της ζωής και άρα και του ανθρώπου που καλείται να σώσει!
Μπράβο βρε Ευάκι, μ' έκανες και γέλασα!
χαχαχαχα που να σου πω τι εκανα σε εναν που ηταν αγχωμενος μη τον βαλουν σε λαθος χειρουργειο και του κανουν αλλη επεμβαση!!!αφου δεν εφυγε τρεχοντας!!!
Τι του έκανες καλέ του χριστιανού???Του τραγούδαγες το στρουμφοτράγουδο???? χαχα!!!!!!!!!
οχι καλε!αντε θα το πω περιληπτικα γιατι παλι εκτροχιαζω το θεμα!τον ελεγαν γιωργο και ηταν να κανει αφαιρεση χολης!ειχε λοιπον ζαλισει τους παντες "ειμαι ο γιωργος Χ να με πατε στη σωστη αιθουσα,να βγαλω τη χολη μου ειναι"
οποτε παω και του λεω "κυριε γιωργο εδω ειμαστε σημερα για την επεμβαση αλλαγης φυλου,οταν ξυπνησετε θα με ακουσετε να φωναζω το ονομα σας,οποτε πειτε μου πως θελετε να σας φωναζω?γεωργια?γωγω?τζω?πως????"
εριξε ενα γελιο ακομη τον θυμαμαι!θα μπορουσε βεβαια να σηκωθει και να τρεχει τσιτσιδι μεχρι να φτασει σπιτι του αλλα ειχε χιουμορ!!!