426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57 Παρ Αυγ 10, 2012 12:26 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ TOPING ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ (ΜΕ ΛΙ)?ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ TOPING ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ (ΜΕ ΛΙ)?ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!
boubou έγραψε:εγω δν ειμαι του light, δν το εχετε καταλαβει ακομη ε? ειδα κατι φωτος με μπισκοτα ορεο πανω και σοκολατα συροπι και κατι τετοιο και μου εκανε ενα κλικ μεσα μου...ε δν νομιζω να ειναι ελαφρυ αυτο γκουχ γκουχ!!!χαχαχαχαχα
αφρουλα έγραψε:ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ TOPING ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ (ΜΕ ΛΙ)?ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!
maraki_iraklio έγραψε:Πω πω βρε κορίτσια....μέλια...κολασμένα πράγματα...φαντασιώσεις...μου φαίνεται θα πάω να αποπλανήσω τον αντρούλη μου!!!
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!
xaftounaki έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Πω πω βρε κορίτσια....μέλια...κολασμένα πράγματα...φαντασιώσεις...μου φαίνεται θα πάω να αποπλανήσω τον αντρούλη μου!!!
You are excused!!!
Πηγαινε στο συζηγο να του κάνεις
Γεια σου Μαρινακι διαλέξεις και εσυ ελαφρύ φαγητο για βράδυ!!!Πιες καμμια σοδιτσα
maraki_iraklio έγραψε:Πω πω βρε κορίτσια....μέλια...κολασμένα πράγματα...φαντασιώσεις...μου φαίνεται θα πάω να αποπλανήσω τον αντρούλη μου!!!
αφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ!Σ'ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης