1 Πάνες libero Πεμ Ιουν 28, 2012 2:51 am
giota_ts
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!29-30/6 στα supermarket Γαλαξίας όλες οι πάνες libero και τα μωρομάντηλα της ίδιας εταιρίας πωλούνται 40% φθηνότερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΠΙΤΙΝΟΜΑΜΑ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ BABYLINO ΟΤΙ ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ .ΔΥΟ ΤΩΝ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ!ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ!ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 4,5 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 1,5 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!
evefairy έγραψε:Εμενα που η μικρη μου βγαζει εξανθηματα με ολες αυτες και βρηκαμε σωτηρια στισ πανες απο τη Lidl τι μπορω να κανω?
ΠΙΤΙΝΟΜΑΜΑ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ BABYLINO ΟΤΙ ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ .ΔΥΟ ΤΩΝ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ!ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ!ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 4,5 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 1,5 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!
kleio82 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια,
μόλις γύρισα από ΑΒ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί τις προσφορές σε πάνες δεν είναι να τις χάνουμε! Μέχρι τις 25/07 έχει στα ΑΒ όλες τις πάνες LIBERO ΚΑΙ Libero up & go, τις μεγάλες συσκευασίες 18,45 το τεμάχιο και αν έχετε και την κάρτα και 100 πόντους δώρο!
Καλη εβδομάδα να έχουμε, άντε με λίγο λιγότερη ζέστη.
nikole20 έγραψε:τελευται φορα πηρα κουπονια τον μαιο για τον ιουνιο!!αυτο τον μηνα δε πηρα κουπονια απο το babylino ,γιατι?? εσεις πηρατε??
alexandra_kr έγραψε:OTAN STA CARREFOUR LEEI 30% EKPTOSH GINETAI STO TAMEIO KAI OXI STO TAMPELAKI POU EINAI STO RAFI,EGO TON PROHGOUMENO MHNA PHRA 8 PAKETA TON 56TEM 35 EURO OLA MAZI EIXE MIA KALH PROSFORA....KAI EGO STHN RODO MENO APO POIO KATASTHMA TA PERNEIS PANTA TOSO FTHINA XORIS NA EXEI KAPOIA PROSFORA;;;;
alexandra_kr έγραψε:AYTH THN EVDOMADA KAI THN EPOMENH EXEI PROSFORA STA CARREFOUR TA BABYLINO ME -35% EXEI PAKETA STO RAFI OPOS GIA PARADEIGMA TO N2 TO MIKRO PAKETO ME 2,5 EURO...SUNITHOS MIA FORA TON MHNA VGAZEI PROSFORA STA LIBERO
[/quote
εμεις θελουμε το no3 οικον συσκ ξερεις αν εχει??-35%
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης