1 Εγκυμοσύνη με τεστ αρνητικό!!! Πεμ Ιουλ 12, 2012 6:04 am
Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου γεια σας!!! Ήθελα να ρωτήσω σε πόσες έχει τύχει να βγει το τεστ αρνητικό και τελικά να περιμένουν μωράκι; Πόσο νωρίτερα το κάνατε (αν το κάνατε νωρίτερα!)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μίνι έγραψε:Κορίτσια μου γεια σας!!! Ήθελα να ρωτήσω σε πόσες έχει τύχει να βγει το τεστ αρνητικό και τελικά να περιμένουν μωράκι; Πόσο νωρίτερα το κάνατε (αν το κάνατε νωρίτερα!)
Μίνι έγραψε:Δε νομίζω για ευχάριστα!!! Έκανα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό! Σκέφτομαι να ξανακάνω σε καμια εβδομάδα πάλι αν δεν έχω αδιαθετήσει! Μάλλον θα μου έρθει αύριο όμως!!! Πάντως πρώτη φορά έχω τέτοιους πόνους και σε συγκεκριμένο σημείο πριν την περίοδο! Ίσως να φταίει η θαλασσίτσα όμως και να κρύωσα! Θα δούμε! Πάντως το καλό είναι ότι δεν απογοητεύτηκα όπως περίμενα!
Μίνι έγραψε:Τι καλή και αισιόδοξη που είσαι!!!!! Κι εγώ είμαι αισιόδοξη πάντως! Πιστεύω ότι το μωράκι θα έρθει όποτε θέλει εκείνο! Είναι η πρώτη μας προσπάθεια άλλωστε! Ελπίζω αργά ή γρήγορα να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pigkoulinaki στις Πεμ Ιουλ 12, 2012 7:50 am, 1 φορά
Μίνι έγραψε:Σε βρίσκω πολύ σωστή!!! Χωρίς άγχος και χωρίς υπολογισμούς αυτή τη φορά να δούμε που θα βγάλει!!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχερές!!!!!!
Μίνι έγραψε:Καλημέρα!!!!!!!!!!! Τι γλυκιά που είσαι πάντα!!!! Εννοείται ότι Θα σας ενημερώσω!!!! Πολλά φιλιάααααα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης