1 γιατι 2 γυναικες δεν μπορουν [b]ΠΟΤΕ[/b] να συνεννοηθουν??? Παρ Ιουλ 13, 2012 8:35 am
ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
σιγουρα ολες το εχουμε σκεφτει αυτο,οτι δλδ οι γυναικες μεταξυ μας δυσκολα θα κανουμε "χωριο" που λενε και στο χωριο μου.οταν ομως το βιωνεις γινεται ακομη πιο δυσκολο.για την ιστορια λοιπον, γυρισα στην δουλεια μου στις 20 ιουνιου μετα το 6μηνο,η συναδελφος ειχε κανονισει να παει διακοπες στις 23 κ ετσι μολις γυρισα εγω εφυγε αυτη δεν μειναμε καθολου μαζι..ο εργοδοτης μας της εχει φερθει απιστευτα καλα, την εχει "βολεψει",παρα πολυ με το μειωμενο ωραριο δεν της αρνηθηκε ποτε αδεια η να λειψει οταν κατι της ετυχε με το παιδι της.1 μηνα πριν γυρισω λοιπον μου λεει οτι του ειπε ψεματα πως δεν εχει ποιος να της κρατα το παιδι παρασκευη κ σαββατο κ ετσι θα "καβατζωσε"αυτες τις μερες κ να μην της το χαλασω...
ειπα οκ ουτως η αλλως εμενα ο αντρας μου δουλευει τα σ/κα οποτε δεν θα παθω κ κατι.πριν ερθω λοιπον, της ειπα οτι ο αντρας μου θα παρει αδεια μεσα στον αυγουστο κ θελω να κατσω μαζι του,αυτος θα κατσει 1-19 και ειπα να παρω 6-19 κ εγω.στην αρχη μου ειπε οκ.εχθες λοιπον μου λεει οτι η αδερφη της θελει παρεα για διακοπες κ θα πανε ολοι οικογενειακως αρχες αυγουστου κ πως εκλεισε εισητηρια με το πλοιο ηδη γιατι θα παρει και αυτ/το μαζι....... (ψεματα φυσικα γιατι μου ειπε πως τα εχουν δει στο internet δεν τα εχουν κλεισει ακομα)
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΓΩ ΤΩΡΑ???
της ειπα πως δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα και επεμεινα φυσικα στο 6-19 αυγουστου..γιατι να μην με ρωτησει εστω πρωτα βρε παιδια.στην τελικη εχει παει ηδη διακοπες για φετος εγω γιατι να μην παω?
δεν ειναι ομως πολυ τραγικο 2 γυναικες και να πνιγονται σε μια κουταλια νερο??
ειπα οκ ουτως η αλλως εμενα ο αντρας μου δουλευει τα σ/κα οποτε δεν θα παθω κ κατι.πριν ερθω λοιπον, της ειπα οτι ο αντρας μου θα παρει αδεια μεσα στον αυγουστο κ θελω να κατσω μαζι του,αυτος θα κατσει 1-19 και ειπα να παρω 6-19 κ εγω.στην αρχη μου ειπε οκ.εχθες λοιπον μου λεει οτι η αδερφη της θελει παρεα για διακοπες κ θα πανε ολοι οικογενειακως αρχες αυγουστου κ πως εκλεισε εισητηρια με το πλοιο ηδη γιατι θα παρει και αυτ/το μαζι....... (ψεματα φυσικα γιατι μου ειπε πως τα εχουν δει στο internet δεν τα εχουν κλεισει ακομα)
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΓΩ ΤΩΡΑ???
της ειπα πως δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα και επεμεινα φυσικα στο 6-19 αυγουστου..γιατι να μην με ρωτησει εστω πρωτα βρε παιδια.στην τελικη εχει παει ηδη διακοπες για φετος εγω γιατι να μην παω?
δεν ειναι ομως πολυ τραγικο 2 γυναικες και να πνιγονται σε μια κουταλια νερο??