1 Τί κάνω λάθος???? Τρι Ιουν 26, 2012 2:37 am
helen papajim
Σιωπηλή δύναμη
Αγαπητά κορίτσια καλησπέρα!!Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη αν και το θέμα θέλει πολύ ανάλυση!!!Έχω έναν πιτσιρικά 22 μηνών και από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο δεν σταματάω να βασανίζομαι.Καταρχάς έχω ιστορικό καταθλίψεων και κάνω χρόνια θεραπείες.Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα να μην περάσω και την επιλόχειο κατάθλιψη η οποία κράτησε γύρω στον ένα χρόνο.Ως αποτέλεσμα είχα μηδενική υπομονή με τον μικρό ο οποίος από μωρό αντιμετώπιζε προβλήματα διατροφής και ύπνου με επακόλουθο την συνεχή γκρίνια!!!Το πρώτο εξάμηνο λόγω της δουλειάς του άντρα μου μέναμε μακρυά από τους δικούς μας!!!Τον τελευταίο 1μισή χρόνο όμως που έχουμε έρθει στο χωριό του άντρα μου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Από 13 μηνών το έστειλα σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και είμαι πολύ ευχαριστημένη,με βοηθάει και η πεθερά μου όσο μπορεί και εκεί έχω το πρόβλημα:Η πεθερά μου σαν άνθρωπος είναι ζαμαν-φου και χαλαρά και όλα τα βρίσκει εύκολα!!Από την πρώτη στιγμή πελάγωνα εγώ,τα έλυνε όλα αυτή...γκρίνια σε εμένα,αγκαλιές σε εκείνη γιατί όλο βόλτες τον πάει,νεύρα εγώ που δεν κοιμάται αρπάζει το καρότσι και δώστου πέρα-δώθε και κοιμάται!!!Έχω κουραστεί να έχω εγώ τα προβλήματα κι εκείνη τις λύσεις...να κλαίει όποτε με βλέπει και να τρέχει πάνω της για να βγουν!!Γιατί για μένα να είναι αφόρητα τα παιχνίδια για να τον ξεγελάσω να φάει κι εκείνη το διασκεδάζει;Γιατί εγώ παθαίνω αϋπνίες όταν με ξυπνάει δυο φορές το βράδυ για γάλα κι εκείνη κοιμάται σαν βόδι?Δεν έχω παράπονο από εκείνη αλλά ζηλεύω την σχέση τους!!Νιώθω εντελώς άχρηστη σαν μάνα και συνέχεια συγκρίνομαι μαζί της!!!Η μαμά μου μένει μακρυά και δεν μπορεί να με βοηθήσει κι ο άντρας μου ο αναίσθητος μου λέει να την εκμεταλλεύομαι για να ξεκουράζομαι!!! Τι να κάνω,πείτε μου!!!