376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57 Παρ Αυγ 10, 2012 11:13 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελλη μου δεν είναι σιγουρο,αλλα και τελικά να βγει κορίτσι δεν θα με χαλάσει καθόλου!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
goldangel1990 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??
πήγαμε στον γιατρό,ειδαμε το παιδάκι μΑς..κουνούσε τα πόδια του,τα χέρια του,και το κεφαλάκι του...και μαντέψε τε...ειδαμε και το μικρούλι τσουτσουνάκι του...Μας είπε 70-80% ειναι αγοράκι!!!
ΔΟΞΑΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!
boubou έγραψε:Εβελιν ναι και εγω ξερω οτι αυτο δν ειναι σιγουρο, ειχα δει ενα γκαλοπ που καναν καποια στιγμη εγκυουλες και ηταν οτι να ναι οι χτυποι, δν ειχαν καμια σχεση με το αν ειναι τελικα η αγορι η κοριτσι!!
Ευα λιωνεις στην κουραση και βγαινουν και καινουριοι πονοι?? κατσε βρε ξεκουρασου, ειπαμε αυριο φευγεις διακοπες, αλλα μη το παρακανεις και κουραζεσαι τοσο!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Αλλόχες κοπελιές ήντα κάμετε??? Εγώ μόλις γύρισα από ένα μαραθώνιο δρόμου με τη γειτόνισσα(Άννα) θα κατέβουμε στους Ολυμπιακούς στους επόμενους στο βάδην και θέλουμε supports γ αυτό ξυλοθείτε να μας χορηγήσετε τι ηλεκτρονική φιλία έχουμε??? εεε!!!
ΔΕ ξέρω για τα μοντέλα μας αλλά εγώ κ η μικρή μου περάσαμε τέλεια!!! Φάγαμε κ frozen yogurt μες στη τρεντιά!!
Εσείς τι κάνετε?? Τι λέτε εδώ??
Διόλου απίθανοαφρουλα έγραψε:ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ!
eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Αλλόχες κοπελιές ήντα κάμετε??? Εγώ μόλις γύρισα από ένα μαραθώνιο δρόμου με τη γειτόνισσα(Άννα) θα κατέβουμε στους Ολυμπιακούς στους επόμενους στο βάδην και θέλουμε supports γ αυτό ξυλοθείτε να μας χορηγήσετε τι ηλεκτρονική φιλία έχουμε??? εεε!!!
ΔΕ ξέρω για τα μοντέλα μας αλλά εγώ κ η μικρή μου περάσαμε τέλεια!!! Φάγαμε κ frozen yogurt μες στη τρεντιά!!
Εσείς τι κάνετε?? Τι λέτε εδώ??
Δε σου λέμε, δε σου λέμε...
Έτσι για να σε άνυμε να ζηλέψεις και εσυ λίγο που μας λές για παγμένα γιαούρτια και μας τρέχουνα τα σάλια. Εγώ πρειμένω να γίνουν τα ψητά λαχανκά τα οποία θα φάω με λίγο ανθότυρο.ΑΚούς εκεί frozen yogurt!!!!Τςςτςτςτς.ΑΙΣΧΟΣ
boubou έγραψε:Καλως την Μαιρουλα!!καλα πως το χαιρομαι που βρισκεστε και περνατε και καλα δν λεγεται!!! γιατι τοσο ποδαρατο ?? η μικρη Αννιω πως τα περασε? χιχι
Ευα ασε μη μιλαμε για το στηθος... στην ωορρηξια με ριμαζει τους τελευταιους 3 μηνες!!Ενω πριν δν το ενιωθα ουτε οταν ηταν να αδιαθετησω..γενικα δν εχω συμπτωματα για την αλεκα ουτε μπορω να πω οτι ποναω συνηθως οταν ερχεται... πολυ σπανια! αλλα αυτο απο την ωορρηξια και μετα κατανταει κουραστικο...ουτε να τα πιασει ο μπιμπικος δν γινεται(που θα ελεγε και η λεμον!!!), ουτε τα σουτιεν μου που τα αγγιζουν !!
τωρα που εχουν περασει 5-6 μερες σαν να ηρεμισαν λιγο!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΜΨΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ FROZEN YOGHOURT ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΤΑ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΜΕ ΣΥΝΤΑΓΩΝ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Eύαααα αυτό κ μια σφαλιάρα!!!! υπάρχουν 50% πιθανότητες να έρθει η κοκκινοσκουφίτσα με τον κακό το λύκο κ 50% να φύγει ο πελαργός από τη Μύκονο κ να έρθει σε έσενα και στις 2 πιθανότητες χρειάζεσαι ξεκούραση λοιπόν όπως λέει κ η Αφρούλα χαλαρααααααααααα!!!
Το μυαλό σου στη λαμογιάαφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΜΨΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ FROZEN YOGHOURT ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΤΑ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΜΕ ΣΥΝΤΑΓΩΝ!
eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
Eύαααα αυτό κ μια σφαλιάρα!!!! υπάρχουν 50% πιθανότητες να έρθει η κοκκινοσκουφίτσα με τον κακό το λύκο κ 50% να φύγει ο πελαργός από τη Μύκονο κ να έρθει σε έσενα και στις 2 πιθανότητες χρειάζεσαι ξεκούραση λοιπόν όπως λέει κ η Αφρούλα χαλαρααααααααααα!!!
Γ@μ@το κομμάτι και περισσότερο γ@μ@τ@ αυτά που γράφεις.ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ φιλενάδα!!!!! .
Η ξεκούραση αρχίζει από τη στιγμή που θα κλείσω το φερμουάρ της βαλίτσας.
Ρε Μαράκι, ξέρεις τί σκεφτόμουν σήμερα;;;Πώς το 15Αυγουστο, όπου και αν είμαι, ότι και αν κάνω πρέπει να βρω υπολογιστή και [i]nternet για να σου ευχηθώ για τη γιορτούλα σου.Άσχετα με πελαργούς και κοκκινοσκουφίτσες.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης