1 θεματα εξοδου! Δευ Ιουλ 02, 2012 11:34 pm
CHRISTINEG
Σιωπηλή δύναμη
Μανούλες για αλλη μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας!! Η ερωτηση οσο απλη και αν ειναι τοσο περιπλοκη νομιζω οτι γινεται καποιες φορες...για μενα! Λοιπον...εχω μια κορη 19 σχεδον μηνων και ειναι ενα καλο γλυκο κοριτσακι! Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι στην φαση της ανακαλυψης! Δεν κανει τρελα πραγματα αλλα ειναι στην φαση του "μοη μου " δηλαδη μονη μου!! Οταν βγαινουμε εξω εκτος απο παιδοτοπο αλλα για καφε φαγητο κτλ ...δεν πολυκαθεται (λογικο??) παμε συνεχεια βολτες περα δωθε αριστερα δεξια πανω κατω... θελει να απασχολειται με κατι συνεχεια (πολυ λογικο ...βαριεται) αλλα καταλαβαινετε οτι απο τοτε που περπατησε ...τουτεστην εδω και 6 μηνες δεν εχω κατσει να πιω ενα καφε !! Απο την αλλη ειμαι μαμα που θελω να εχω το παιδι μου στο 99% μαζι μου οταν βγαινω εξω! Παρολα αυτα την εχω παρει και μαζι μου και μιλαω για τωρα το καλοκαιρι και μετα τις 9 το βραδυ βολτα σε παραλια και μετα καθιστο ποτακι με την παρεα! Οπως καταλαβαινετε εγω δεν καθισα πηγαιναμε βολτα (εις γνωση μου ολα αυτα)ημουν εκει για το παιδι !! Θα αναρωτιεστε τι ειναι αυτο που με απασχολει!! Απο την στιγμη που δεν καθεται χαλαρη καπου ..απο την στιγμη που οταν ειναι η ωρα του υπνου ψιλογκρινιαζει και την πιανει υπερενταση ...θεωρειτε οτι κανω καλα αν την παρω βολτα μετα τις 9 καπου για καφε ποτακι κτλ??? Πχ την Κυριακη ειχαμε παει μετα τις 9 σε ενα πανηγυρι να αναψουμε ενα κερακι αλλα εκανε ενα ψιλοπανικο !!! Χμμμ Πριν απο αυτο ειμασταν σε μια βαφτιση απο τις 6:30 το απογευμα και ισως κουραστηκε! Δεν ξερω τι ειναι σωστο και τι οχι! Βλεπω τις αλλες τις μαμαδες που τα εχουν μαζι τους ...και λεω πως καθονται τα δικα τους τα παιδια παναγιες και η δικια μου δεν στεκεται δευτερολεπτο! ΜΕγαλωνοντας θα αλλαξει?? Ειναι και 19 μηνων πανω σε περιεργη φαση !! Για δωστε μου τα φωτα σας!! κανω ή δεν κανω σωστα??