1 τι υποκοριστικο;;; Τετ Ιουλ 18, 2012 9:44 am
MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
βρε κοριτσια μηπως μπορειτε να μου δωσετε υποκοριστικα για το ονομα σταυρουλα;για βαλτε τα δυνατα σας γιατι σκεφτομαι μονο το ρουλα αλλα το αποκλειω...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
lila77 έγραψε:Το Στέβη πώς σου φαίνεται;
kefi έγραψε:Γιατί σταυρούλα κ όχι σταυριάνα ή σταυριανή;
bessy32 έγραψε:κοριτσακια καλημερα κ απο μενα!!!μηπως παει πουθενα το μυαλο σασ για το κωνσταντινα -ειρηνη??μου προτεινανε το κωνσταρηνα αλλα δεν μου αρεσει....για να ακουσω προτασεις γιατι εγω.......δεν το εχω καθολου.φιλακια να εχουμε μια ομορφη μερα
MAMASTE έγραψε:βρε κοριτσια μηπως μπορειτε να μου δωσετε υποκοριστικα για το ονομα σταυρουλα;για βαλτε τα δυνατα σας γιατι σκεφτομαι μονο το ρουλα αλλα το αποκλειω...
bessy32 έγραψε:κοριτσακια καλημερα κ απο μενα!!!μηπως παει πουθενα το μυαλο σασ για το κωνσταντινα -ειρηνη??μου προτεινανε το κωνσταρηνα αλλα δεν μου αρεσει....για να ακουσω προτασεις γιατι εγω.......δεν το εχω καθολου.φιλακια να εχουμε μια ομορφη μερα
vanap έγραψε:Bρε κορίτσια πείτε μου κι εμένα για το Κυριακή.... Για να σας βοηθήσω, απέκλεισα τα Κική, Κέλυ και Κούλα
MAMASTE έγραψε:βρε κοριτσια μηπως μπορειτε να μου δωσετε υποκοριστικα για το ονομα σταυρουλα;για βαλτε τα δυνατα σας γιατι σκεφτομαι μονο το ρουλα αλλα το αποκλειω...
vanap έγραψε:Bρε κορίτσια πείτε μου κι εμένα για το Κυριακή.... Για να σας βοηθήσω, απέκλεισα τα Κική, Κέλυ και Κούλα
zolia έγραψε:για πειτε και για το Αντωνία βρε κορίτσια και για το ¨Ολγα εκτος απο ¨ΟΛια..
Tάνιαerwtoulis έγραψε:zolia έγραψε:για πειτε και για το Αντωνία βρε κορίτσια και για το ¨Ολγα εκτος απο ¨ΟΛια..
Τόνια, Άνια, Νία, Άντα. Νώνη. Αυτα μου ήρθαν .
zolia έγραψε:για πειτε και για το Αντωνία βρε κορίτσια και για το ¨Ολγα εκτος απο ¨ΟΛια..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης