76 Απ: ψηφοφορία για όνομα κορούλας!!!! Τρι Αυγ 28, 2012 10:39 pm
Asabache
Η ψυχή της παρέας!
kalimera kai kalos eir8es stin parea mas.
egw psifizw rafaela
na sou zisei
egw psifizw rafaela
na sou zisei
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
pigkoulinaki έγραψε:κοριτσια?το ιολη απο που βγαινει?και το λουιζα επισης.....
nikoletta10 έγραψε:Μου αρέσει πάρα πολύ το Ιόλη.Είσαι πολύ τυχερή που μπορείς νς διαλέξεις όνομα και δεν είσαι υποχρεωμένη να βάλεις κάποιο της οικογένειας...... Λοιπόν ξαναλέω ψηφίζω δαγκωτό ΙΟΛΗ....!!!!!!!!!!!!!!
mplou-mplou έγραψε:κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!!!!!! δυστυχώς το όνομα της μπουλμπουλίθρας μου δεν έχει γιορτούλα..... όποτε θα την γιορτάζω των Αγιών Πάντων...αχ αυτό είναι το αρνητικό...κρίμαααααα αλλά δεν πειράζει θα χει ένα όμορφο όνομα να την συντροφεύει στη ζωή της...!!! φιλάκιαααααααα
ΕΧΩ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ?mplou-mplou έγραψε:κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!!!!!! δυστυχώς το όνομα της μπουλμπουλίθρας μου δεν έχει γιορτούλα..... όποτε θα την γιορτάζω των Αγιών Πάντων...αχ αυτό είναι το αρνητικό...κρίμαααααα αλλά δεν πειράζει θα χει ένα όμορφο όνομα να την συντροφεύει στη ζωή της...!!! φιλάκιαααααααα
αληθεια?δεν το ηξερα αυτο.lila77 έγραψε:mplou-mplou έγραψε:κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!!!!!! δυστυχώς το όνομα της μπουλμπουλίθρας μου δεν έχει γιορτούλα..... όποτε θα την γιορτάζω των Αγιών Πάντων...αχ αυτό είναι το αρνητικό...κρίμαααααα αλλά δεν πειράζει θα χει ένα όμορφο όνομα να την συντροφεύει στη ζωή της...!!! φιλάκιαααααααα
Αν μου επιτρέπεις την παρέμβαση.. Κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος
Των αγίων πάντων γιορτάζουν κανονικά μόνο οι άγιοι που υπάρχουν στο εορτολόγιο της εκκλησίας.. Αυτοί που γιορτάζουν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αυτοί γιορτάζουν εκείνη την ημέρα, αλλά όλοι μαζί.
Για τα παιδιά που δεν φέρουν όνομα αγίου η εκκλησία προτείνει να γιορτάζουν την ημερομηνία της βαπτίσεώς τους. Την ημέρα δηλαδή που έγιναν χριστιανοί και εισήλθαν στους κόλπους της εκκλησίας. Είναι ο σύζυγός μου ιερέας γι αυτό το ξέρω.
Βέβαια, αν εσύ θέλεις να τη γιορτάζεις των αγίων πάντων δε σου το απαγορεύει κανείς. Αλλά αν τη γιορτάζεις την ημερομηνία που σου είπα, εκτός από το σωστό , θα είναι και κάτι ξεχωριστό.
Να σου ζήσει το μωράκι σου!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης