776 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Τρι Ιουλ 24, 2012 12:22 pm
μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσακι-α. φιλια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:evi86 έγραψε:Αθανασια να στο στειλω καλυτερα με πμ;Εχει γινει κατι με το email μου και δεν μπορω να στο στειλω απο'κει...Θες να σου γραψω και την εκτελεση;;;
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ρε συ ευη μπερδευτηκα,στην φωτο η ξανθια εισαι ή η καστανομαλλα? παντως και οι 2 κουκλες!
μαμακα μου έγραψε:
καληνυχτα κοριτσακι-α. φιλια!
stellaef έγραψε:
marilou27 Mπραβο!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!
Μπου αντε μαζι την Δευτερα θα ανακοινωσουμε τα ευχαριστα!!!!!!!
Θελω τοσο πολυ να περασουν οι μερες και να δω το μπεμπακι μου!!!!
stellaef έγραψε:ΕVI86 ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
Hen Hen έγραψε:Χα χα Ευη εσύ και γω θα είμαστε!!!
marilou27 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ 3ΜΕΡΕΣ.ΜΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!ΜΑΙΡΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
evi86 έγραψε:Hen Hen έγραψε:Χα χα Ευη εσύ και γω θα είμαστε!!!
Αχχ Χριστινα ευτυχως εισαι κι εσυ εδω αλλιως θα τρελλενομουν.Ακου τι επαθα...πηγα στην κουζινα να πιω νερο και επιδη δεν ειχα καπου να μιλησω μιλουσα στον τοιχο...και μ'αρεσει που λεω μια:τι λες για ολα αυτα;;..και περιμενω να μου απαντησει κιολας.... ειμαι σε τραγικη κατασταση
Hen Hen έγραψε:Γυρισα απο τα γεννεθλια γιατι δεν αντεχα αλο απο τη νυστα. Τωρα ομως τπτ!!! Παει η νυστα, πως το καταφερνω αυτο καθε βταδυ δεν ξερω!!!
evi86 έγραψε:Μιας και τα λεμε τωρα δωσε μου καμια ιδεα τι να μαγειρεψω αυριο
Hen Hen έγραψε:evi86 έγραψε:Μιας και τα λεμε τωρα δωσε μου καμια ιδεα τι να μαγειρεψω αυριο
Τρως κρεας τεταρτη η δεν εχεις τετοια κολληματα?
Hen Hen έγραψε:Σημερα εμεις ειχαμε κοκκινιστο μοσχαρι με κριθαρακι. Επισης μπορεις να το κανεις με μακαρονια εγω τρελαινομαι για το συνδιασμο! Κοτοπουλο με ρυζακι, μακαρονια με κυμα, μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο, φασολακια με μοσχαρι η σκετα, χοιρινη τηγανια, κοτοπουλο με κρεμα γαλακτος μανιταρια πιπεριες και μακαρονια, σουφλε! μμμμ δεν ξερω τι αλλο να πω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης