976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Τετ Αυγ 08, 2012 11:24 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Αφρουλα εμελε να ειναι αλλου το τυχερο σου!!
μολις φτασει 11 μετα μετραω αντιστροφα χεχεχε
μολις φτασει 11 μετα μετραω αντιστροφα χεχεχε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
boubou έγραψε:πωπω pigkoulinaki χαρα στο κουραγιο σας!! Αντε καλες τωρα χιχιιχι
Γεια σου Αφρουλα !
αλλες 2 ωρες σχεδον για μενα ακομη δουλεια!!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ!ΜΠΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΙΣΑ!ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
boubou έγραψε:ολα λογω των επιλογων μας γινονται δν εχεις και αδικο Αφρουλα μου!!
pigkoulinaki δουλευω σε ιντερνετ καφε! γι αυτο και οι ωραιες βαρδιες χιχιιχ
ελπιζω να ξαναγυρισει η τυχη του καλου σου λοιπον!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
boubou έγραψε:12 τελειωνω οχι 11 χιχιχιχι εχω ακομη!!
Αφρουλα απαπα ... οχι καλε να λειπει και να πρεπει να πας να τον βρεις!! αν δν μπορεις τι γινεται?? προτιμω να τον εχω εδω και να εχω τις ελευθεριες που ουτως η αλλως εχω και να τον βλεπω παντα οταν τον εχω αναγκη!! (εστω και αν τον βλεπω και οταν με συγχιζει αχαχαχα) δν μπορω τις αποστασεις εγω!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ?ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ....ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ! ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ!
αφρουλα έγραψε:ΕΣΥ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΕΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ?
αφρουλα έγραψε: ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΑ!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης