Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 12:50 pm

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γλυκιά μανούλα.Συγχαρητήρια που δεν τα βάζεις κάτω .Το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι από μόνο του δύσκολο εγχείρημα.Στην δική σου περίπτωση το εγχείρημα αυτό είναι τεράστιο και χρειάζεται βοήθεια από ειδικό όχι μόνο ο μικρός άλλα και εσύ η ίδια . Καλό θα ήταν αν έψαχνες μέσα σου για μικροπράγματα που μπορεί να σε χαλαρώσουν όπως μουσική , περπάτημα , γυμναστική , θα πρέπει να κάνεις πράγματα για σένα {έστω και μικρά } για να σου γεμίσουν οι μπαταρίες . ΜΑΜΆ ΜΕΝ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ . Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος μια που το παιδί πάει παιδικό { πρότυπα συνομήλικων } και παλεύεις πολλά θέματα συγχρόνως.καλό κουράγιο {προσωπική επαγγελματική εμπειρία}

http://www.arcobalenokid.com

27καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 9:52 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια

εκλεισα ραντεβου για συνεδρεια με την ψυχολογο για την αλλη πεμπτη
πρωτα εγω και μετα ξεκιναει και ο μικρος

ααα και να μην ξεχασω
πηγαινουμε σε κεντρο για τις θεραπειες
απλα μας δινουν και ασκησουλες για το σπιτι

φυσικοθεραπεια τωρα τελειωσαμε καναμε απο 11 μηνων(δεν μας δινουν αλλο)
λογοθεραπεια ειμαστε στον 2ο χρονο και εργοθεραπεια ξεκινησαμε εδω και 2 μηνες μπηκαμε στον 3ο

28καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 10:41 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα κοριτσια

ααα και να μην ξεχασω

λογοθεραπεια ειμαστε στον 2ο χρονο και εργοθεραπεια ξεκινησαμε εδω και 2 μηνες μπηκαμε στον 3ο

τι εννοεις δεν σας δίνουν άλλο?????...εσύ αποφασίζεις ....μηπωσ τα κανετε σε νοσοκομειο γιαυτο δε δινουν αλλο που λες...

πηγαινε σε ενα κεντρο οπως το ελεπαπ να σου κανουν μια αξιολογιση...

θα δουν το παιδι , θα το εξετασουν ολοι, φυσιοθεραπευτες, λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτης, ψυχολογος , ορθοπεδικος...κλπ.... και θα σου πουν τι προτείνουν..

κινητικά πως είναι???

περπατημα, ισσοροπια ειναι οκ????

λεπτη και αδρη κινητικοτητα?????

γιατι η φυσιθεραπεια ειναι τοσο σημαντικη που αν κανουν λαθος , οπως σου κανανε με την εργοθεραπεια ...ειναι πολύ κριμα!!!

τι ταμειο εχεις??? δεν σε καλυπτει αν πας σε ενα ιδιωτικο κεντρο που τα εχει όλα μεσα???

σορρυ που επειμενω,....αλλα εχω τη χειροτερη εντυπωση για του ελληνες γιατρους....αφηνουν τα παιδακια στην τυχη τους μεχρι που ειναι αργα...

πρεπει να μην τους πιστευεις και να ψαχτεις μονη σου...

πραγματικα να κανει τοσο καιρο φυσιοθεραπεία και να πουν οχι αλλο μου φαινεται λιγο καπωσ...

τεσπα...αν θες κατι ρωτα ...δυστηχως το εχω ερευνήσει πολυ το θεμα...εφυγα απο νοσοκομεια δημοσια, παιδων κλπ..και μονο ιδιωτικα βρηκα λυση...και μεσω ταμειου γιατι σε κανεναν δεν περισσεύουν πια..

29καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 11:27 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
bou-boukitsa έγραψε:

ααα και να μην ξεχασω

τι εννοεις δεν σας δίνουν άλλο?????...εσύ αποφασίζεις ....μηπωσ τα κανετε σε νοσοκομειο γιαυτο δε δινουν αλλο που λες...

πηγαινε σε ενα κεντρο οπως το ελεπαπ να σου κανουν μια αξιολογιση...

θα δουν το παιδι , θα το εξετασουν ολοι, φυσιοθεραπευτες, λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτης, ψυχολογος , ορθοπεδικος...κλπ.... και θα σου πουν τι προτείνουν..

κινητικά πως είναι???

περπατημα, ισσοροπια ειναι οκ????

λεπτη και αδρη κινητικοτητα?????

γιατι η φυσιθεραπεια ειναι τοσο σημαντικη που αν κανουν λαθος , οπως σου κανανε με την εργοθεραπεια ...ειναι πολύ κριμα!!!

τι ταμειο εχεις??? δεν σε καλυπτει αν πας σε ενα ιδιωτικο κεντρο που τα εχει όλα μεσα???

σορρυ που επειμενω,....αλλα εχω τη χειροτερη εντυπωση για του ελληνες γιατρους....αφηνουν τα παιδακια στην τυχη τους μεχρι που ειναι αργα...

πρεπει να μην τους πιστευεις και να ψαχτεις μονη σου...

πραγματικα να κανει τοσο καιρο φυσιοθεραπεία και να πουν οχι αλλο μου φαινεται λιγο καπωσ...

τεσπα...αν θες κατι ρωτα ...δυστηχως το εχω ερευνήσει πολυ το θεμα...εφυγα απο νοσοκομεια δημοσια, παιδων κλπ..και μονο ιδιωτικα βρηκα λυση...και μεσω ταμειου γιατι σε κανεναν δεν περισσεύουν πια..

κοιτα ολες τις θεραπειες τις κανουμε σε ιδιωτικο κεντρο(κοντα στην πολη μας)
τις εργοθ-λογοθ τις παιρνουμε απο το κεντρο παιδοψυχικης υγιεινης του ικα στην ηπειρου(αθηνα)

τις φυσικοθεραπειες τις παιρναμε απο τον νευρολογο και απο το παιδων μια χρονια(εκει δεν ξαναπαω γιατι ειναι ασχετοι,τον κοιταξε απο μακρια και μου ειπε ειναι μια χαρα!! αν δεν φωναζα εξετασε τον και δεν επεμενα δεν θα μου εδειναν)
το θεμα ειναι ομως οτι το ικα εχει αλλαξει τα πραγματα στις φυσικοθεραπειες και πρεπει να πληρωνουμε εμεις κατι τετοιο τουλαχιστον ακουσα η κανω λαθος?

κινητικα ειναι καλα εχει καποιες ελλειψεις πχ στην βαδιση το ενα ποδαρακι το βαζει λιγο μεσα
ισσοροπια εχει πολυ καλη
λεπτη κινητικοτητα μια χαρα στην αδρη εχουμε θεμα καθως και στο οτι τα χερια του θελουν ακομη δουλεια

η εργοθεραπευτρια μας μου ειπε οτι του δουλευει και αυτο το κοματι την μυικη ενδυναμωση,κινηση,βαδισμα,χερια,ισσοροπια

τον μικρο τον παρακολουθει νευρολογος,αναπτυξιολογος και τωρα πια και ψυχολογος

συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τα νοσοκομεια ειναι πολυ λιγοι οι γιατροι που αξιζουν
κι εμας στο παιδων ενω ειχε υπερτονια σε χερια και ποδια ασχοληθηκαν μονο με το αριστερο χερι
αφου η κοπελα που καναμε εκει τις φυσικοθερπειες μου ειπε παρε το παιδι και πηγαινε το σε ιδιωτικο φαντασου!!!!

το ελεπαπ που ειναι??

30καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 11:28 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδώ νιώθω να καταρρέω εγώ κάποιες μέρες που δεν έχω περάσει ούτε τα μισά από όσα έχεις περάσει εσύ.
πρακτικά δεν ξέρω ποιος θα μπορουσε να σε βοηθήσει, όμως ψυχολογικά νομίζω οτι θα σε βοηθήσει να μπαίνεις εδώ και να μας μιλάς. να ξαλαφρώνεις.
είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις.

31καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 11:38 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
florentiab έγραψε:εδώ νιώθω να καταρρέω εγώ κάποιες μέρες που δεν έχω περάσει ούτε τα μισά από όσα έχεις περάσει εσύ.
πρακτικά δεν ξέρω ποιος θα μπορουσε να σε βοηθήσει, όμως ψυχολογικά νομίζω οτι θα σε βοηθήσει να μπαίνεις εδώ και να μας μιλάς. να ξαλαφρώνεις.

σε ευχαριστω πολυ!!!!!

32καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 11:50 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
florentiab έγραψε:εδώ νιώθω να καταρρέω εγώ κάποιες μέρες που δεν έχω περάσει ούτε τα μισά από όσα έχεις περάσει εσύ.

σε ευχαριστω πολυ!!!!!

εγώ σ' ευχαριστώ!
τις μέρες που δεν αντέχω άλλο, μανάδες σαν κι εσένα σκέφτομαι, παίρνω μια βαθυά ανάσα και συνεχίζω.

33καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Τετ Ιουλ 04, 2012 11:59 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:[
το ελεπαπ που ειναι??

μπες εδω

http://www.elepap.gr/

γραφει και για βαρια περιστατικα...αλλα υπαρχουν και τελειως απλα!!!

διαβασε να δεις!!

34καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 5:55 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
σε ευχαριστω πολυ θα το ψαξω

35καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 9:27 am

natassa-st-pr

natassa-st-pr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ"]
bou-boukitsa έγραψε:

Όσο αφορά με τις φυσικοθεραπείες αν δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ θα πρέπει να πληρώσεις, αυτό το γνωρίζω λόγω του άντρα μου που είναι φυσ/της. Νομίζω πως είναι προτιμότερο να απευθυνθείς σε ένα ιδιώτη με ειδίκευση στα παιδιά κ αυτός θα σου πει αν πρέπει να σταματήσεις ή όχι, αν περιμένεις απο τους δημόσιους βράστα ήδη έχεις την εμπειρία!

36καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 10:23 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
[quote="natassa-st-pr"]
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Όσο αφορά με τις φυσικοθεραπείες αν δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ θα πρέπει να πληρώσεις, αυτό το γνωρίζω λόγω του άντρα μου που είναι φυσ/της. Νομίζω πως είναι προτιμότερο να απευθυνθείς σε ένα ιδιώτη με ειδίκευση στα παιδιά κ αυτός θα σου πει αν πρέπει να σταματήσεις ή όχι, αν περιμένεις απο τους δημόσιους βράστα ήδη έχεις την εμπειρία!

ικα εχουμε και φυσικοθεραπειες καναμε σε ενα ειδικευμενο κεντρο για μωρα και παιδια (τους πληρωνα καθε μηνα αμεσως μολις μου εβαζε το ικα τα χρηματα στην τραπεζα)

ομως τωρα που τελειωσαμε μου ειπανε πως αλλαξαν τα πραγματα και πως το ικα θα πληρωνει απευθειας τους γιατρους και αυτο θα αργει μεχρι και 3 μηνες
συνεπως μου ειπε οτι δεν μπορουν να με καλυψουν και πως πρεπει να τα πληρωνω εγω καθε μηνα

αν μπορεις να με διαφωτισεις σε αυτο το θεμα θα το εκτιμουσα

37καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 11:10 am

natassa-st-pr

natassa-st-pr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ"]
natassa-st-pr έγραψε:
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

ικα εχουμε και φυσικοθεραπειες καναμε σε ενα ειδικευμενο κεντρο για μωρα και παιδια (τους πληρωνα καθε μηνα αμεσως μολις μου εβαζε το ικα τα χρηματα στην τραπεζα)

ομως τωρα που τελειωσαμε μου ειπανε πως αλλαξαν τα πραγματα και πως το ικα θα πληρωνει απευθειας τους γιατρους και αυτο θα αργει μεχρι και 3 μηνες
συνεπως μου ειπε οτι δεν μπορουν να με καλυψουν και πως πρεπει να τα πληρωνω εγω καθε μηνα

αν μπορεις να με διαφωτισεις σε αυτο το θεμα θα το εκτιμουσα

Απ' ότι γνωρίζω απο τον άνδρα μου το ΙΚΑ δεν δίνει πλέον φυσ/πειες (περισσότερα θα τον ρωτήσω και θα σου γράψω), αν θυμάμαι καλά παραπεμπτικά έδιναν μέχρι 31/12/11 και ίσως λίγο αργότερα! Για να μην πληρώσεις ιδιώτη πρέπει να είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ και οι περισσότεροι δεν είναι γιατί ο ΕΟΠΠΥ δεν πληρώνει και έχει πάρα πολύ μειωμένες τιμές έτσι ώστε να μην βγαίνουν ούτε τα έξοδα γραφείου!!!!!Εσύ θα πρέπει να βρεις ιδιώτη φυσ/τη με ειδίκευση στα παιδιά και να είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΠΥ!!!Ο άντρας μου επειδή δεν έχει κάνει αυτή την ειδίκευση στέλνει περιπτώσεις σαν τη δική σας σε αυτούς που την έχουν. Πάνε ρώτησε καλύτερα έναν ιδιώτη και αυτός θα σου πει τι πρέπει να κάνεις ακριβώς και πόσο θα σου κοστίσει ή όχι!

38καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 10:54 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
σε ευχαριστω νατασα

δυστυχως εδω κοντα στην πολη μας εχουμε μονο μια που ειναι εξειδικευμενη σε παιδια και αυτη σταματησε να συνεργαζεται με τον εοππυ

39καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 11:18 pm

natassa-st-pr

natassa-st-pr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:σε ευχαριστω νατασα

δυστυχως εδω κοντα στην πολη μας εχουμε μονο μια που ειναι εξειδικευμενη σε παιδια και αυτη σταματησε να συνεργαζεται με τον εοππυ

Δυστηχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους μας!!!!!!!!!!
Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου, μόνο υπομονή ο θεός είναι δίπλα μας και πάντα την κατάλληλη στιγμή μας βοηθάει!Πίστη να έχεις κ όλα θα γίνουν!Ο μπεμπούλης σου έχει κινητικά προβλήματα και χρειάζεσαι τις φυσ/πείες? Επίσης ότι ασκήσεις του έκαναν εκεί κάντες κ στο σπίτι, η εξάσκηση είναι σημαντική. Ακούω που το λέει ο άντρας μου συνέχεια, πάει σε περιστατικά και τους προτρύνει να επαναλαμβάνουν τις ασκήσεις και όταν αυτός φεύγει (με βοήθεια ή χωρίς)!

40καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Πεμ Ιουλ 05, 2012 11:47 pm

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
δεν εχει κινητικα προβληματα
περπαταει,τρεχει,χοροπηδαει

και στην γιορτη του παιδικου επαιξε μπαλα!!!

τα χερακια του ειναι ακομη λιγο σφιχτα και θελουν λιγο δουλεια ακομη και τον μαθαινουμε να τα δουλευει και τα 2 ταυτοχρονα
ενω το ενα του ποδι οταν περπαταει το παει λιγο προς τα μεσα(αλλα αυτο το ειχα κι εγω μικρη)

ευτυχως η εργοθεραπευτρια μας του δουλευει και αυτα
του κανει βαδισμα,ισσοροπια κ.α

θελει να τον δυναμωσει και μυικα παραλληλα με τις ασκησεις που του κανει
μας εχει δωσει οδηγιες και για το σπιτι
πχ εχω κανει μια γραμμη στον δρομο με κιμωλια και τον βαζω να περπαταει στην ευθεια
του εχω παρει ενα ρολο(που βαφουμε)και κανει κινησεις πανω κατω και δεξια αριστερα τα χερακια του
κολυμπι καθημερινα για γυμναστικη
και αλλα πολλα

μαζι με ολα αυτα του κανω και τις ασκησεις λογου

γιαυτο τα εχω παιξει....

41καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Παρ Ιουλ 06, 2012 12:01 am

natassa-st-pr

natassa-st-pr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:δεν εχει κινητικα προβληματα
περπαταει,τρεχει,χοροπηδαει

και στην γιορτη του παιδικου επαιξε μπαλα!!!

τα χερακια του ειναι ακομη λιγο σφιχτα και θελουν λιγο δουλεια ακομη και τον μαθαινουμε να τα δουλευει και τα 2 ταυτοχρονα
ενω το ενα του ποδι οταν περπαταει το παει λιγο προς τα μεσα(αλλα αυτο το ειχα κι εγω μικρη)

ευτυχως η εργοθεραπευτρια μας του δουλευει και αυτα
του κανει βαδισμα,ισσοροπια κ.α

θελει να τον δυναμωσει και μυικα παραλληλα με τις ασκησεις που του κανει
μας εχει δωσει οδηγιες και για το σπιτι
πχ εχω κανει μια γραμμη στον δρομο με κιμωλια και τον βαζω να περπαταει στην ευθεια
του εχω παρει ενα ρολο(που βαφουμε)και κανει κινησεις πανω κατω και δεξια αριστερα τα χερακια του
κολυμπι καθημερινα για γυμναστικη
και αλλα πολλα

μαζι με ολα αυτα του κανω και τις ασκησεις λογου

γιαυτο τα εχω παιξει....
Συγχαρητήρια κοπέλα μου,
Παράδειγμα προς μίμηση είσαι, μην τα παρατάς τώρα που έφτασες στο τέλος!!!!
Και κάτι άλλο είναι λογικό να νομίζεις ότι καταρρέεις εδω εμείς καταρρέουμε σε μια παρατεταμένη γκρίνια, σε έναν απλό πυρετό! Άνθρωπος είσαι μη το ξεχνάς. Υπομονή και όλα θα γίνουν κατ'ευχήν!
Στην αρχή που έγραψες έλεγες ότι είναι υπερκινητικός δεν σε ακούει κλπ, χαλάρωσε είναι 4ων δεν θα σε ακούει και θα συμπεριφέρεται εγωιστικά είναι της ηλικίας! Ο δικός μου είναι 3,5 και δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει! κ τι δεν κάνει, και με ακούει?!?!? Γραμμένη με έχει ότι και να λέω με γράφει ξέρεις που!
Εχει μια φυσιολογική συμπεριφορά και αυτό πρέπει να σε χαροποιεί και ας σε βγάζει εκτός οριων, αλλά και εσύ πρέπει να έχεις μια κανονική συμπεριφορά θα τον μαλώσεις, θα τον φωνάξεις, θα τον βάλεις τιμωρία τα πάντα για να μην εκμεταλλεύεται την κατάστασή του!

42καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Παρ Ιουλ 06, 2012 12:41 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
να σαι καλα συνονοματη
Wink Wink Wink

43καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Κυρ Ιουλ 22, 2012 7:58 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
κοριτσια εχω πολυ ευχαριστα νεα να σας πω!!!

πηγαμε σε αναπτυξιολογο και τον βρηκε πολυ καλα
ενα χρονο πισω βεβαια αλλα καλυπτεται

μας ειπε οτι ολα οφειλονται στην προωροτητα και σε τιποτε αλλο θελει λιγο ακομη προσπαθεια και θα ερθει εκει που πρεπει!!!!

ξεκινησαμε και τον παιδοψυχολογο
μας εχει δει ολους
εμενα και τον αντρα μου και τον μικρο

μας ειπε οτι ο μικρος εχει πολυ επιθετικοτητα και θυμο μεσα του
εχει ανασφαλεια,φοβαται μην τον εγκαταλειψουμε και εξαιτιας ολων αυτων που νιωθει το βγαζει σε θυμο και νευρα

πρεπει να δουλεψουμε και οι 3 μαζι και θα τα καταφερουμε
χρειαζεται ηρεμια και να του προσφερουμε την ασφαλεια και την σιγουρια που θελει

απορω πως αμφιβαλει για την αγαπη μας
αυτο το ειπα και στην ψυχολογο...
την αγαπη μας την εχει ανα πασα στιγμη

η ψυχολογος θεωρει οτι ο δικος μου εκνευρισμος φταιει
του δημιουργω αθελα μου ολα αυτα τα αγχη

θελει πολυ κουβεντα και συζητηση για τα παντα παρολο που ειναι μικρουλης και μπορει να μην καταλαβαινει ορισμενα πραγματα
πρεπει να του λυθουν ολες οι αποριες

ετσι εχουμε ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες και τα παμε τελεια!!!!!!!!!

δεν φωναζουμε πια
δεν θυμωνουμε
και κανουμε αγαπουλιτσες συνεχεια!!!

οσον αφορα την συμπεριφορα του και τον αρνητισμο του μονο τιμωρια στο μαξιλαρι της σκεψης και τιποτε αλλο
και αυτο λειτουργει!!!!!!!

ειμαστε καλα τωρα και σας ευχαριστω ολες για την στηριξη σας!!!!

44καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Κυρ Ιουλ 22, 2012 9:14 am

natassa-st-pr

natassa-st-pr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοριτσια εχω πολυ ευχαριστα νεα να σας πω!!!

μας ειπε οτι ολα οφειλονται στην προωροτητα και σε τιποτε αλλο θελει λιγο ακομη προσπαθεια και θα ερθει εκει που πρεπει!!!!

μας εχει δει ολους

εχει ανασφαλεια,φοβαται μην τον εγκαταλειψουμε και εξαιτιας ολων αυτων που νιωθει το βγαζει σε θυμο και νευρα

χρειαζεται ηρεμια και να του προσφερουμε την ασφαλεια και την σιγουρια που θελει

θελει πολυ κουβεντα και συζητηση για τα παντα παρολο που ειναι μικρουλης και μπορει να μην καταλαβαινει ορισμενα πραγματα

δεν φωναζουμε πια
δεν θυμωνουμε

οσον αφορα την συμπεριφορα του και τον αρνητισμο του μονο τιμωρια στο μαξιλαρι της σκεψης και τιποτε αλλο

Καλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι!!!!!!!!!! Μπράβο σας ρε παιδιά!!!!!!!!!

Πες ρε συ κ κανένα tip για τον θυμό γιατί εμείς έχουμε ζήλιες με τον μικρό και το βγάζει σε επιθετικότητα!

45καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Κυρ Ιουλ 22, 2012 10:08 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
μπραβο σε ολους σας και κυριως στον μικρο για την βελτιωση του,σε ολα.

46καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Κυρ Ιουλ 22, 2012 10:11 am

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοριτσια εχω πολυ ευχαριστα νεα να σας πω!!!

μας εχει δει ολους

δεν φωναζουμε πια
δεν θυμωνουμε

Αναστασια μου σημερα διαβασα την ιστορια σου κ πραγματικα θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για την στηριξη που δινεις στο παιδακι σου για την αγαπη κ την δυναμη που του δινεις ,συνεχισε κ μην ανησυχεις θα μεγαλωσει θα γινει ενα ομορφο αντρακι κ εσυ θα το καμαρωνεις με ολη σου την καρδια κ την ψυχη κ παντα θα λες απο μεσα σου χαλαλι σου αγορι μου κ η κουραση κ το τρεξιμο κ η στεναχωρια.Σου ευχομαι να χαιρεσαι τον γιοκα σου κ αυτος την μανουλα του φιλια!! Respect

47καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Κυρ Ιουλ 22, 2012 11:12 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
να ειστε καλα κοριτσια μου!!!!

ειμαι πραγματικα πολυ χαρουμενη γιατι εμαθα που εκανα λαθη και πλεον τα διορθωνω

μανουλα δεν γεννιεσαι γινεσαι καθε μερα καθε στιγμη
και ειδικα οταν πλεον τα νευρα σου εχουν φτασει στα ορια τους τοτε ειναι που πεφτουμε στα λαθη..

εγω πλεον καταλαβα πως πρεπει να φερθω στο παιδι μου κατι που το ειχα δεδομενο
ομως δεν ειναι..
καταλαβα που ημουν αδικη,που ημουν σκληρη και ποσο κακο του εκανα στην ψυχολογια του

ολα αυτα θα αλλαξουν...εχουν ηδη αλλαξει και βλεπω ξανα το χαρουμενο και γελαστο μουτρακι του
βλεπω την αγαπη του και εγω του δειχνω την δικη μου καθε ωρα και καθε λεπτο
οπως παντα το εκανα αλλα τωρα ειναι πολυυυυ διαφορετικα
ετσι αισθανομαι

νατασσουλα κι ο δικος μου ζηλευει πολυ(καρκινακι)
και την ανηψια μου και τον μικρο του ανηψιο
στην αρχη εκανα λαθος και τα επαιρνα αγκαλια μπροστα του και γινοταν ο χαμος απο τον θυμο του
τωρα πια τον βαζω να συμμετεχει και εκεινος
παιζουμε ολοι μαζι και εχει ηρεμισει πααααρα πολυ

48καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Κυρ Ιουλ 22, 2012 12:05 pm

natassa-st-pr

natassa-st-pr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

στην αρχη εκανα λαθος και τα επαιρνα αγκαλια μπροστα του και γινοταν ο χαμος απο τον θυμο του

Άστο να πάει άστο!!!!!!! Απο την αρχή τον είχα δίπλα μου στους υπέρηχους, στην γέννα, απο το μεσημέρι και μετά ο μικρούλης μου είναι παρατημένος σε ένα καρότσι ή πάρκο(το πρωί ομεγάλος είναι στο παιδικό), σαβ/κα στέλνω το μικρό στις γιαγιάδες για να έχω όοοοοολη την μέρα διαθέσιμη για βόλτες με τον μεγάλο μου αλλά η ζήλια παραμένει! Δεν περιμένω να μην ζηλεύει είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά με απασχολεί ότι άρχισε να χτυπάει και να φωνάζει ενώ πιο πριν ούτε μύγα να πειράξει!!!

49καταρεω... - Σελίδα 2 Empty Απ: καταρεω... Δευ Ιουλ 23, 2012 12:08 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
natassa-st-pr έγραψε:
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

Άστο να πάει άστο!!!!!!! Απο την αρχή τον είχα δίπλα μου στους υπέρηχους, στην γέννα, απο το μεσημέρι και μετά ο μικρούλης μου είναι παρατημένος σε ένα καρότσι ή πάρκο(το πρωί ομεγάλος είναι στο παιδικό), σαβ/κα στέλνω το μικρό στις γιαγιάδες για να έχω όοοοοολη την μέρα διαθέσιμη για βόλτες με τον μεγάλο μου αλλά η ζήλια παραμένει! Δεν περιμένω να μην ζηλεύει είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά με απασχολεί ότι άρχισε να χτυπάει και να φωνάζει ενώ πιο πριν ούτε μύγα να πειράξει!!!

μηπως πρεπει να κανετε πραγματακια μαζι και οι 3 σας??
να τον βαλεις να ασχοληθει και λιγο με τον μπεμπη?
ποσο ειναι ο μικρουλης?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις