1 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ Παρ Ιουλ 09, 2010 7:14 am
PECENIA
Σιωπηλή δύναμη
Από ποιο μήνα αρχίσατε να χρησιμοποίείτε αντηλιακό για τα παιδάκια σας;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Intoula έγραψε:ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΣ FREZYDERM ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ?...τα laroche posee kai ta AVENE ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ!
lovoula έγραψε:Ο δικος μου ειναι 6 μηνων και τωρα θα ξεκινησω να του βαζω,που θα βγαινουμε στην θαλασσα...οπως πολλα κοριτσια ειπαν,ακομη και αν δεν εκτεθει το παιδι στον ηλιο,πρεπει αν τους βαζουμε αντιλιακο γτ ο ηλιος αντανακλαται...επεισης,ο γιατρος μου ειπε να χρησιμοποιησω οποιοδηποτε αντιλιακο αρκει να ειναι 25αρι...γτ λεει,βαζουμε το 50αρι για να γλιτωσουμε τον ηλιο,αλλα ο κοσμος δεν ξερει πως περιεχει περισσοτερα χημικα και ουσιες..και καταληγουμε να επιβαρυνουμε ετσι την επιδερμιδα του μωρου...
lovoula έγραψε:Ο δικος μου ειναι 6 μηνων και τωρα θα ξεκινησω να του βαζω,που θα βγαινουμε στην θαλασσα...οπως πολλα κοριτσια ειπαν,ακομη και αν δεν εκτεθει το παιδι στον ηλιο,πρεπει αν τους βαζουμε αντιλιακο γτ ο ηλιος αντανακλαται...επεισης,ο γιατρος μου ειπε να χρησιμοποιησω οποιοδηποτε αντιλιακο αρκει να ειναι 25αρι...γτ λεει,βαζουμε το 50αρι για να γλιτωσουμε τον ηλιο,αλλα ο κοσμος δεν ξερει πως περιεχει περισσοτερα χημικα και ουσιες..και καταληγουμε να επιβαρυνουμε ετσι την επιδερμιδα του μωρου...
Και φυσικα φιλτρα και 50 δεικτης δε γινεται.Τα φυσικα φιλτρα φτανουν το πολυ μεχρι 30 δουλευω σε φαρμακειο και το ξερω καλα.Καλο ειναι μεχρι τα 2 να βαζουμε μονο φυσικα φιλτρα στο μωρο.Και εγω το φρεζυντερμ το βρεφικο παιρνω.Η μικρη μου ειναι 10 μηνωνTinkerbell10 έγραψε:Απλά για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε αντηλιακό με φυσικά φίλτρα και 50αρι. Για να αποφύγουμε τα χημικά!!!!
Tο έχω στα χέρια μου. Είναι της uriage!!!!xristinaki2000 έγραψε:Και φυσικα φιλτρα και 50 δεικτης δε γινεται.Τα φυσικα φιλτρα φτανουν το πολυ μεχρι 30 δουλευω σε φαρμακειο και το ξερω καλα.Καλο ειναι μεχρι τα 2 να βαζουμε μονο φυσικα φιλτρα στο μωρο.Και εγω το φρεζυντερμ το βρεφικο παιρνω.Η μικρη μου ειναι 10 μηνωνTinkerbell10 έγραψε:Απλά για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε αντηλιακό με φυσικά φίλτρα και 50αρι. Για να αποφύγουμε τα χημικά!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης