451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Παρ Ιουλ 20, 2012 5:37 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ζωάκι έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΩΑΚΙ.ΜΠΡΑΒΟ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ.ΑΙΜΑ ΕΔΩΣΕΣ?ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ?
αίμα είχα δώσει πριν 2 βδομάδες και τα αποτελέσματα ήταν κι αυτά στο κομπιούτερ.. ο εξωτερικός ήθελε να δει κι αυτός τα αποτελέσματα βασικά.. ξέρω κι εγώ... ας πάω και βλέπουμε..
Μόλις είδα τα νέα της Εβελιν!! τι καλά!!άντε να ακολουθήσουν τα άλλα κοριτσάκια σύντομα!!
σας φιλώ.. πρέπει να ντυθώ να φύγω.. τα λέμε μετά!
γκρινιαρα έγραψε:ευη τελικα ειχες δικιο...
δεν εφαγα 1 φετα μονο...αλλα το μισο...
παω για μπανακι...
γκρινιαρα έγραψε:
ακομα καλυτερα...ξερεις ποσα τσουρεκια χωρανε στο τουτου????
οοοοοοοουυυυυυυυυυ.....λοιπον σε περιμενω!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ!!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ?
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!!
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩ!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
να κρυώσει να μπορέσω να το κόψω κ θα το ντελιβερίσω
evi27 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ!!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ?
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!!
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩ!!
μην το πεις!κάντου έκπληξη!!θα σε αγαπήσει ακόμη πιο πολύ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
μην το πεις!κάντου έκπληξη!!θα σε αγαπήσει ακόμη πιο πολύ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΥΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!ΟΥΦ!ΑΓΧΩΘΗΚΑ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ.
katia32 έγραψε:ΕΥΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ......ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου τη κανετε??? πως ειστε πειτε μου τα νεα σας
ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩevi27 έγραψε:katia32 έγραψε:ΕΥΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ......ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
να τα δοκιμάσεις κ να μου πεις εντυπώσεις!βεβαίως κ πετυχαίνουν σίγουρα αν ακολουθήσεις κατά γράμμα την συνταγή κ τα βήματα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης