26 Απ: φυσιοθεραπευτης θεσσαλονικη Κυρ Ιουν 24, 2012 10:28 am
Myro
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σευχαριστω πολυ ηταν πολυ χρησιμα αυτα που ειπες..ενοειτε δεν σκεφτομαι την αποσταση απο το σπιτι δεν το συζητω..απο οικονομικα ο μεν με την μπομπαθ μας ειπε λιγοτερες συνεδριες που σημαινει κ λιγοτερα λεφτα σιγουρο ευχαριστο για μας γιατι κακα τα ψεμματα ειναι πολλα λεφτα αλλα δεν το σκεφτομαστε καν ενοειτε δεν το συζηταμε οτι το ζητουμενο ειναι να γινει οσο το δυνατον καλυτερη αποκατασταση...τωρα απο εμπιστοσυνη δεν γνωρζω κανεναν καλα για να πω ποιον θα εμπιστευτω καλυτερα απλα ο ενας ειναι επικουρος καθηγητης και επι 31 ετη στο εργο...η δευτερη ειναι πιο νεα αλλα με αρκετες σπουδες κ ειδικο σεμιναριο ενος ετους βιωματικο πανω στην vojta..Sofki έγραψε:Κοπελα μου,πρωτα πρωτα να χαιρεσαι το παιδακι σου.Ειμαι φυσικοθεραπευτρια (δηλαδη οχι ακομα ειμαι επι πτυχιο....) Επειδη επεσες στην περιπτωση και θελω να ασχοληθω με νευρολογικα περιστατικα με παιδακια θα σου προτεινα πρωτα πρωτα να κοιταξεις τον φυσικοθεραπευτη και οχι την μεθοδο....Αν καποιος δεν ειναι καλος και την καλυτερη μεθοδο να χρησιμοποιει δεν λεει κατι.Επιπλεον μην σκεφτεις κατι αλλο οπως οικονομικα ή αποσταση απ'το σπιτι γιατι τα ποδαρακια του ζουζουνιου σου ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.Προφανως ομως το ξερεις και εσυ αυτο!!!!!!Απο την αλλη εγω σαν μεθοδο θα επελεγα την μπομπαθ αρκει βεβαια να εμπιστευεσαι πολυ και την φυσικοθεραπευτρια.Και οι δυο μεθοδοι ειναι για παιδακια με νευρολογικο υποβαθρο και ειναι και οι δυο πολυ αποτελεσματικες αλλα νομιζω πως αν το θεμα ειναι μονο μυοσκελετικο η μπομπαθ ισως εχει καλυτερα αποτελεσματα...Δεν ξερω αν σεβοηθαω καθολου..
τωρα για την φυση του προβληματος μας αν ειναι νευρολογικο η μονο μυοσκελετικο δεν το γνωριζω εσυ ισως ξερεις καλυτερα οτι αφορα την ραιβοιποποδια το μονο που μας ειχαν πει ηταν οτι ηταν 2ου βαθμου...