26 Απ: ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.. Τετ Ιουλ 11, 2012 1:36 am
ΧΡΥΣΑΝΝΑ
Η ψυχή της παρέας!
Νενεν έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΜΑ ΓΤ ΜΟΝΟ ΕΔΩ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΝΟΧΛΕΙ...ΓΤ Η ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΗΣ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ....
Ρε Μαρινακι ποσο δικιο εχεις με τη Χρυσανα... Τη βλεπω τοσο καιρο εδω μεσα και δεν εχω πει τιποτα γιατι δεν ξερω τι ζορια μπορει να τραβαει ο καθενας... Αλλα, μια καλημερα δεν εχει πει... Δεν εχει ασχοληθει με κανενα θεμα... Μονο το μαγαζακι... (Θα πω ελεος τωρα, μη φρικαρετε, εδω ταιριαζει...)
Καλο θα ήταν προτου πεις/γράψεις μια κουβεντα να την ψαχνεις καλυτερα για να μπορείς και να την υποστηρίξεις. μπορω να σου βγαλω και ολοκληρη λιστα σε ποια θεματα εχω συμμετασχει ή όχι. δεν μπορω να καταλαβω τι σας εχει πιασει. και οπως ανεφερε και η βιβιαν απ την στιγμή που το φορουμ εχει αυτήν την ενότητα του χαριζω/πουλάω γιατι να μην συμμετεχω και εγω και πολλες άλλες κοπέλες και σε αυτον. άλλωστε οπως κοπέλες απο εδώ μεσα αγόρασαν καποια πράγματα από εμένα έτσι αντιστοίχως οταν χρειάστηκα εγω καποια πραγματα αγόρασα.οπως ειπες δεν μπορείς να ξερεις σε τι κατασταση βρισκεται ο καθένας και δεν αναφερομαι μονο σε εμένα. αν θιγει καποιες κοπέλες και κρινουν οι διαχειριστές του φορουμ οτι δεν πρεπει να υπάρχει ας τον καταργήσουν και πάλι εδω θα είμαι, οπως σου προανεφερα ειναι πολλα τα θεματα και που παρακολουθω και που εχω συμμετάσχει.