26 Απ: Τελικά θα γίνω και εγώ μανούλα .... Τρι Ιουλ 17, 2012 10:12 pm
mamalife
Σιωπηλή δύναμη
αχ ωραια...την τριτη πας εσυ και την τεταρτη παω εγω...εχω μια αγωνια!!!!Φυσικα και θα τα λεμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mamalife έγραψε:αχ ωραια...την τριτη πας εσυ και την τεταρτη παω εγω...εχω μια αγωνια!!!!Φυσικα και θα τα λεμε!!!
nena1988 έγραψε:αντε με το καλο ολα να πανε καλα...
VANESSA1984 έγραψε:Κοριτσακια μ τι κανετε? Δν ειχα ιντερνετ να σας στειλω ειμαι ακομα Αθηνα και μπαινω μεσω κινητου... Λοιπον.. Πηγα την τριτη στο γιατρο.. Ακουσαμε καρδουλα ηταν υπεροχα..ολα πηγαν καλα.. Το επομενο ραντεβου σε 10 μερες και μετα τελος αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη αυχενικη... Δεν σας ξεχασα παντως! Φιλακια σε ολες!:-)
VANESSA1984 έγραψε:Κοριτσακια μ τι κανετε? Δν ειχα ιντερνετ να σας στειλω ειμαι ακομα Αθηνα και μπαινω μεσω κινητου... Λοιπον.. Πηγα την τριτη στο γιατρο.. Ακουσαμε καρδουλα ηταν υπεροχα..ολα πηγαν καλα.. Το επομενο ραντεβου σε 10 μερες και μετα τελος αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη αυχενικη... Δεν σας ξεχασα παντως! Φιλακια σε ολες!:-)
xrysakoski έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!1
ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΥΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ 4 ΤΕΣΤ ΤΗΣ HOMETEST ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΙΜΗ 539 ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ??ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΑΑΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 4 ΚΑΙ ΕΒΟΜΑΔΑ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης