Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευούλι έγραψε:Αντε, πλησιάζουν οι μέρες Ζωίτσα!Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και επιτέλους να ανακουφιστείς λίγο!
Θα πάμε Σαντορίνη! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 328109
Εγώ είμαι η Εύη από Αθήνα.Λογικό να μας μπερδεύεις μιας και υπάρχει και η Εύα από Αθήνα όπως και η Εύη από Θεσσαλονίκη! Razz
Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι αλλά μη με πάρετε με τις πέτρες! Embarassed Πιστεύετε πως κάποια στάση δεν ενδείκνυται για σύλληψη και κάποια είναι πιο κατάλληλη;

Συγγνώμη, άργησα να απαντήσω γιατί δοκίμαζα! Χαχαχαχα! Smile
Προσωπικά δεν ξέρω αν το πιστεύω! Και τις 2 φορές δε θυμάμαι να έκανα κάτι συγκεκριμένο η αλήθεια είναι! Smile Φτάνει να φτάσει στην ώρα του! Smile

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ξέρω τι να δοκιμάσω στη Σαντορίνη, γι' αυτό!χαχαχαχα! Laughing Αλλά μάλλον λίγο απ'όλα για να 'μαι μέσα! Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΙΑΣ Κ ΣΤΙΣ 4 ΕΧΕΙ ΕΡΓΕΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ Κ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ είμαι Τόνια μου, αν και νυστάζω και λέω να πάω να την πέσω σε λίγο...Καλά θα κάνετε και θα πάτε!Να έρθω για παρέα; Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΠΗΡΑ Κ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ...
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Καλησπερα κοριτσια!!αχ ετοιμαζεστε για διακοπουλες ε?τι καλα..σκαμε παλι σημερα!!τι κανετε? Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και πάλιιιιιιιιιι!!!

τι μου κάνετε??εγω σε κανα 2ωράκι αποχαιρετώ τους γονείς μου και θα πάμε θάλασσα μετα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 328109 επιτελους γιατι απο την περασμενη Δευτερα που εχω αδεια δν προλαβα ούτε μια μερα!!

Ευουλι οργανώνεσαι για τις διακοπες ε??τι τελεια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 654316 αυτο που ρωτάς για τις στάσεις νομίζω ότι δν ισχύει, αλλά καλό ειναι να προτιμάς αυτές που δν φεύγουν...τα παιδιά σας γρήγορα απο μέσα σου...αν με καταλαβαίνεις!!π.χ. οχι εσυ απο πανω! Razz Razz

Αννουλα βλεπω περασες σουπερ στην Μυκονο ε? δν ειναι καθόλου του τύπου μου αυτό το νησί..δν μου κάνει αίσθηση ουτε να πάω!!! θέλω ήσυχα και ρομαντικά πράγματα εγω!! χιχιιχι

Τόνια τι μου κάνεις?? μα καλά τι ζέστη ειναι αυτή σήμερα? έχουμε λιώσει!!! ασε τις δουλειές και πήγαινε θαλασσα βρεεεεεεεε!!! πρεπει να παρουμε αιρκοντισιον κι εμεις τελικα!!χθες δν μπορουσα να κοιμηθω απο τη ζεστη!!!

Ζωη τι κάνεις??? βρε μη κουράζεσαι τόσο!!! εσυ τώρα θα έπρεπε να ξεκουράζεσαι για να έχεις δύναμη για το μετα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 40746
ειλικρινά περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!Την Παρασκευη αν έχω γυρίσει θα πάω να πάρω τα δειγματα οπότε θα δείτε φωτος, αλλιώς ίσως Δευτέρα μετα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 804467

Χρυσάκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 πως τα πατε εσεις με τις ζέστες? ο μικρος Ηλίας όλα καλα?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΥΣΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ?ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ...ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΖΕΣΤΗ ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ..ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4!!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΕΕΕ...

xrysaki!

xrysaki!
καλως την boubou..πως εισαι?καλες βουτιεςςςς!!αστα να πανε τονια κ εγω λιγη δροσουλα ζηταωωωω..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας Χρύσα και Ελλη!
Τόνια ποιο λογοτεχνικό τελείωσες και ποιο είναι ο επόμενος στόχος σου;
Ελλη ακόμα κι εσείς που έχετε δροσιά στο σπίτι σκάσατε,ε;Θα πάτε πουθενά αυτές τις μέρες;Αντε, ευχαριστήσου την αδειούλα σου τώρα που είσαι χαλαρή! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 215994

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου κ σενα ευουλι! Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι γενικότερα πολύ καλά αλλά υποφέρω απο την ζέστη... θελω κλιματιστικόοοοοο πολλά ζητάω λέτε? αντε να ερθει η ωρα να πάμε θάλασσα μπας και ζωντανέψουμε λιγο γιατι με τη ζέστη με πιάνει και βαρεμάρα και νύστα!!!!

συμφωνώ με την Τόνια στην στάση!! για διάφορους λόγους Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 M155 χεχε

Ευουλι θα φύγουμε αύριο και θα γυρίσουμε το πολύ Σαββατο, θα πάμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι στο εξοχικό τους, εδώ σε μια παραλία κοντά!!! αλλα δν έχουν αυλή και αν παρω τον κοντό θα τον έχω δεμένο συνέχεια και μαλλον δν θα τον πάρω αν δν εχει προβλημα η πεθερά μου να τον κρατήσει, και νιώθω ήδη τύψεις να τον αφήσω!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4!!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΕΕΕ...

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό...Το είπε και ο γιατρός;!Προχωρημένο τον βλέπω! Laughing
Ελλη μου βασικά πιο πολύ για το "από επάνω" ήθελα να ρωτήσω αλλά ντρεπόμουν... Embarassed Embarassed Embarassed

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Γεια σας Χρύσα και Ελλη!
Τόνια ποιο λογοτεχνικό τελείωσες και ποιο είναι ο επόμενος στόχος σου;
Ελλη ακόμα κι εσείς που έχετε δροσιά στο σπίτι σκάσατε,ε;Θα πάτε πουθενά αυτές τις μέρες;Αντε, ευχαριστήσου την αδειούλα σου τώρα που είσαι χαλαρή! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 215994

ΕΥΟΥΛΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ) Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντυπώσεις από το "Ερωτας Πόλεμος";Κοινωνικό είναι;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Εντυπώσεις από το "Ερωτας Πόλεμος";Κοινωνικό είναι;
ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΟΡΧΙΔΕΑΣ.ΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ...ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι καλά Ελλη μου!Είδες που ήθελες διακοπούλες;Θα ξεφύγετε κι εσείς λιγάκι!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα τα έχω υπόψη μου τότε Τόνια για επόμενες αγορές!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Θα τα έχω υπόψη μου τότε Τόνια για επόμενες αγορές!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί με ζαβλάκωσε η ζέστη...
Καλό μπανάκι σε όσες πάτε!Τα λέμε αργότερα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλή ξεκουραση Ευουλι! παω κι εγώ να κάνω τα ξυριστικά μου να ετοιμαστώ για θάλασσα!!!
φιλάκια κοριτσάκια!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 417472

ζωάκι

ζωάκι
Την έκανα πάλι στα κλεφτά γι'αυτό χάθηκα πριν! Πήγαμε για ψώνια γι'απόψε!
Εγώ θα φτιάξω μόνο τις σαλάτες, κι αυτές με βοήθεια, οπότε μια χαρά θα είμαι..
Μπρόβο Έλλη μου!! Πάει κι αυτό!! Τι ωραία άισθηση όταν φεύγει κάτι τόσο μεγάλο από το μυαλό και μπορείς να σχεδιάζεις καινούρια!! Wink
Ρε κορίτσια, εμενα αυτές Μαντά, Δημουλίδου δε με γεμίζουν.. δηλαδή όταν διάβασα τα πρώτα τους, μου άρεσαν πολυ, αλλά μετά με το 2ο, 3ο ένιωσα ότι διαβάζω τα ίδια πράγματα.. Πιο πολυ για παραλία τα κατατάσσα δηλαδή!
Εγώ φέτος δεν έχω καμία διάθεση για διάβασμα.. ΜΙλάμε ότι άλλες φορές μπορεί ως τώρα να είχα διαβάσει και 5 βιβλία! Τώρα τίποτα.. έχω αρχίσει 3-4 εδώ και κάτι μήνες και δε μου κάνει αίσθηση!
Τώρα λέω να την πέσω καμιά ώρα και να σηκωθώ να κάνω καμιά προετοιμασία και κάτι ψωνάκια ακόμα..
Σας φιλώ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα και εγώ πάλι για λίγο ακόμη μέχρι να φύγουμε!!!

Ζωή ετσι να ξεκουράζεσαι!!ειναι όντως πολύ ωραιο να φευγει κατι τοσο μεγαλο και να το έχεις ευχαριστηθεί όμως πριν φύγει όσο χρειάζεται!!! τωρα ήμουν που ήμουν χαλαρή τώρα χαλάρωσα όσο δν φανταζεσαι ψυχολογικά!!!! δν με νοιάζει τίποτα!!!!
κι εγώ δν έχω όρεξη για διάβασμα, αλλά φταίει ότι απο την ζέστη κοιμάμαι όρθια και μόλις πάω να διαβάσω νυστάζω!! χιχι Embarassed Embarassed

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 33 654316 συγχαρητηρια για τον γαμο σου να ειστε παντα ευτυχησμενοι ερωτευμενοι με πολλη πολλη αγαπη και οτι επιθυμητε καθε ευτιχια και να μεγαλωσετε συντομα την οικογενεια χχχχχχχχχχχχχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις