1 πως μπορω να χασω κιλα?? Παρ Ιουλ 20, 2012 12:27 pm
agapoulitsa:)
Σιωπηλή δύναμη
πως μπορω να χασω κιλα???????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Με διαιτα.
giouli73 έγραψε:litsakos έγραψε:Με διαιτα.
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Συνδυάζεις και το σεξ σε αυτή την ηλικία κιόλας πετάς. Επίσης κάψιμο θερμίδων με τις εξής δραστηριότητες όταν δεν είσαι και πολύ του γυμναστηρίου. απίστευτη ενέργεια τα μαξιλάρια χορός διασκεδάζεις κιόλας έχει πολλά είδη καν καν κάτι σε breakdance τραβόλτα αυτό κάτι σε ξεκούρδιστο είναι ανατολίτικο αυτό είναι λίγο επικίνδυνο κι αυτό αν απλώνεις στην ταράτσα και πας με τις σκάλες την κάνει την δουλειά του.
Εγώ το έχω ρίξει στο χορό πάντως
poio thavma ioannageo??????ioannageo έγραψε:Πως μπορώ να μπω στη λίστα ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??? Γιατί ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. (ελπίζω να γίνει το θαύμα αυτό το μήνα)
aaaaaa katalava den peirazei more!!!maakri na meineis eggyos grhgora sou euxomai!!!!!!k mia kalh teleiomhnh eggymosunhioannageo έγραψε:Το θαύμα για δεύτερη φορά να μείνω έγκυος. Το δεύτερο πολύ-πολύ μας παιδεύει, δεν έρχεται με τίποτα. Είμαι σε λάθος θέμα, αλλά διαβάζοντας αυτό, είδα την λίστα ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
filakia roufixta pou elege k h manolidou xaxaxaxaxaioannageo έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
boubou έγραψε:giouli73 έγραψε:litsakos έγραψε:Με διαιτα.
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Συνδυάζεις και το σεξ σε αυτή την ηλικία κιόλας πετάς. Επίσης κάψιμο θερμίδων με τις εξής δραστηριότητες όταν δεν είσαι και πολύ του γυμναστηρίου. απίστευτη ενέργεια τα μαξιλάρια χορός διασκεδάζεις κιόλας έχει πολλά είδη καν καν κάτι σε breakdance τραβόλτα αυτό κάτι σε ξεκούρδιστο είναι ανατολίτικο αυτό είναι λίγο επικίνδυνο κι αυτό αν απλώνεις στην ταράτσα και πας με τις σκάλες την κάνει την δουλειά του.
Εγώ το έχω ρίξει στο χορό πάντως
χαχαχαχαχαχαχα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης